Jump to content

Apa in masina VW Passat b4


Sergiu86
 Share

Postare recomandată

In urma cu cateva zile am vazut ca presurile de la sofer si pasagerul din spate sunt ude, lichdi de racire din vas nu am vazut sa piarda, se poate sa fie infundata conducta de eliminare a condensului de la AC?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cea mai mare posibilitate sa fie infundata, sau sa iti intre apa pe undeva in timp ce ploua (de obicei pe la filtru de polen daca nu ii pus cum trebuie capacul de plastic de deasupra filtrului)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Silvian91imAuto

Daca ai trapa si daca scurgerea de pe partea aceea a trapei este infundata atunci apa iti va intra in masina. Are un prieten de-al meu problema aceasta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Si eu am patit exact acelasi lucru anul trecut cu Golful meu , a trebuit sa schimb si filtrul de polen pentru ca s-a umezit .Verifica caseta de apa , acolo probabil s-au strans frunze si namol , desfunda bine , dar verifica si filtrul de polen in caz ca a fost afectat .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

In primul rand multumesc de raspunsuri tutror! Unde pot gasi caseta de apa? De vreo 2 zile a inceput sa apara un scartait in volan, ca si cum ar fi frecare intre doua piese din cauciuc, mai are cineva acest sunet. Am fost in service si mi-a schimbat cureaua de vreo 2 saptamani deoarece sa rupt, dar nu mi-a schimbat si intinzatorul, poate sa pune presiune mare pe rulmentul de la servo si sa sune?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 years later...

Buna, va rog niste sfaturi la aceasta problema... balta de apa  la picioarele pasagerului dreapta spate. Voi cum ati rezovat-o?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!