Jump to content

frane felicia


cristigoe
 Share

Postare recomandată

salut.

am schimbat de curand placutele de frana si furtunele de la etrieri si zilele trecute am mers pe autostrada si mirosea a incins foarte tare de la placute cea ce nu mi sa mai intamplat dupa schimb de placute ,si mai se aude un huruit cand ruleaza usor da nu mereu.astept pareri cu cear putea fi ,io as crede ca e freun cilindru de la etrier blocat ca am executat corect operatiunile(schimbat furtune ,pus lichid de frana ,schimbat placute,aerisit).

si inca ceva cand pun frana se aude un trosnet la roata stanga fata ,credeam ca e de la placutele vechi ca sunt prea uzate dar nu erau uzate si face la fel si cu cele noi,are etrieru un joc ceva de genu.

sper ca nu v-am plictisit prea mult cu mecanica mea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

etrierul are 2 surube de ghidare... cele pe care le desfaci pentru a schimba placutele si mai are inca 2 care prinde suportul etrierului de fuzeta... pe surubele de ghidare etrierul culiseaza la franare de obicei cand schimbi placutele trebuie curatate cu un smirghel fin toata mizeria, acea mizerie se aduna de la palcutele vechi si se lipeste pe ghidaje...daca etrierul ramana blocat atunci placuta din exterior tot timpul atinge discul...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cristi, parerea mea e ca mai trebuie insistat la indepartarea ruginei su apoi asigura-te ca nu se blocheaza din cauza rugozitatii ; ar purea fi si un cilindru blocat dar asta trebuie verificat. Incearca de asemenea sa vezi care e starea rulmentului - faptul ca se aude acel huruit nu e un semn bun ... tine-ma la curent cu ce ai facut.

O zi buna!

Florin

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc tuturor pentru interventi o sa ma uit maine dupa ce vin de la munca ce si cum daca nu ma descurc am sa apelez la service decat sa fac mai rau.

Florynm vad ca avem aceasi masina.

Modificat de cristigoe
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!