Jump to content

Deflectoare si protectii de vant/pietre/insecte/ploaie


Oxigen
 Share

Postare recomandată

Buna ziua,

Am cateva intrebari privind diferite optionale - care ar putea corecta unele probleme care ma deranjeaza la T4.

1. Deflectoare de vant pe geamurile laterale - cred ca sunt utile daca mergi cu geamul deschis. Am avut pe vremuri la Dacie si erau eficiente, dar acum nu imi mai trebuie ca in Bucuresti nu poti deschide geamul de fum, iar extraurban vara e prea cald, iarna prea frig, si la viteza e zgomot.

2. Deflector pe capota - un exemplu aici

Are cineva? Este util, are vreun efect? La orice drum mi se umple geamul de muste, noroi ridicat de rotile celui din fata, pietricele, nisip, sare. Pentru capota exista husa dar pentru parbriz... nu am vazut altceva.

3. Deflector pe haion - un exemplu aici

Ce utilitate are? Ar trebui sa opreasca depunerea de noroi pe haion? Are vreun efect?

4. Protectii (oala) in contraaripa - Are cineva? De cate ori merg pe pietricele/nisip/sare se aude foarte tare in contraaripi, mai ales pe spate, de parca n-ar avea nici o protectie fonica (desi are).

Daca aveti si niste informatii de unde ati luat si cam la ce pret - sper sa nu fie considerate reclama, mai bine puneti doar cat au costat si cine are nevoie intreaba pe pm unde pot fi gasite.

Multumesc

Modificat de Oxigen
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

2. nu te ajuta decat la viteze mai mari sa iti protejeze capota de pietre sa nu iti mai sara vopseaua de pe ea.alt rol nu stiu sa aibe; noroi/muste/nisip/pietricele oricum vor ajunge si pe parbriz - singura solutie utila este sa mergi mai incet :sly:

3. nu are utilitate foarte mare datorita miscarii maselor de aer din spatele masinii - tot timpul se va depune mizerie acolo, daca nu vine pe deasupra masinii vine din lateral si tot se depune.

sper sa te ajute si sa nu fii gresit cu ceva. numai bine !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pe mine ma intereseaza 4 bavete de noroi. Am protectzii in contraaripa dar imi improasca cu pietre pragurile din fatza si zboara vopseaua de pe ele. Stie cineva unde se gasesc asa ceva la un pretz rezonabil? am gasit pe un site si erau 120euro 4 buc :icon_confused:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

4. Protectii (oala) in contraaripa vreau sa cumpar in curand,am vazut la unix,pe site la ei,cam 70-80 de lei bucata,avea si pt fata si spate

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@noobsound - cred ca ce cauti se numesc aparatori noroi pentru rotile fata, exista si universale care se mai decupeaza/potrivesc, sunt mult mai ieftine si exista si pentru rotile fata si pentru rotile spate, alea de fata sunt mai scurte, dar cum T4 e destul de inalt poti sa pui de oricare. Normal ca alea originale sunt mai scumpe si poate nu merita doar ca scrie VW pe ele.

Oale am vazut la Unix dar nu aveau pe stoc, totusi caut pareri de la cei care au daca izoleaza zgomotul de nisip si pietricele.

Modificat de Oxigen
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am eu "oale" de plastic si pe fatza si pe spate. Interiorul e izolat de fabrica si capitonat cu ceva vatelina dar pietricelele aruncate de rotile din spate tot se aud. Problema cred ca vine si de la faptul ca pietrele/apa si noroiul sunt aruncate in spoilerul spate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1.merita sa-ti montezi deflectoare de aer pentru portiere.vara(si nu numai ) poti sa stai cu geamurile deschise sa se aeriseasca.nu intra nici ploaia ''pi jam ''

2.deflector capota : nu

3 deflector haion : nu

4 protectie contraaripi: poti incerca, dupa ce ai spalat contraaripile ,in cel mai rau caz,cu un strat destul de gros de silicon(2-3 cm). Am avut un produs pe o alta masina (sikaflex) care prelua loviturile de pietre si apa aruncate de roti.

Sper ca am fost de ajutor. Craciun Fericit !!!

Daca suna a lauda ,scuze. Sunt plecat in Germania din data de 16 decembrie.Am mers aproximativ 1500 km prin ploaie,zapada,Pot sa spun ca masina este in starea in care am plecat din Romania : CURATA.

Cata vreme e praf in orase, noroaie scoase de pe camp,santiere pe soselele nationale,nu o sa ai masina curata.Aici ar trebuii sa-si faca treaba Garda de Mediu.

Modificat de sdumi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Pot sa confirm si eu pct. 1. Wind Deflector am pe Nissan Qashqai (l-am comandat de nou cu asa ceva) si nu regret nici o clipa, ba din potriva toti prietenii sunt impresionati de avantaje.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!