Jump to content

Probleme GENERALE Polo 6N/6N2 (ALTELE decat cele descrise in topicurile cu titlu specific)


dantu2005
 Share

Postare recomandată

Bună am un polo din 1997 1.6 benzina și am avut radiatoru de căldură din interior fisurat am cumpărat altu am montat și acuma am o problema nu știu unde vine un cablu mai exact este o mufa alba cu 6 pini care vine din rezistenta și de 2 zile tot caut dar nu o găsesc unde ar veni  dacă ma poate ajuta și pe mine cineva are fire albe și galbene și vine din rezistenta dacă pun contactu nu pornește ventilator ca nu are curent 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...
  • Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • lupo_bv

    28

  • myhay241

    21

  • stealth

    10

  • alexutz88

    10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare tuturor,am si eu o problema si sper ca cineva este in masura sa imi spuna ceva legat de aceasta problema.Am un polo 6n2 1.4 tdi,de vreo doua saptamani a inceput sa se tureze mai repede motorul si trebuie sa schimb vitezele mult mai repede fata de cum eram obisnuit,masina nu mai trage bine,este mult mai lenta si cu greu reusesc sa ajung la 100km/h,tin sa precizez ca acum doua luni am schimbat toate filtrele la ea,un amic mi-a explicat ca ar putea fi un filtru infundat.Multumesc anticipat...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa nu fie ambreiajul daca masina se tureaza dar demareaza greu

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna seara! Detin un polo din 2000 luna octombrie motor Aua. Astazi a plouat zdravan la noi in oras si s-au format mici ,, lacuri". Am nimerit si eu cu masina prin el avea sa zicem vreo 30-40 cm si lung de aproximativ 30 de metri. Dupa ce am trecut de el a inceput sa mearga masina in suturi iar in bord s-a aprins check engine intermitent si epc. Inainte de asta eu aveam aprins check engine, dar azi a inceput sa fie intermitent. Ma gandeam ca a ajuns apa la ceva mufe si de aia merge asa. Oare daca o las vreo doua zile cu bornele la baterie scoase   se usuca si merge ca si inainte? Martorul check engine o sa dispara sau macar sa nu mai clipeasca?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

salut imi tot arde calculatorul de la cutie automata.E cineva pe aici care poate repara calculatorul si sa imi dea de capat la problema .Adica sa remediez defectiunea principala /cauza/pentru care face acest lucru.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!