Jump to content

ionut05


ionut05
 Share

Postare recomandată

am vandut o gramada de piese, si o gramada de masini, multor membri de pe acest forum, si nu numai. as vrea sa stiu, impreuna cu lexxus si cu citronel, cine se simte 'fraierit' de mine? cui am cerut averi de bani pe 'coji' de piese-masini?

si am cumparat la randul meu, am dat vreo teapa cuiva? am ramas dator la cineva?

oricum, eu imi cer scuze fata de toti cei pe care i-am facut vreodata sa se simta prost, cu sau fara intentia respectiva.

Modificat de ionut05
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

oricum, eu imi cer scuze fata de toti cei pe care i-am facut vreodata sa se simta prost, cu sau fara intentia respectiva.

scuzele nu ajuta, cel putin in cazul meu.

am cumparat de la ionut prin 2007-2008, imediat dupa ce mi-am cumparat broasca, un delcou, la prima vedere bun. dupa ce a ajuns la mine si i-am demontat capacul am vazut va m-am ales cu o mana de piese: totul era demontat si ruginit, puse inauntru (nici in ziua de azi nu stiu daca macar erau toate).

nu m-am invatat minte si anul trecut am cumparat un electromotor,FIIND ASIGURAT CA E FUNCTIONAL, si, binenteles ...DEFECT . Din jena, nu am zis nimic.

acum m-am invatat minte: NICI PE GRATIS NU MAI VREAU NIMIC DE LA EL.

acum ceva timp,povestea despre un mecanic de broaste din zona Zalau. eu am nevoie de un mecanic pentru motoarele mele, dar , decat sa apelez la el , MAI BINE LIPSA.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ca sa fie 50/50% de la ionut am tot luat piese, un ragtopcomplet cu scetiune a fost montat chiar pe heidi cea din 58. ok, unele piese erau uzate si nu m-au ajutat, dar altele erau chiar ok. mereu exista riscul cand iei piese din poze, nu ai ce face. cand am luat piese de split din alte tari sa nu credeti ca de fiecare data am primit lucrurile asa cum ma asteptam sa fie!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!