martug

Nu se mai deschid geamurile

50 postări în acest subiect de discuţie

Salutare la toti de aici.

Butoanele de pe portiera soferului cam faceau figuri , in sensul ca se deschideau geamurile dar trebuia sa insist cu apasatul pe ele. mai erau momente cand cel de la sofer ii dadeam o comanda de deschidere si el se inchidea. Pana la urma nu au mai functionat deloc. Mentionez ca am decat cele pe faata electrice. Am verificat sigurantele de la tabloul din bord si sunt bune.Mai este vreun loc in care sa fie si alte sigurante de verificat? De aprins becurile la consola maner se aprind. Nu e rupta fisa sau altele, pur si simplu nu se aude nimic atunci cand apas pe ele. L-am desfacut si curatat dar degeaba. Ce sa aiba oare?

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Cel de pe usa din dreapta merge ?

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

problema identica am avut si eu pe o masina identica cu a ta

tot A4 B6 , tot BKE

verifica asa:

1.computer confort - e sub mocheta de la picioarele soferului sa nu fie inundat. Va fi nevoie sa-l scoti afara si sa verifici fizic placa sa nu fie corodata.

2.desfa capitonajul de la portiera soferului si desfa butoanele de la geamuri jos. vei dezasambla comutatorul si il vei curata cu spray de contact.

Problema apare pe ambele geamuri sau doar pe cel al soferului?

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

inainte sa desfaci pe acolo incearca sa deschizi sau inchizi geamurile din telecomanda

iesi din masina si tine apasat butonul de deschidere usi , ar trebui sa se deschida geamurile de pe fata, de inchis se inchid tinand apasat butonul pentru inchis masina .

daca merg din telecomanda inseamna ca probabil computerul e OK si problema e de la butoane sau de la conexiunile din portiera.

pentur conexiunile care merg in portiera, poti incerca sa tii apasat butinul de deschidere cu cheia in contact pe treapta I sau cu motorul pornit. In timp ce tii butonul apasat deschide incet portiera. Daca e un fir ce este inrerupt e posibil sa faca un contat si geamul sa coboare intr-o anumita pozitie a usii.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

O sa incerc maine aceste variante.

Am incercat din telecomanda si nu merge, nici comenzile de pe usa soferului si nici cele din usa pasagerului.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vezi conectica din zona prag sofer si totodata centrala confort + sigurante

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

daca nu merge din telecomanda cel mai probabil este computerul de confort inundat

poti face o diagnoza?

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Revin. Din telecomanda nu merge, din cheie nu merge.

Cum pot desface pragul sa gasesc unde e modulul de comfort?O sa fac si o scanare sa vad daca imi apare vreo eroare.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

incepi sa scoti ornamentul din dreptul bordului si mergi pana jos la scaun. Exista un loc unde bagi unghia si il tragi afara

ai grija sa nu rupi clemele

dai capitonajul din podea la o parte si o sa vezi in dreptul piciorului stang o carcasa de plastic

in carcasa aceea se afla computerul

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Verifica mufele din stalpi inainte sa desfaci ornamentele.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

eu cred ca mufele din stalpi sunt bune, am lumini la consola comenzi, merg reglate oglinzile.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

In afara de sigurantele din partea stanga mai sunt si altele unde ar putea fi ceva pt geamuri?

la o scanare imi apare urmatoarea eroare>

01366 - Can't Decode, CODE File Not Loaded!

35-00 - Can't Decode, CODE File Not Loaded!

Am umblat si la modulul confort, e ca nou, curat.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

ce interfata folosesti ? ca e belea......

Fa o scanare totala a masinii, si posteaz-o sa ne uitam pe ea.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

seamana cu beleaua mea

desfa fata de portiera si curata contactele de la butoanele din portiera de la geamuri (nu o sa prea poti decapsa intrerupatoarele asa ca va trebui sa le speli cu un spray de contact bagand printr-o gaurica de acces)

tot BKE am si eu..

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ai rezolvat ceva, ce piesa ai schimbat? :rolleyes: :rolleyes:

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Nu am rezolvat nimic la ea. Interfata e vag-com 607. Cred ca o sa merg la reprezentanta cand vine primavara. Curent ajunge la modulul din portiera. Butoanele le-am desfacut si le-am pus si pe direct dar nimic.Firele din tocul usii sunt verificate si sunt bune.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

01366 - Can't Decode, CODE File Not Loaded!

35-00 - Can't Decode, CODE File Not Loaded!

Aceste erori care le ai sunt din cauza vag-ului...incearca sa teinstalezi vag-com-ul si apoi fa o diagnoza la central electric sau central conv sau central lock si posteaza aici erorile aparute.

El iti arata numai codurile de eroare dar nu poate interpreta erorile...

Can't Decode, CODE File Not Loaded! astfel de eroare mi-a aparut si mie pe vag si am reinstalat vag-ul si a mers perfect.

Modificat de Fritz
0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Am pus alt modul de la alta masina si au mers geamurile. Deci trebuie sa imi cumpar un modul de confort. Totusi ma intreb daca nu cumva se poate arde vreun releu, asta daca si are. Am desfacut modulul si are 4 relee. Trag speranta ca poate fi un releu defect. Tre sa merg la meserias sa verific.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Am pus un modul second-hand, si merg geamurile acuma. Problema e ca nu pot sincroniza telecomenzile. Am incercat mai multe metode dar nici un rezultat. In vag-com nu-mi apare nimic de sincronizat.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ai pe confort sincronizarea telecomenzilor!

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

nu inteleg ce zici. te referi la setarile din vag com? fii mai explicit ca sunt debutant in cu chestii mai complicate.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

exista procedura de sincronizare pe wiki.ross-tech.com , vezi ca difera de vw.

Modificat de Al Bundy
0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

am si eu o problema cu aceiasi masina , nu`mi merge geamul stanga, nici din buton nici din telecomanda , nici oglinzile , iar stergatoarele imi merg non stop . stie cineva ceva rezolvari ? are cineva piese de schimb , centrala de pe usa , sau calculatorul confort , daca le pun si merg, cumpar piesele necesare.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

ai facut o scanare, sa vedem ce erori ai ?

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Am rezolvat pana la urma. Nu-mi scotea tensiune pe un pin al mufei mari si am facut legatura cu un alt pin alaturat care avea tensiune.
 

Modificat de WNS
Eliminare ofertă de vânzare. Te rog iniţiază topic în aria de vânzări pentru astfel de oferte. Mulţumesc pt înţelegere.
0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Text publicitar

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!


Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.


Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.