Jump to content

Unda verde pentru Skoda Joyster


Bogdan VW
 Share

Postare recomandată

Va fi cel mai mic model din gama Skoda si isi va face aparitia la inceputul lui 2012. Numele Joyster a fost folosit de Skoda cu cativa ani in urma, atunci cand a prezentat, cu statut de concept, un coupe de dimensiuni mici , destinat clientelei tinere. Este de asteptat ca versiunea de serie sa se inspire din acel concept, in timp ce mecanica va fi de pe platforma comuna Volkswagen Up! (Lupo).

Revista germana Auto Bild spune despre viitorul Joyster ca va fi cel mai ieftin model Skoda, cu pretul de plecare in jur de 9.000 de euro. La fel ca in cazul viitorului VW Lupo, va avea motorul amplasat in fata si tractiunea pe puntea frontala. Motorizarile din momentul lansarii pe piata vor fi, foarte probabil, de 1,0 litri pe benzina si 1,2 litri diesel, ambele in 3 cilindri. Pentru moment nu se stie daca Skoda Joyster va avea si versiune electrica, asa cum se va intampla cu VW Lupo, incepand din 2013.

Niste poze spion impreuna cu fratiorul lui Up.

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpr...t_pictures.html

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aceasta masina este in plan si va aparea undeva in 2012....va fi alternativa Skoda la autoturismele de clasa mica ( 107, Aygo etc ). Exact cum zic si ei, va fi un VW UP! cosmetizat si personalizat Skoda!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!