Jump to content

Prelungire Garantie VW


The_Ego
 Share

Postare recomandată

Pe mine indiferent ce masina am avut sau voi avea nu voi fi client porche sau care va prelungi garantia.

Alte compani din grupul vw, poate.Desi sunt utilizator de vw, trebuie sa recunosc cum unele servisuri din grupul logan, sau schimbat de cand cu criza.Servire rapida,etc...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Geisterfahrer

    16

  • The_Ego

    12

  • drinkatwork

    6

  • DarianM

    3

Pai Porsche Inter Auto este importator de masini din grupul VAG, deci indiferent ce ai Audi, Seat, Skoda, VW, Porsche tot vei interactiona cu ei.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina mi a fost livrata pe 4 octombrie 2011, din cate zic cei de la vw.ro pe site ul lor autoturismele LIVRATE dupa 1 octombrie 2011 beneficiaza de 4 ani garantie, citind acest topic observ ca unii colegi de forum au sunat si li s a spus ca beneficiaza de garantie 4 ani cei care au FACUT COMANDA dupa 1 octombrie 2011 nu livrarea efectiva a masini, ca doar garantia o ai de cand semnezi actul de predare-primire(4 octombrie in cazul meu) nu de cand ai facut comanda, ca poate au trecut 4 luni de cand ai facut comanda :icon_cheesygrin: , o sa sun maine la dealer sa vad.

Am inteles ca pana la sf anului era valabil pt cei care vor sa extinda contra cost

Oricum banuiesc ca nu mai pot face nimic, ca o sa aiba ei cu ce sa motiveze chiar daca masina e livrata dupa 1 octombrie

Eu am primit masina la inceputul lui noiembrie si habar nu aveam de garantia extinsa, m-am trezit la cateva zile dupa receptie sa vin sa semnez actele.

Ce-i drept si comanda a fost dupa 1 Octombrie ( am luat-o din stoc, livrare 1 saptamana).

Si da, n-am platit nimic in plus.

Modificat de yopy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai platit-o in pretul masinii stai linistit.

Dupa 1 octombrie toate preturile au crescut cu un procent corespunzator acestei garantii. Ceea ce e o tampenie pentru cei care nu doreau acest serviciu. Cu alte cuvinte ti-au bagat-o pe gat.

@The_Ego: Porsche Romania este importatorul, Inter Auto e reteaua lor de dealer-i

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina o am din februarie 2010.In service am fost pentru o revizie si diverse zgomote, trepidatii etc.In urma reviziei m am ales cu urmatoarea patanie:bec rosu aprins la ulei cu avertizarea sonora specifica, fum de la motor si panica in randul familiei.Masina tractata.Excursie ratata.Mentionez ca revizia s-a efectuat la unul din service-urile din judetele limitrofe.In urma costatarii efectuate la service-ul din jud. de resedinta a venit marea traznaie: FILTRU ULEI STRANS NECORESPUNZATOR,GARNITURA RAMASA DE LA FILTRUL INLOCUIT,garnitura care s a rupt si a obturat un orificiu.... Mai nou,un domn( cu p mare), nu a respectat culoarea rosie a semaforului si l-am trosnit. Sa prelungesc garantia s-au sa revin la vechile obiceiuri: masina schimbata la an cu completare de lichid de parbriz? Mentionez ca am fost sa ma programez ptr revizie si mi s-a adus la cunostinta ca inca pot sa beneficiez de garantia prelungita. Previw am vazut ca se achita pana la 31 dec. De aici revin la ideea de teapa piramidala la nivel national!! :RO flag:

Modificat de ymw
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

ymw, adevarate peripetii ai avut cu masina , noi o avem din aprilie 2010 , reviziile facute la pbn , am platit +2 ani garantie , nu am avut probleme dupa revizie totul a fost ok . Acum am putine emotii la a-2-a revizie sper sa stau acolo cu ei . Noi am prelungit garantia ptr in 2013 o dau , si vreau sa fie in garantie etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu ma gandeam sa o schimb cu ceva mai mare dar prin welt ca stau prost cu cash-ul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Rezolvat prelungire garantie, masina fiind venita in oct 2010. Am subtiat buzunarul cu 400 eur....acum sper sa merite. Oricum este valabila doar pe teritoriul romaniei :ceuameni: , in fine....om trai si om vedea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!