Jump to content

Ansamblu clapeta skoda felicia


tibi_vancu
 Share

Postare recomandată

Brusc turatia motorului la relanti si turatii scazute a devenit neregulata. La verificarea motorului s-a gasit ca ansamblul clapeta este defect. Va rog sa imi trimiteti documentatie despre acest ansamblu, sau orice alte informatii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand bine ai venit pe forum.

In al doilea rand te rugam sa-ti completezi codul motorului si anul de fabricatie al masinii pt a sti cum am putea sa te ajutam. Felicia are multe motoare de 1.3, si cu carburator si cu injectie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Nici un raspuns?

Raspund eu pe data de 09.12.2005 am schimbat si eu clapeta de acceleratie de la skoda felicia...deci..cred ca e belea generala ...a costat 370euro-discount de la ei....cam 270euro cu manopera cu tot

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pot confirma ca problema clapetei la Felicia este oarecum generalista. La Felicia mea Combi - vanduta deja de 2 ani - (an fabr 1998, motor 1.3 MPI 68CP) am avut aceasta problema insa din fericire in garantie, reparatia a necesitat vreo 4-600 USD si 2 sapt de stat pe bara cu masina. Din cate am observat, se defecteaza din cauza alimentarii cu combustibil de proasta calitate.

Din ce experienta am mai avut cu Felicia (am tinut-o 5 ani), in general e foarte fiabila dar pica inevitabil toba esapament. In rest, dpdv mecanic, n-am schimbat nimic in 40.000km.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut.......nu stiam ca este de la combustibil....dar daca tot ai zis..te intreb sau poate stie altcineva e recomadat sa pun un aditiv ceva in benzina sticlute din alea mici care intra 1 la un plin???sau ce benzina ar fi indicata 95-98? salut si numai bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am patit-o de la un Shell. De atunci i-am boicotat la greu. Da, a fost de la benzina contrafacuta. Am facut plinul si a doua zi m-am lovit de turatia aceea neregulata, daca incercam sa accelerez, murea motorul. Si da, am adaugat aditiv in rezervor. Dar dupa aceea am schimbat statia de alimentare si marca, desigur.

Alimentez de 5 ani neintrerupt de la MOL, numai Tempo Plus 98. Te sfatuiesc sa mergi pe acest produs.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da ms frumos de sfat si chiar o sa il urmez....nu prea as dorii sa schimb clapeta la fiecare 10.000 :P asta a fost singura mea problema cu masina...ce e adevarat nu am cu ea decat 10.000 dar...sper sa nu apara si alte chestii noi prea costisitoare .Salut

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!