Jump to content

probleme delcou


bankaru g3
 Share

Postare recomandată

Salut tuturor posesorilor de vw. Sunt nou pe forum dar citind problemele voastre mi-am dat seama ca sunt norocos ca detin un golf 3 1.6 ABU monopunct si pot gasi raspunsuri la o problema pe care o am la masina. Zilele astea s-a intamplat ca masina sa dea niste suturi in mers si in final sa se opreasca. Am lasat-o un pic, apoi am dat cheie si foarte turat 4000 - 5000 turatii am pornit-o si am reusit sa ajung intr-o parcare ( ma lasase intr-un rond). Dupa vreo 30 minute I-am dat cheie si am pornit, am mers turat in jur de 3000 de rotatii, la orice viteza, la drum lung, intre orase si nu mi-a facut vreo figura. Mentionez k am schimbat bujiile, filtrul de aer si cel de benzina, mai demult, seara am observat un "spectacol" de lumini la fise. Capacul la delcou era putin "afumat". Mentionez faptul ca am mai avut un episode de acest fel toamna trecuta (am verificat pompa cu sticluta la tur si contact... baga benzina, deci nu ar fi pompa), iarna nu am avut nici o problema ( tinand cont de frig, zapada, apa excesiva, etc). Ma poate ajuta cineva cu un sfat. Mersi si ... respect. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • denismoc

    13

  • r.alex

    11

  • sorin74

    7

  • dodo87

    5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Schimba fisele, capacul delco si pipa aia de pe axul delco.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ok, am dat comanda azi de set fise ( tesla) si capac delco ( bosch )... voi reveni cu precizare, pipa nu am dat comanda ( deocamdata )... mersi  mult pentru sfat, voi reveni cu precizarea privind comportamentul masinii... respect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 years later...

Am o problemă la un G3 1.6 GT

Ca ii pe benzina, ca ii pe gaz, ca ii rece, ca ii cald motorul, ca ii la relanti, ca ii în turație se aude un zgomot, un fel de bătaie foarte scurtă undeva în zona delcoului, delcoul ii pus bine, ii la locul lui, nu se mișcă și totuși are o bătaie și motorul nu merge uniform, ca și cum ar merge doar în 3 pistoane, dacă o accelerez brusc parca se îneacă și nu urca în turații, în mers face la fel, smâceste de mi și frica sa ies în intersecții cu ea câteodată, face ca toți dracii. Oare ce ar putea fii? 

 

Foloseste functia Search inainte de a deschide un topic.

Modificat de taz21
Topic mutat
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Desfa capacul si vezi daca freaca pe undeva. Am mai intalnit un caz in care axul delcoului era strâmb.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!