Jump to content

Upgrade > OEM mp3 player


hallucinogen
 Share

Postare recomandată

Mihai.Nechifor

Uite la nemti o oferta mai ok http://cgi.ebay.de/VW-Radio-New-Beetle-Gamma-MP3-fahigem-CD-Player-/310334022903?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item48415964f7 ..poti sa-i faci o oferta si sigur iesi mai ieftin decat cel din state. In orice caz ambele sunt exagerat de scumpe

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Normal ca este scump ! M-am lamurit cu ei si piesele OEM

Cu 1200 Lei imi cumpar un Kenwood KVT-729 DVD si nu poti sa le compari

Asta este ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mihai.Nechifor

Dar aspectul nu va fi niciodata acelasi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

Toti trebuie sa realizam ca de fapt, gusturile nu se discuta -> daca se alege o rama adaptoare care sa se potriveasca ar putea sa iasa o treaba estetica.

Alegerea apartine fiecarui utilizator in parte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

La mine a venit gata integrat din fabrica.Nu prea ii folosesc functiile,doar radio din cand in cand.Ascult muzica prin IPod si merge super.Cand foloseam DVD-urile cu muzica se incalzea destul de tare.

post-93386-0-46203000-1314262792_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

Oau, DVD cu muzica in CD mp3 player, asta da performanta!

Scuze de umorul dubios ....

Modificat de h0m3s1ck
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ha ha...ai dreptate...lol:)) Mea culpa..am scris DVD in loc de CD. Asta este, imi asum greseala.:P Iti dai seama ca nu-mi citeste formatul de DVD lol:)))

Ideea era ca sa vada cei care vor sa-si monteze asa ceva, cam cum arata pe bord.lol inca o data:)))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Apropo de ascultarea muzicii prin AUX. Am ascultat si eu pana cand mufa a picat in bord, in conditiile in care nu am fortat-o deloc. Nu stiu cum a ajuns acolo, intr-o zi am vazut ca nu mai e in bord. Am incercat sa bag mana prin spatele bordului insa locul e f ingust si mai mult ca sigur trebuie desfacut. Singur nu ma incumet sa o fac. Asa ca voi merge la cineva care se pricepe. Cand voi avea timp, nu stiu. Pana atunci ascult la radio.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Salut.

Din greseala cautand cu totul altceva uite ce am gasit:

http://www.witson.com/en/displayproduct.html?proID=100993775

si

http://www.canadvdgps.com/ShowProduct.Asp?ID=83

Stiu ca sunt persoane care se gandesc ca sunt niste chinezarai (ieftine sau nu, "hau hau, miau miau"), dar daca stau mai bine si ma gandesc, ce nu este facut in china (in ultima vreme)?

Nu vreau sa fac o "polologhie" fara sfarsit pt ca din pacate nu am suficiente informatii: pozele nu sunt destule si nu sunt detaliate iar informatiile tehnice sunt putine sau chiar lipsesc la witson.

Am dat totusi un google sa vad niste preturi si am ramas putin socat de cel al modelului de la witson care e la http://qpitek.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=223&category_id=23&option=com_virtuemart&Itemid=588&vmcchk=1&Itemid=588 de 856$ si de faptul ca cel de la canaan la http://www.china-direct-buy.com/v/4/product_detail/9392948/car_audio_dvd_for_vw_new_beetle.html e de 375$ dar in SUA.

Daca sunteti din voi curiosi si puteti obtine mai multe informatii si preturi mai bune cu posibilitate de a fi cumparate din RO, eventual, va astept la o discutie.

Numai bine.

post-26058-0-43336200-1317117995_thumb.j

post-26058-0-27349300-1317118001_thumb.j

post-26058-0-45093900-1317118007_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mie imi place cel de la canaan.insa am vazut ca are si touch.ce e mai interesant la bordul nostru ,este faptul ca , fiind lung trebuie sa te chinui putin sa ajungi la touch.

cred ca si un dvd 1 din e ok .

Modificat de Georgik
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

Nu e o idee rea cu single din, dar toate cu 1 din au ecran motorizat -> prima chestie care se scrica la ele, daca-l iei pe cel mai ieftin dvd gps.

Ex.:

http://www.alibaba.c...Player_for.html (am auzit ca alibaba e de rahat!)

sau

http://www.oemcargps...tion-p-806.html

Daca sunteti din voi care ati achizitionat unul din modelele de dvd cu navigatie, va rog sa ne dati niste feedback, eventual cu poze. Ma tenteaza sa iau ceva de genul, dar nu sunt deloc accesibile ca si pret, iar la banii respectivi am deja un proiec in minte. Daca ma hotarasc sa-l duc la bun sfarsit atunci am sa va dau detalii (bine inteles cu preturi de bun simt).

Numai bine.

post-26058-0-26029300-1317211155_thumb.j

post-26058-0-75987700-1317211161_thumb.j

post-26058-0-79218900-1317211171_thumb.j

Modificat de h0m3s1ck
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Parerea mea e sa ceri pareri si la topicul Discutii Generale pentru ca traficul acolo e mai mare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc @LauCalin, ai fost de mare ajutor!

La discutii generale poate am sa gases pe cineva care are consola centrala de new beetle, sa se potriveasca un dvd cu gps facut special pentru acesta (imi cer scuze pt sarcasm, dar la un asemenea raspuns...). Intrebare a fost adresata de mine ca sa faca o idee tuturor posesorilor de new beetle de pe acest forum + trafic in aceasta parte de forum (pentru mine am deja o solutie la un pret acceptabil -> dar care mai mult ca sigur va fi din nou criticata, ca e mai simplu sa critici decat sa vi cu idei).

O zi superba.

P.S.: Traficul se face si cu "participare individuala" -> eu incerc sa ajut (pe cat pot), chiar daca am dat destule raspunsuri acide (nu sunt asa de rau pe cat par), dar e normal sa mai puna oamenii "osu" si sa mai citeasca cate ceva inainte de a raspunde (sustinand idiotii) sau de a cere ajutor (avem cateva topic-uri unde nu sunt solutii viabile, la rezolvare problemelor respective, dar am renuntat sa-mi dau cu parerea pt ca am fost "coplesit" ...), ca nu se poate sa tot cada "din cer" si in plus cand vine cineva cu un proiect ar putea lumea sa nu mai critice doar ca lor nu le place vizual si sa vada esenta proiectului -> si apoi sa ne plangem ca nu este trafic, pai sa-l faca cine?: topicul Discutii Generale. Nu vreau sa jignesc pe nimeni si imi cer scuze daca am reusit totusi acest lucru!

Daca in continuare posturile mele sunt asa de slab apreciate, atunci am sa ma simt si nu am sa mai particip la discutiile de pe acest topic. Numai bine.

Modificat de h0m3s1ck
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pentru mine am deja o solutie la un pret acceptabil -> dar care mai mult ca sigur va fi din nou criticata,

Ok , poti sa dai mai multe detalii !

Toate cele bune !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pornim de la cateva chestii practice: stick si card (unitatile optice zgarie cd/dvd la gropile si denivelarile din RO), telecomanda ca sa fie simplu de utilizat, ecran ca sa se vada video, gps si camera marsarier (optionala).

Eu m-am gandit astfel: se face un suport (in locul vazei -> cum il am eu nu iti ia din campul vizual, ca un suport prins de parbriz) pt un gps cu intrare video; se achizitioneaza gps (cu av in), camera pt marsarier (optionala) si un media player (de preferat de mici dimensiuni care sa aiba usb si slot sd).

Pana aici treaba e simpla, de aici un pic mai complicata: pt cei care au deja un "casetofon" care are line in treaba e simpla -> se va folosii ca si amplificator si parte de conectare cu boxele; pt cei care au "casetofon" stock de new beetle la care se poate atasa magazie de cd-uri mai trebuie achizitionat: Digital Music Interface - Jack - Mini ISO - Audi/VW, acesta va face legatura de line in.

Pentru cei care nu au nimic din ce am scris eu mai sus asta presupune achizitionarea unui "casetofon" cu line in si s-ar putea ca preturile sa inceapa sa ajunga din urma una din variantele gata asamblate din posturile de mai sus.

Numai bine.

P.S. Nu am inceput inca proiectul, vreau sa-l incep cat mai repede si daca doriti am sa pun poze. Pret aproximativ, cel mai mic 900 RON (gps+media player+camera).

Modificat de h0m3s1ck
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Asteptam poze h0m3s1ck !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ca idee: unde poti monta camera si cum?

Modificat de Westcoast
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Neata.

Pai cel mai bine, dupa experimentele mele (daca as trai intr-o tara in care nu se fura "ca in codru") ar fi (la new beetle) un suport de numar cu camera de marsarier -> deoarece asa ar fi distanta de la sol ok (chiar daca e un pic mai sus) si ar aduce cele mai putine modificari masinii.

Daca vrei sa faci cea mai buna treaba si cea mai laborioasa -> implica sa dai o gaura in "sina de protectie" de sub bara din spate. Eu am vrut asa, dar m-am razgandit cand am vazut cat e de lucru.

La mine camera este montata in bara spate (am dat gaura in bara de "plastic" -> abs, din cate stiu eu, cu freza din dotarea camerei) sub "sina de protectie" (unde este suficient spatiu ca sa incapa), singurul inconvenient ar fi ca vede mai jos decat optim, mai ales daca ai suspensie sport -> dar eu ma descurc si nu am lovit sau atins masina.

Din pacate nu am apucat sa fac poze (am deja un an de cand am montat-o, fara probleme), in timpul manoperei, dar am poze cu ea gata montata (le atasez mai jos).

Va mai atasez si poze cu suportul facut -> nu e cel mai frumos (cu mai multa munca si timp se pot face chestii artistice), dar e practic. Proiectul nu e gata, deci se va mai lucra la partea estetica si nu numai.

Se pot pune si senzori de parcare, dar trebuie data bara spate jos, care din pacate la noi, se da cu tot cu aripile spate -> din lipsa de timp am renuntat la idee.

O zi frumoasa.

P.S. Chiar daca este vopsita camera (din experienta mea), face "masa" (rezultand "dungi" si imagine neclara) cu "sina de protectie" si eu am folosit banda dublu adeziva (nu am avut "buretata") pt a rezolva problema (lipita unde ar putea atinge camera metalul caroseriei). Cine vrea sa se apuce de montat, dupa idea mea, sa spuna si ii dau mai multe detalii.

post-26058-0-37939600-1318580090_thumb.j

post-26058-0-15640600-1318580092_thumb.j

post-26058-0-60489200-1318580109_thumb.j

post-26058-0-85399200-1318580209_thumb.j

post-26058-0-94363200-1318580211_thumb.j

post-26058-0-42350400-1318580213_thumb.j

Modificat de h0m3s1ck
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare , te-ai miscat repede ! Super proiectul ! Pe newbeetle.org am vazut ceva timp in urma un tip care facea suporturi Gps exact ca forma vazei , o sa caut sa-si faca lumea o impresie cam cum arata.Presupun ca ai o idee cum sa ascunzi si cablurile care ies din Gps .Am o intrebare , cum se comuta imaginea pe camera de marsarier ? Trebuie facute ceva legaturi la marsarier sau treci manual pe AV-ul Gps-ului ?

Toate cele bune !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc de incurajari!

Eu am facut prostia de a arunca vaza respectiva, pt ca era crapata si pe vremea aia nu ma gandeam ca am sa-mi fac un suport de navigatie sau mobil -> foloseam un suport care se monteaza pe parbriz.

"Managementul" cablurilor este inca in faza de "demo", dar or sa vina si ideei legate de ascunderea lor.

Initial am avut buton de pornit camera, dar din comoditate am renuntat la el, dupa ce am legat alimentarea camerei, la becul de la marsarier. Momentan folosesc navigatia doar ca ecran pentru marsarier (si din cand in cand ca navigatie cand ma duc undeva unde nu am mai fost), deci trebuie doar sa o pornesc inainte de a folosii camera si implicit de a pune schimbatorul in pozitia de marsarier, aceasta la primirea semnalului video comuta automat pe av in.

Cand ajung la niste bani de "stricat" am sa continui cu achizitionarea unui media player (mi-ar fi placut unul cu android, dar sunt cam scumpe in RO), ca sa pot face un sistem multimedia in adevaratul sens al cuvantului si astfel navigatia va sta pornita in continuu cand voi fi in masina.

Numai bine (daca vreunul din cei care cititi acest topic aveti finante si va miscati mai repede ca mine, puteti sa puneti si voi poze si sa veniti cu ideei).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!