Jump to content

Service auto Rombeton


radduu
 Share

Postare recomandată

Stau in sectorul 6 in Drumul Taberei si azi am vrut sa imi schimb si eu ca tot omul uleiul , filtrul de ulei si filtrul de motorina la service. Am cautat o ora un service in zona, bineinteles ca am gasit cateva si ori ziceau ca nu au timp, ori nu aveau chef, la un service mi-au cerut 100 de ron pentru un amarat de schimb de ulei post-18-1154460138.gif .
Mergand pe Bd. Timisoara spre Mall Plaza am vazut o reclama in care se indica un service pe o straduta pe partea dreapta...
Am intrat si am gasit un service destul de mare, cu aparatura noua, baieti super de treaba, la fel si seful de service..
Service-ul se numeste " Service auto ROMBETON"
Pentru un schimb de ulei si filtru de motorina 40 ron...super pret in comparatie cu restul
Am ramas placut impresionat sa gasesc astfel de lume intr-un SERVICE AUTO.
Adresa este Srg. Constantin Moise nr 5C , sector 60. ( o straduta perpendiculara pe Bd Timisoara pana in Mall Plaza)
Nu am nici un interes sa le fac reclama, dar stim cu totii cum sunt service-urile de pe la noi si cum suntem tratati cand avem vreo problema cu masina, asa ca aici chiar au fost super ok baietii.
Service-ul dispune si de statie ITP, mecanica, geometrie, etc.. Link Service
Atasez si o mica harta unde este localizat.

Harta Service

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

am facut si eu revizia de 3 ani (32.000 km) la acest service pentru Golf 5 1.4 TSI 122 cp, la recomandarea unui coleg de serviciu.

am schimbat: ulei, filtre (aer, polen, ulei, benzina), lichid de frana si antigel - consumabile cumparate de mine, pret total sub 600 RON

pretul manoperei a fost bun (nu-l spun ca poate se negociaza, habar n-am), semnificativ mai mic decat as fi platit la reprezentanta (unde am facut celelalte 2 revizii anterioare)

serviciul a fost rapid si profesionist si mi s-a permis sa fiu de fata la fiecare operatie.

recomand acest service (intrebati de Marian).

Modificat de Humbert
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost client al acestui service cu ceva ani in urma. Au fost ok pentru revizii - schimb filtre, ulei, distributie, etc. Am mai facut si ceva tinichigerie (chestii mici) la ei si au cam umflat preturile.. stiu ca asa e peste tot..

Dar cand am avut o dauna pe asigurare si trebuia schimbata bara spate ei au simtit ca e mai bine sa fie reparata desi trebuia schimbata. Mie mi-au zis ca au schimbat-o si pe factura aparea bara noua achizitionata. :| Plus ca masina a stat mult timp in service fara sa se lucreze la ea.. ma tot duceau cu vorba ca intarzie piesele etc.

Ulterior (cand am dat din nou bara jos) am vazut ca nu a fost schimbata ci doar indreptata si chituita. De atunci am renuntat la serviciile lor.

De atunci, am dat de alte serviceuri unde am patit cam aceleasi lucruri, asa ca am ajuns la concluzia ca asta e Romania, din pacate..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Cele mai bune servici pt A/C.Cred ca baiatul de acolo este unu dintre cei mai priceputi.Intrebati de TEO

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!