Jump to content

SKF vs FAG vs SNR


PTDA
 Share

Postare recomandată

Mi-am cumparat rulmentii pentru puntea fata (Polo 2002) pe FAG. A fost 185 bucata (370 perechea) asa ca nu am mai intrebat de SKF... sper sa fie ok si sa nu regret.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

OE

Vs.

OEM

Chiar daca nu are legatura cu rulmentii, diferenta intre OE si OEM este destul de mare ( in ceea ce priveste pretul, calitatea este identica).

La schimbarea supapei EGR la un passat b5.5 am constatat ca la VW supapa costa 350 euro ( italia), la un magazin de piese auto aceeasi supapa 220 euro.

Cumpar supapa si cand ajung acasa, surpriza, acelasi produs. Marca Pierburg Spania, diferenta e ca OE este marcat cu laser VW.

Modificat de OviVal
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Am citit pe aici ca rulmentii SKF sunt de fapt facuti la Ina Schaefer Brasov si oamenii sunt nemultumiti de asta dar as vrea sa va spun ca si inainte de 1989 SKF trimitea doar ambalajul si un controlor de calitate la Rulmentul Brasov si asta era singura contributie  la procesul de fabricatie a rulmentilor facuti la Rulmentul Brasov si vanduti sub marca SKF dar oamenii erau multumiti pentru ca erau de calitate asa ca eu unul prefer rulmentii facuti la Ina Schaeffler Brasov si vanduti sub marca SKF celor care doar poarta marca SKF dar sunt facuti in China si mai mult ca sigur ca sunt contrafacuti adica nu sunt produsi sub licenta SKF.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!