Jump to content

T4 multivan - Restaurare


Bozzo11
 Share

Postare recomandată

Salut, m-am trezit dupa aproape 3 ani,   chiar ca te desparti greu de un T4  dupa ce ai depus efort  munca si bani pt restaurare.     Nu stiu de ce  dar eu mi-am dorit modelul asta de vreo 15 ani,     abia acum mi-a cazut in mana fara sa  mai  vreau,   T4 Multivan 2001 - Atlantis  2,5 TDI 151 cp,   de'ala albastru deschis  cu tapiteria similar gri - albastru cu un desen rosu...  Masina full option pt acea vreme,   scaune incalzite,  geamuri elc,  sirocou, dublu climatronic, suporti pahare si sticle de tot felul pe la toate scaunele,  jante magneziu originale,  cui remorca-priza, ....  iar motooruuul in 5 este senzatie,  sunetul la fel,   din cate stiu  motorul este Cammon Rail   printre primele aparute la Vw.   Per total masina a venit la mine in familie prea tarziu,  dar voi avea grija sa intorc putin timpul inapoi,  macar anul asta.  Singura pb este inmatricularea,  nu stiu ce sa fac !?  Am cartea in alb de la RAR si cartonasul galben cu itp-ul ......    Taxa asta  este jaf jaf,   nimeni nu face nimic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu este common Rail , este injectie directa.  este un motor de generatie anii 90"  montat si pe multe modele de Volvo si pe audi 100/a6 .  Il am si eu si credema e si mai senzatie dupa resoftare  la 176-180 cai.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, m-am trezit dupa aproape 3 ani, chiar ca te desparti greu de un T4 dupa ce ai depus efort munca si bani pt restaurare. Nu stiu de ce dar eu mi-am dorit modelul asta de vreo 15 ani, abia acum mi-a cazut in mana fara sa mai vreau, T4 Multivan 2001 - Atlantis 2,5 TDI 151 cp, de'ala albastru deschis cu tapiteria similar gri - albastru cu un desen rosu... Masina full option pt acea vreme, scaune incalzite, geamuri elc, sirocou, dublu climatronic, suporti pahare si sticle de tot felul pe la toate scaunele, jante magneziu originale, cui remorca-priza, .... iar motooruuul in 5 este senzatie, sunetul la fel, din cate stiu motorul este Cammon Rail printre primele aparute la Vw. Per total masina a venit la mine in familie prea tarziu, dar voi avea grija sa intorc putin timpul inapoi, macar anul asta. Singura pb este inmatricularea, nu stiu ce sa fac !? Am cartea in alb de la RAR si cartonasul galben cu itp-ul ...... Taxa asta este jaf jaf, nimeni nu face nimic.

Salut, nu știam exact de motor dar asa am citit '' Multivan T4 151 cp specificatii'' in fine nu mai conteaza. As fi interesat de resoftare dar dupa ce rezolv înmatricularea, acum sunt în impas. Poate ne vedem o data și vb. Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fa-ti rezidenta de BG, si o inmatriculezi direct pe numele tau, si nu vei avea nici un fel de bataie de cap in felul aceasta.Totul te va duce undeva la 1000 Euro, dar merita.Eu asa am facut acum 4 ani si sunt foarte multumit, iar pe langa masina actuala mai am inca 2 inmatriculate pe numele meu pe baza rezidentei, si chiar merita.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da  Bullet  stiu   dar pt o masina sa fac asta.... nu stiu  ce sa zic.  Nu sunt transportator si nici nu ma ocup de masini,     doar imi place Multivanul asta,  atat.  Oricum  multumesc de sugestie,  ma mai gandesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La fel am patit si eu. Mi-am adus de curand din Germania un vw T4 Multivan Westfalia superb, an 2003, motor 2,5 TDI ACV euro 3 - printre ultimele modele facute si in Romania mi-au cerut timbru de mediu vreo 5.000 euro. Sunt nebuni, e jaf curat, motiv pentru care am inmatriculat-o direct in Bulgaria si sunt foarte multumit. Diferenta de preturi este asta: 5000 euro timbru de mediu in RO, 120 euro taxa de poluare (ecotaxa) in Bulgaria. Impozitul ar fi fost in jur de 1000 lei anual in Romania, in Bulgaria e in jur de 150 lei, in leva. As fi fost dispus sa platesc un timbru de mediu in Romania in valoare de maxim 1000 euro, dar 5.000 euro... niciodata. Sunt de acord ca trebuie sa existe impozite si taxe din care sa vina bani la buget, dar asta nu e taxa, e hotie la drumul mare... In Franta de exemplu, NU se percep taxe suplimentare pentru inamtricularea unui vehicul.  Si ce venituri au francezii in comparatie cu salariile noastre mizerabile.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daa țara de rahat, ești descurajat din start indiferent de situație. La subiect cu topicul mai au un pic și ne cer taxa pt restaurarea mașinii. '' pai daa, a-ți restaurat masina pt încă 15-20 de ani și aveți de plată 799 euro pt emanațiile din vopsea, aditivi, grund, rășină...= taxă mediu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salut . nu prea inteleg de ce e taxa atat de mare acum la vw 2001 t4 multivan 2.5 tdi motor acv am si eu si am platit vreo 1500 euro in 2009 -2010 cred si m am mai si contrazis cu un amic ca imi spunea ca e 5000 de euro taxa la el ca nu o are platita si avea de gand sa o dea. In alta ordine de idei am nevoie de un parbriz nou cu antena,parasolar si tenta verde ( Bucuresti) si bun dar nu stiu de unde sa l achizitionez, asa ca astept un sfat daca ma puteti indruma . Nu vreau vreo chinezarie sa plang dupa cateva luni dar nu vreau nici de la reprezentanta ca sa le platesc chira si luxul din birouri. Restaurez de cateva luni bune busu si mai am un "pic"...sper :) cand o sa l termin o sa pun poze sa vad ce pareri aveti . Stiu ca nu sunt singurul "nebun" care si a restaurat masina :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

Sunteti OFF TOPIC cu taxa/timbrul de mediu.

Exista topic dedicat pentru taxa.

Posturile off topic ulterioare vor fi sanctionate conform regulamentului.

 

Va multumesc anticipat pentru intelegere! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

edit

 

Felicitari pentru restaurare :)

Modificat de eusus
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da ....pardon scuze de off topic .   in fine..am gasit parbriz AGC care am inteles dupa cateva "sapaturi" ca ar fi unul din gama ok , cica pe golf 6 si passat si etc acum astea le monteaza producatorul, sper sa am noroc de el . este montat si asteapta sa iasa la plimbare numai ca mai are ceva de asteptat deoarece nu mi permite timpul si alte conjucturi sa l termin in timpul propus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Buna treaba Domnilor,intra si al meu in tuning total. :icon_bounce:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!