Jump to content

uzura interioara la anvelopele fata


claims1918
 Share

Postare recomandată

Cel mai mult se uzeaza partea stanga;ma gandesc sa fie de la o bucsa.Dar uzura e prea mare.

Inca o chestie:la denivelari se aude un clancanit (tot stga).

Pareri?!...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Du masina sa-i faca geometria . Baiatul o sa-ti spuna daca ai joc in articulatii si in care sau iti va spune ca nu poate aduce rotile in parametrii si iti spune si cauza (ceva lovit si deformat).

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

gresit

du-te intai la un mecanic,daca ai bucse sau alte elemente de directie geometria va iesi varza,poate chiar mai rau,si iti va uza in continuare acauciucurile

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Uzura interioara = convergenta excesiva.

Du-te si regleaza-ti directia, inainte de reglajul propriu-zis mecanicul iti va schimba toate bucsele si articulatiile uzate, caci altfel nici nu poate sa-ti faca directia. Nu are cum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exact asta ii spuneam si eu , baiatul de la geometrie lucreaza numai cu zona asta si are ochiul format , asa ca-ti da imediat un diagnostic precis , si iti va face geometria dupa schimbarea pieselor cu uzura mare. Daca mergi la un mecanic oarecare , precis nu va sti 100% ce sa-ti zica .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu ai ce cauta la reglaj directie, cu uzuri pe la articulatii!!! E primul lucru care te intreaba. EI NU REPARA SISTEMUL DE DIRECTIE!!! Acolo doar regleaza. Pentru reparatii, te adresezi unui service autorizat, care iti fac o revizie si da garantie pe lucrare. Apoi te duci la reglat directia, in cazul ca, acel service nu are stand pentru reglat diractii. Numai bine .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da, acesta este si sfatul meu: verificarea trenului de rulare - daca ai uzura prematura la anvelope, mai ales pe interiorul anvelopei, cel mai probabil ai uzura la bucsele de la trapezul inferior fata, partea din spate - sunt bucsele acelea mai mari - si recomandarea este sa inlocuiesti si suruburile aferente odata cu bucsele, apoi sa verifici si sa reglezi geometria rotilor, cu anvelope ok . multa bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!