Jump to content

Performance Parts


MishuL
 Share

Postare recomandată

Numa' ce-a plecat ToniC de la mine de la serviciu. Venise super-fericit ca i-au venit 2 fuzete comandate la Performance Parts- Austria. Am facut poze, nu am insa cum sa le descarc acum, dar, ca idee: excavatii de rugina la greu pe zonele unde vin rulmentzii, la una din piese, si 10 sutimi uzura la zona unde vine rulmentul mare! :P Asta in conditiile in care fuzetele lui si cele luate de la samsaru' RG :D pe o suma mult mai mica decat cele de la osterraihiezi au o uzura de doar 1-2-3 sutimi! Unde mai pui, urme de baroase, de dalta, de tot ce vrei.

In concluzie: spiritul nemtzesc lipseshte cu desavarshire- probabil pt ca's mai spre est. Piese vandute sub titulatura de "rebuilt" sunt de fapt ciurucuri spalate, ca noi.

Uitam! Ambalajul este in schimb personalizat- o cutie de pantofi, ce-i drept de marca ;)

Peste 2 saptamani cand plec la frantzuji fac un mic ocol si le dau cu fiarele'n cap.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!