Jump to content

recarosare golf 3


matzocu
 Share

Postare recomandată

Salut. M-am gandit k cel mai bn ar fi sa imi recarosez golfu, in cazul ca nu il vand. problema este urmatoarea: golful meu este in 2 usi si vreau sa ii pun o caroserie in 4 usi. credeti ca se poate?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai este posibila recarosarea in romania? :icon_cool:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu poti sa recarosezi masina cu 2 usi in una cu 4 niciodata!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de ce nu? nu sunt pe aceeasi platforma construite?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

salut sunt si eu interesat de acesta recarosare am un g3 avariat frontal si vreau sa stiu in ce consta aceasta recarosare ce masinii anume merg pe aceasta varianta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am gasit un vento accidentat, inmatriculat, motor 1,8 benzina cod AAM. Proprietarul nu doreste sa vinda separat actele, eu vreau doar masina, nu am ce face cu actele. Daca e cineva interesat pentru o recarosare poate iese ceva. Motorul nu imi trebuie, il pot ceda in caz ca ne intelegem asupra modului de a lua masina

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

De curand am reusit si eu sa imi recarosez un golf 3 1.9 tdi hatchback in 2 usi. Am intrebat la RAR si m-au asigurat ca atat timp cat e GOLF 3 si HATCHBACK nu conteaza numarul de usi. Am fost totusi obligat sa imi schimb motorul de pe vechea masina :| .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu aveam aceeasi problema si le-am scris celor de la RAR. asta mi-au raspuns

Referitor la scrisoarea dumneavoastra, va comunicam ca autovehiculele care sunt inmatriculate in Romania si care isi schimba caroseria trebuie sa obtina in prealabil, de la una din reprezentantele RAR, acceptul in scris pentru acest schimb, materializat prin "Nota privind inlocuirea de caroserie", in urma identificarii vehiculului initial si a caracteristicelor tehnice a celui cu care urmeaza sa fie inlocuit. Inlocuirea de caroserie se efectueaza numai in ateliere de reparatii autorizate, conform legislatiei in vigoare, pentru aceasta activitate.

In urma schimbarii de caroserie, vehiculul va trebui omologat la RAR. Omologarea se acorda tinand cont de prevederile Ordinului ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 2132/2005. Lista atelierelor de reparatii autorizate de catre RAR pentru a presta aceasta operatiune le gasiti la sediul oricarei reprezentante RAR sau la adresa www.rarom.ro http://www.rarom.ro/RO/article--Ateliere_s...sasiu--179.html

Mentionam ca in momentul omologarii se va solicita o adresa din partea atelierului autorizat care a efectuat schimbarea din care sa rezulte identitatea vehiculului initial si cea a caroseriei inlocuite.

La RAR o sa va coste aproximativ 100 RON acceptul si aproximativ 600 RON omologarea.

Acte necesare pt "Nota privind inlocuirea de caroserie"

- cartea de identitate a vehiculului vechi in original

- copie dupa actul de provenienta a vehiculului nou

- actul de identitate al solicitantului activitatii.

Pentru mai multe informatii va rugam sa luati legatura cu reprezentantele nostre sau cu Departamentul coordonare baze de date tehnice, poluare si consultanta la numarul de telefon: 021 318.17.58 sau 021.202.70.00, 021.318.17.35 interior 242

Nu conteaza atat nr de usi cat forma si tipul caroseriei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 years later...

Sper sa nu fie o intrebare fara rost, dar am o nelamurire.. daca aduc din Germanica un Mk3 cu caroseria buna(mai buna decat a mea), si vreau sa mut motorul actualei masini pe caroseria celei din afara, trebuie platite taxe in plus pentru cea straina? Am inteles ca trebuie acte doveditoare de provenienta a noii caroserii, adica contractul de vanzare-cumparare dintre mine si neamt, talonul si cartea masinii? :) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!