Jump to content

Problema electrica


doba
 Share

Postare recomandată

Salut. In seara asta am iesit afara din oras pana intr-o comuna apropiata la 10 km.Am oprit am stat 10 minute cand sa pornesc de pe loc am pornit motorul si au inceput problemele. Nu imi mai functionau farurile, proiectoare, faza lunga semnalizarile ventilatorul de incalzire, stergatoarele nu mai merg nici unu din astea dintr-o data!!! Am verificat sigurantele asa la lumina lanternei par sa fie ok toate. Nu stiu ce poate fi. Imi mai functioneaza doar pozitia lumina de bord lumina interioara, motorul, casetofonul si flasu pe faza lunga. Am reusit sa ajung acasa cu greu cu avariile puse si cu faza lunga. Dar nu stiu care ar fi problema de ce sa nu mai functioneze alea toate dintr-o data! cand am oprit functionau toate dupa 10 minute la pornire nu mai mergea nimik, stie cineva ce ar putea fi sau sa mai batut de aceasta problema??? Ajutor! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut!

verifica de la baterie de la borna de + sigurantele acelea mari(sub capota chiar pe baterie) e posibil fie sa se fi ars fie sa fi oxidat si sa nu mai faca contact

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am verificat toate sigurantele de vreo 3 ori si alea mari de pe baterie. Acuma verific releele nu stiu ce sa mai fac

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am rezolvat problema :arco: Am fost azi la electrician si in 20 de minute ia dat de capat. Problema era de la partea electrica de la contact. Mie de fapt nu imi mergea tot ce era pe contact respectiv faza scurta faza lunga proiectoare semnalizari claxon ventilator incalzire etc. Mi-a schimbat partea electrica care se gaseste in magazine de cumparat si acuma totul merge normal ca si inainte:) Piesa veche se topise deoarece cica din fabrica sunt prea multi consumatori pe ea si nu rezista mi sa topit putin si mufa de la el zicea ca daca cumva continua sa se incalzeasca si face figuri trebuia sa imi schimb si mufa. Acuma sper sa nu fie nevoie o sa vad:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Salut.Am probleme la masina din semnatura A3 1998 1.8T AGU si anume , nu mai ard pozitiile fata spate pe partea stanga,lumina din scrumiera,butoanele de la incalzirea scaunelor si lumina butoanelor de pe climatronic (stanga/dreapta),display-ul climatronicului se aprinde si functioneaza.Am schimbat becurile de pozitie fata spate crezand in prima faza ca sunt arse dar au stat aprinse pana cand am oprit motorul dupa care s-au stins.Am verificat si sigurantele si sunt ok iar becurile nu sunt arse si totul in rest este functional.

Ce credeti ca ar putea fii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fii te rog mai explicit,exista 12v la ambele sigurante?  Deoarece e posibil sa fie sigurantele bune,dar sa ai 12v doar pe una,situatie in care cauza e inainte de siguranta.Faptul ca nu se arde siguranta,posibil a fi contact imperfect,oxidat,etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!