Jump to content

dara19


_spong_
 Share

Postare recomandată

Nota 10+ pentru dara19.

Am cumparat in doua randuri de la el: prima data o pereche de portiere broscuta '64 - au fost exact cum mi le-a descris la telefon si in poze, si m-a ajutat cu toate explicatiile pe care i le-am cerut; a doua oara (zilele trecute) am cumparat doua capote (fata si spate) tot pentru broscuta '64 - din nou, au fost exact cum ma asteptam (cea de pe spate excelenta) si cea de pe fata conforma cu explicatiile date de dumnealui. Acum masina este intreaga si gata de pregatirea pentru vopsit.

Si cu transportul m-a ajutat si am avut totul in cel mai scurt timp (cu portierele chiar a facut o minune deoarece eram presat de timp cu masina la tinichigerie).

Recomand cu caldura! Eu unul de orice piesa am nevoie, intai la el apelez.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

La fel si eu,recomand din suflet :icon_thumright:

Mi-a rezolvat frinele la masina anul trecut inainte de plecarea de la mare de 1 Mai si mi-a facut reglajele de carburatie!

Nota 10+!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

am zis ca , pana nu fac 500 de km, nu scriu nimic. da' acum scriu:

mi-a reparat motorul de 1600 dubla admisie, a schimbat pe-acolo ce-a gasit si ce-a trebuit, A CURATAT SI VOPSIT, a reglat si ... alea - alea. mi-a trimis motorul , l-am pus pe masina si... am uitat ca am motor la masina (inainte, cam la doo zile trebuia sa mesteresc ceva, cateva ore).

Am facut cam 600 km dor prin oras si masina se comporta foarte bine.

RECOMAND TUTUROR. NU VA MAI CHINUITI CU MOTOARELE. APELATI LA SPECIALIST.

MULTUMESC.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salutare,

io ti-am vazut,ascultat si pipait live fierotenia.

Si tare placut la mine.

drumuri bune!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

..si eu il recomand...cui pot, la totzi :blah_: ...ca merita... :icon_thumright: ...mie inca nu mi-a reglat nimic la bus, la ala roshu nu mai poate, ca nu mai e, da' urmeaza ;) ..de reglat- mi-a reparat ;) la celalalt aircooled german...el PERSONAL...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salutare.Initial gandeam sa postez doar la toamna,cand se buleste vremea si voi sta mai mult prin casa,insa acum,mergand zilnic cu cazanu'nu pot sa nu ii multumesc amicului nostru.

Va spusesem in alt topic ca mi-am luat o cioacla de motor si nu prea avea cine sa mi-l faca.

L-am dus la amicul Dara,in punga,si cutii,cel mai jegos motoras-din care a iesit o bijuterie.

Frumos,curat,porneste luandu-mi cheia din mana,trage,fuge.toarce frumos,frumos ca un motan.

Intre timp,omu'mi-a reglat franele,capotele,usile si oarece maruntaie.

Multumita lui am cu ce!Am cu ce merge la servici,la iarba verde,la plimbare.

Recomand tuturor cu incredere.

Ps:Am luat de cateva ori cate ceva de la el,piese de calitate,sfaturi de montaj,plata dupa posibilitati,adica si in rate...Mai rar asa om.In plus,de cate ori am fost la el am vazut numai lucruri frumoase:table curatate bec,corect,masini vopsite oglinda,motoare reglate ceas,servire prompta,cate un sfat si o idee alaturi de o cafea...ce mai!

Apelati cu incredere.Personal sunt super multumit.

S-avem drumuri bune!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Recomand si eu!

cred ca e singurul user de pe forum cu care am avut probleme de genul acesta.

Pe langa faptul ca-l admiram ca/pe om pentru ceea ce face,dansul a tinut neaparat sa mi demonstreze ca nu merita nici macar acest feedback,cu toate ca am sa l scriu datorita faptului ca nu mai raspunde la pm si vrea ca toata situatia sa ramana in aer.

Eh,am contactat persoana in cauza sa intreb de eventualele bari de pe masina care odata se demonta,si de doua ori nu,nimeni nu stie exact...bun,prezint situatia foarte pe scurt: Intreb urmatoarele despre bari: -sunt rupte?indoite?crapate?sudate?gaurite? dansul: nu-nu,sunt doar piscate de rugine,piscate bine de rugina,sa nu avem discutii apoi -eu: nici o problema!sa nu fie strambe,rupte,sudate,gaurite etc,nu ma intereseaza rugina. Zis si facut,expedieri,bani in cont(e vorba de 100 de lei) etc.

Primesc barile impachetate in ceva nailon,la o prima vedere rapida erau ok,dupa cateva zile desfac treaba si observ 2 bari...adica,doua bladeuri fara nimic altceva,doar cu 2 suporti taiati de cand lumea(erau ruginiti bine) la inca o inspectare mai atenta observ o groaza de gauri aiurea,lovituri indreptate,una stramba de mama focului.Concluzie,pe langa faptul ca am primit APROAPE doua bari,nu am primit nici barile cerute de mine :eek: .Am incercat sa ajung la o intelegere cu stimabilul user in cauza,si aproape am reusit,doar ca nenea nu mai raspunde de 2 zile la PM.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Eu sunt multumit de ceea ce am cumparat de la el . Ideea e ca e bine cand vrei sa cumperi ceva , sa te duci sa vezi ce iei si daca iti place sa platesti .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...si eu sunt multumit de ce mi-a reparat dar si de piesele pe care le-am luat de la el... :icon_thumleft: daca nu era el, nu-mi puteam face busul sa mearga in cateva zile ( schimbat cabluri frana, aerisit circuite, reglat saboti si placutze, ) :icon_confused: ca sa-l pot duce la itepe si apoi la identificare.. Fara ajutorul lui nu aveam acum busul inmatriculat.. :bom:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

toate piesele pe care le-am luat de la dara sunt OK si foarte bune de folosit. controlul calitatii e extrem de bun.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

si eu am cumparat in decembrie un releu incarcare dinam 12v care atunci nu a functionat din lipsa de timp ... nu am avut timp sa incerc de ce nu merge, am presupus dinamul stricat... acum am facut rost de alt dinam, verificat, nu a mers nici asa, decat cu un alt releu... dinamul merge, alt releu merge, montat releul de la dara, ( frumos si lucios, si nefunctional) nu merge... asa ca si eu Recomand, dar nu mai raspunde la pm de cateva zile....tot cam aceeasi poveste ca jpg.... poate e ceva cu zona asta a tzarii daca la voi restu e ok...

Modificat de Kafer_CJ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Azi dimineata am primit telefon de la dara ca primeste inapoi releul. Se pare ca a fost plecat din tzara si de aceea nu a raspuns la mesajul privat, si din pacate eu nu m-am sinchisit sa dau un telefon pe langa mesajul privat. Asa problema ar fi ca si rezolvata. Retractez cele scrise mai sus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca dadeai un sms, el citea si te intalneai, la venirea lui in tara, cu el... nu se mai ajungea la ,,chestii''.. :icon_cheesygrin: .

nici mie nu mi-a raspuns la tel., uitasem ca e ,,p'afara''...

da' ca idee'.. din decembrie p'an acu'... ce, e magazin sa dea garantie 6 luni??? :sly: parerea mea... :icon_geek: ..io, daca eram... :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ideea ta e buna, ai dreptate cu smsul. Poate e defect profesional la mine asta cu asteptatul raspunsului, Lucrand in mediul online 2-3 zile de neraspuns sunt justificabile, dar mai mult nu prea e acceptabil... Oricum imi pare rau de "chestii". Revin cu feedbackul spunand ca situatia s-a rezolvat 100%, si dara19 a fost de cuvant.

Piesa nu a fost utilizata de loc din decembrie. s-a incercat montarea atunci, nefunctionand am presupus ca e dinamul, si nu am mai umblat cu broasca pana acu 2 saptamani cand am fost nevoit sa o fac sa am cu ce umbla, si gasind un dinam functional, testat in fata mea cu un alt releu, montand releul acesta am constatat ca nu functioneaza. Oricum e ft posibil sa nu fii functionat cu dinamul asta si sa mearga cu alt dinam. Per total, revin cu feedback pozitiv ptr dara19 ptr ca a rezolvat problema aparuta dupa o perioada mai lunga de timp. pe de alta parte, daca tu iti strangi piese ptr o masina pe care ai sa o faci mai tarziu si nu ai cum sa le verifici toate ca functioneaza... cred ca te-ar interesa sa-ti recuperezi o parte din investitie daca ai cumparat o piesa care la tine nu merge? Nu?

in concluzie, dupa anumite nedumeriri care au fost mai sus rectific si ofer feedback A+.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

am primit azi marfa (2 arcuri) de la dara 19 si sunt tare multumit, imi pare rau ca nu am facut "afacerea" mai repede. marfa buna, pret foarte ok. 

Multumesc :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

om de mare ajutor si de incredere!!!! toate piesele pe care le-am cumparat de la Razvan sunt de calitate foarte buna !!!chiar daca unele piese aparent sunt scumpe sunt evaluate corect,foarte multe piese nos gasesti la Razvan care..... evident au un pret corespunzator, nu mi sa intimplat sa-i cer o piesa si sa nu o aiba, pentru mine este un aspect foarte important! este bine aprovizionat cu piese gasesti aceiasi piesa cel putin pe doua preturi [in functie de calitate,noua sau ...]pot spune ca nu am plecat de la Razvan cu piese cumparate fara am-i da si un bonus, care de multe ori cum am specificat si in topicul meu  mi-a fost de ajutor,sigur voi colabora cu Razvan si de acum inainte.  Recomand acest furnizor cu incredere !!!! Mult respect pentru dara19. 

Modificat de VW 1200
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

10+ Recomand tuturor!

Ieri am fost cu MK1 pentru reglat si curatat carburatorul,treaba facuta repede si profesional!

Si nu uit , cu toate ca era foarte ocupat a reusit sa-si faca timp sa-mi rezolve carburatorul!

Binenteles la plecare am primit si un mic cadou pentru "bulina portocalie"!

Multumesc mult pentru tot :icon_thumleft:

Modificat de alex_87
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Termostatul instalat,misiune indeplinita.Ms nea` Dara.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Om de mare exceptie si ajutor in lumea broscarilor, atunci cand ai nevoie de o reparatie bine facuta sau cand cauti o piesa si nu o gasesti si mai e si urgent. Recomand cu caldura !

Modificat de tipatescu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...
ovidiuzaharie

am primit si montat pivotii inferiori

multumim din suflet broscanu alearga pe strazi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Hai sa zic si eu "de bine" ca de-a lungul timpului, mi-a tot furnizat o groaza de piese...si toate-s bune :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 weeks later...

si eu sunt multumit de razvan preturile sunt ok si cel mai important este ca te serveste la orice ora

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...
  • oldtimercraiova a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!