Jump to content

Probleme bujii


Guest domnu_basescu
 Share

Postare recomandată

Guest domnu_basescu

respectele mele ptr toata lumea.mai baieti am si eu o pb .am un lupo din 2001 de 1l.numai am scanteie la bujii desi ele sunt bune.ce sa fie oare?am oprit masina si cand i-am dat cheie nu a mai pornit:((.mi-a mai facut de vreo 2 ori asa.iar la rece porneste cam greu..asta cand pornea ca acuma numai vrea nici in ruptul capului sa o ia..ma ajuta cnv?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

e posibil sa fie de la fise degeaba sunt bune bujiile daca nu ajunge curent in ele...... verifica fisele si vezi ce impertinenta au(cred ce asa se scrie)

Modificat de aryes13
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:) impedanta ....dar e suficient sa verifice rezistenta.

Modificat de jondo1ro
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De modulul de aprindere de ce nu se vorbeste? si acela poate pica peste noapte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:)(.mi-a mai facut de vreo 2 ori asa.iar la rece porneste cam greu..asta cand pornea ca acuma numai vrea nici in ruptul capului sa o ia..ma ajuta cnv?

din ce spui poate sa fie vorba si de benzina prea multa ... ai cumva si bujiile ude daca insisti sa porneasca ( si nu porneste pana la urma). cam putine detalii din partea ta, din pacate!

ieri am vazut intr-un service un lupo cu motor de 1 l cu probleme la relanti ...baietii au desfacut motorul si au gasit ca la cil. 1 supapele erau cu problema in functionare ..arse si bujia uda.. sper sa nu ai aceeasi problema si tu!!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

BUNA.Sunt proprietarul unui lupo si am ceva probleme in ultimul tip:

1. Mi se inunda cilindrul 1 si 2 nush cu ce ...ori benzina ori ulei..o sa vad maine dimineatza

2. imi scade nivelul de antigel, nu inteleg unde se duce

3. scoate un fum alb dens cand accelerez masina

Va multumesc mult pentru raspunsuri. o seara placuta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din ce spui tu pare ca ajunge apa in cilindrii? Chiulasa, garnitura de chiulasa sau bloc motor. Bineinteles cea mai simpla este garnitura de chiulasa asa ca sa speram ca aia este.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

garnitura de chiulasa, probabil ai avut teremostatul defect ramanad in pozitia inchis si motorul s-a supraincalzit si astfel s-a ars garnitura de chiulasa, lichidul de racide din motor scade ajungand in ulei. Scoate joja de ulei afara si vezi ca nu mai are aceeasi vascozitate uleiul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

daca ai bujii inundate pot fi multe cauze , ce trebuie sa faci atunci cind un benzinar nu porneste trebuie sa scoti bujiile si sa le arzi cu flacara (unii smirgeruiesc bujiile dar se duce tot stratul protector de pe ele) eu prefer cu flacara si apoi cu o cirpa , apoi se face o faclie mica sa intre in camera de ardere de unde ati scos bujia si va faca o mica exploziie si va curata camera , apoi va porni la sfert apoi daca nu porneste se verifica scinteia bujii si daca scinteieste , benzineste si nu porneste e posibil sa fie motorina nasoala (si ia in degete si se freaca si ar trebui sa nu fie uleioasa daca e uleioasa se goleste rezervorul sau daca este o cantitate mica se amesteca cu alta .

spor la treaba

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!