Jump to content

Ingrijire Piele Alcantara/Piele Intoarsa


Executron
 Share

Postare recomandată

  • 5 months later...

va salut......am si eu scaunul soferului,locul unde stai cu fundu,patat de cafea cred...asa este de cand am masina....stie cineva cum se poate lua,curata,acea pata??vro solutie ceva pentru aceasta pretentioasa piele alcantara??rog mult cineva care stie sa mi zica si mie....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

alcantara nu e piele.

este intr-adevar pretentioasa.

se curata ca orice material textil, dar cu mai multa grija.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 years later...

Salut,

As dori si eu o parere referitoare la scaunele ergoactive de la Golf 7 facelift cu tapiterie alcantara. In aproape toate pozele de la masini cu vechime 3 ani, model 2017, scaunul soferului prezinta niste cute foarte pronuntate, cu tapiteria parca putin descusuta. Puteti confirma cei care va confruntati cu problema asta ? Am pus si o poza relevanta.

alcantara.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@calin_vw salut, acelasi tip de scaun am si eu. Acea cuta provine de la reglajul lungimi sezutului, bucata de la cuta in spre volan gliseaza inainte-inapoi in functie de cum doresti tu si atunci daca e dusă la maxim in fata dispare acea cuta, in schimb daca alegi sa fie șezutul un pic mai scurt apare “cuta” de care vb tu, acum daca nu era cuta aia nu se putea lungi șezutul, Eu imi tin șezutul la maxim in fata si nu am probleme cu ea (eu am 1.85m înălțime si picioare destul de lungi ), sper ca nu am fost off-topic ?, maine merg sa verific si eu daca e descusuta desi imi amintesc vag ca acum ceva timp m am enervat pentru ca era o ata deja descusuta fix in acea zona desi masina are mai putin de 1 an si 10k km ....
 

Modificat de Radu14
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am revenit cu update, nu pare nimic descusut sa in curs sa cedeze, de asemena am Atașat 2 poze in care poti vedea cum arata șezutul in poz max si min.

Ca sa fiu ontopic eu imi curat alcantara in felul urmator: aspirat delicat si odata la 3-4 curătari interioare mi-am luat o solutie OEM de la midocar pentru curățarea suprafețele textile pe care o aplic pe o carpa de microfibra si sterg usor scaunul. numai bine si conduceti prudent ?

59E236A6-B256-45C9-97C9-F36DE019188D.jpeg

704C1347-8264-47A9-9420-20BFA6D5509D.jpeg

Modificat de Radu14
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!