Jump to content

problema rola alternator


sudberlin
 Share

Postare recomandată

Am schimbat rulmeti de la alternator 6303 si 6202 si carbuni insa zgomotul persista tind sa cred ca este de la releu de la alternator cand da de greu face asa. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Am schimbat si releu cu tot cu colector dar degeaba zgomotul era de la rola de ghidaj cu toate ca a fost schimbat acum 2 ani insa am facut 35 k si sa uzat. Am pus pe SKF ca au mai multa vaselina la rulmenti decat INA. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Salutare! De 2 zile am mi-a aparut un scartait ciudat din zona motorului care se manifesta doar intre 1600-1900 de turatii. Postez aici ca am mai auzit astfel de scartait pe youtube si zicea de alternator, doar ca acolo se aude si cand era lasata pe liber. La mine se aude doar cand e in viteza si intre turatiile respective doar. Zgomotul e cam cel produs la inceput. E posibil sa fie de la alternator si daca da cat de urgent trebuie sa schimb ceva  pe acolo? Am facut pana acuma 150 de KM asa si mai trebuie sa fac cam inca 250 pana sa am cum sa ajung in service. Masina e un 1.9 TDI 105CP

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...
cristian.draghiciu
On 28.01.2010 at 18:40, florin_ionut a scris:

Am schimbat saptamana asta intinzator curea alternator( accesorii) am gasit-o cu 150 RON, preturile la magazine variaza intre 130 si 170 RON. In magazin nu veti gasi rola separat, ea se gaseste doar impreuna cu intinzatorul, daca e cineva curios cum poate sa procure numai rola sa imi de-a un PM si voi incerca sa ii explic acolo.

Salut. Poți sa îmi spui cum ai schimbat intinzatorul? Vreau sa îl schimb și eu dar nu știu cum se scoate de acolo. Rola o pot da jos, dar intinzatorul nu știu cum. Am încercat dar mi-e frica sa nu stric ceva. 

Modificat de cristian.draghiciu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!