BD

Martor eroare airbag aprins in bord - Airbag Fehler

1,378 posts in this topic

Intri si stergi eroarea.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

S a rezolvat, am sters eroarea cu Vag Com, s a stins martorul din bord. Multumesc mult Turbocip :icon_thumleft:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna am si eu o postare mai in fata in legatura cu erroarea la airbag de crash data cum pot sa o sterg cu vag comander 3.6(mentionez ca am schimbat airbagurile). Daca se poate sa imi ziceti si mie pasii pe care trebuie sa ii urmez, ca nu ma descurc si mie frica sa nu fac ceva rau.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

E ok acum , da ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da am reusit, este suuuuuuuuuuuuuuper. Numai cuvinte de lauda pentru Turbocip.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut!

Am un prieten cu un Golf 4 din 2001 cu celebra eroare 65535.I s-a aprins martorul intr-o dimineata cand era foarte frig.Nu s-a aprins la vreo scanare cu o versiune veche de vag-com.

Este modulul care incepe cu 6Q0.

Am incercat sa ma conectez cu vag-eeprom programmer sa citesc dump-ul pentru a-l rescrie insa apare eroarea cu Rx timeout.

Masina are cele 4 airbaguri clasice + 2 in stalpii fata + 2 in stalpii din mijloc.Este hatchback in 5 usi.

Ma poate ajuta cineva cu un dump "curat" pe care sa il scriu pentru a vedea daca dispare eroarea?Masina nu a avut niciodata vreun airbag sarit.

Multumesc!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai verificat cablajul sa fie ok - modul airbag-ului e ok, nu are apa, condens pe la mufe ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se face pe masa cu programatorul.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

6q0 trebuia sa poate fi citit pe mufa. 1C0 nu merge pe mufa.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu merg toate Cristi.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Modulul e ok.Nu are apa , mufele sunt ok.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

E eroare care nu se sterge din tester ...

Si nu e neaparat necesar sa ai apa in calculatorul de airbag.

Eroarea mai apare daca te legi cu clona pe masina si accesezi modulul de airbag.

Se face pe masa , dupa cum ti-am mai spus.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am si eu o problema cu ,martorul de la airbag...s a intamplat asa: azinoapte mergeam aprox cu 140 si s a aprins din senin martorul... infine..

Eroarea e urmatoarea;

VAG-COM Version: Release 409.1-S

Control Module Part Number: 8A0 959 655 C

Component and/or Version: Airbag V AUDI D01

Software Coding: 01022

Work Shop Code: WSC 43265

1 Fault Found:

00654 - Seat Belt Tensioner Igniter: Driver Side (N153)

32-10 - Resistance too High - Intermittent

O sterg, dar dupa cateva minute reapare.

Aveti vre o idee daca merita sa desfac stalpul din stanga sa verific contactele sau n are rost?

Edited by Akos09
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Desfa si verifica ...

Daca vrei sa scapi de eroare ....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok.Mersi de incurajare :)) voi desface maine.Dupa ce o sterg sper sa dispara de tot.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intareste contactele din mufa de la centura - si sterge eroarea.

Edited by F l o r i n
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc de idee, maine seara voi reveni cu un raspuns.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am desfacut azinoapte plasticele de pe stalp,am scos mufa(a iesit destul de greu) am pus o la loc si am sters eroarea....

Nu a mai reaparut,am scapat ieftin.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciao ... am citit io ceva pe aici dar nu am inteles mare lucru.... Azi dimineata mergeam linistit spre servici cand... aud un tiuit in bord ..hopa... AIRBAG FEHLER...ehh am zis ca iar e contact imperfect sub scaun ( ca s-a mai intamplat o data ) ....ok pun pe tester si descopar urmatoarea eroare ....65535 - Internal Control Module Memory Error

00-00 .... Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut si unde anume trebuie umblat pentru a rezolva aceasta problema.... am auzit ceva de genu ca eroarea nu se sterge la tester ci ca "din masa" .... va rog sa ma ajutati cu o rezolvare....Ms!

P.S Masina NU a fost lovita !!!

Edited by mike2402
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Numai cu calculatorul deafacut , pe " masa"

Ai montat xenoane cumva pe masina?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu am montat nimic...e standard....spune-mi te rog unde este pozitionat acest modul/calculator ?? cum se desface ? este vreun DIY ?

Edited by mike2402
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

in spatele consolei centrale, intre compartimenul de la sofer si pasager

post-30007-0-77230300-1336158441_thumb.g

Edited by F l o r i n
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

k ...ms ..voi desface sa vad despre ce este vorba...am citit ceva despre faptul ca ar trebui deconectata bateria...sau nu e musai ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa e cel mai indicat - oricand lucrezi la instalatia electrica - mai ales la airbag-uri. Daca nu stii ceva, ma suni si iti explic, la telefon - ce ai de facut.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

k ..multumesc frumos Florin ! M-ai salvat in multe cazuri cu info-urile tale....sper sa ma descurc si acu ! :icon_thumleft:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.