doruiacovescu

Retrofit la Generatia a III-a de Playere OEM (RCD310, RCD510, RNS310, RNS510)

1.855 postări în acest subiect de discuţie

ieri am pus bateria la incarcat pana azi dimineata am legat multimetrul in serie mam asigurat sa aibe contact ft bun si rezultatul a fost dupa 1 minut cu masina inchisa a scazut la 0.07-0.08 iar dupa aproximativ 15 minute a scazut la 0.02.-0.03 apoi la scurt timp a scazut la 0.00 si foarte rar mai sarea la 0.01 ce parere aveti ?

2017.1.13.jpg

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Daca acestea sunt valorile adevarate, este ok

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

masina neatinsa 3 zile baterie masurata in seara asta si avea 12.61 v a pornit la sfert deci problema sa rezolvat

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Inseamna ca ai rezolvat problema.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

va multumesc pentru sfaturii 

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!


Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.


Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.