Jump to content

S K F - ul


F l o r i n

Postare recomandată

Multumesc !

Mihai, e mai mult de la blit....si oricum nu mai stau mult manerele alea.....pana apar geamurile electrice pentru spate.....

Azi am pus si un rezistor reglabil, pe circuitul de la grilele iluminate, ca sa le aduc la intensitatea butoanelor de pe bord.

120920111173.jpg

Link către comentariu
  • Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • F l o r i n

    198

  • C o s m i n

    18

  • Cosmin_TDI

    14

  • Muale

    14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai cum Kostas? La passat nu asa e? Lemn doar la volan, manere, grila bord si scrumiera fata? Lui Florin ii lipseste grila care e neagra

PS: poate nu am inteles eu intrebarea :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Florin

Imi plac modificarile ce le-ai facut pe masina ta. Sunt foarte curios cat ai dat pe volan, daca nu e secret...

E clar ca esti pasionat de masina ta! Iti spun ca m-au impresionat mult pozele cu toata masina desfacuta. Mai am o intrebare: dupa toata desfacatura si demontajul ala, ai reusit sa faci sa nu mai ai greierasi in bord? Ca la mine zici ca e concert in seara cu luna plina.

Iti imprumut masina mea cu placere, daca vrei sa faci niste modificari... mi-ar placea un diferential blocabil pe spate... :lol:

Numai respect.

Link către comentariu

Volanul l-am cumparat cu ajutorul unui coleg de forum (Mihai) - abia am reusit sa-l aducem din Anglia. Volanul cu airbag plus mason schimbator de viteze din piele si nuca de lemn - m-au costat fix 550 lei......cu tot cu transport.

In Romania nu-l prea gasesti.

Multumesc pentru aprecieri !

Link către comentariu

Mai am sa pun topedoul....sta in casa si asteapta sa primeasca vreo 3 module cu cate 3SMD-uri albe.....In rest totul e la locul lui....

Link către comentariu

Da....a durat cat, ca nici nu mai imi aduc aminte......o luna si ceva.....nu ?

Link către comentariu

Vreo luna parca..da ce sa-i faci daca nebunu nu voia sa trimita si la noi, la saraci

Link către comentariu

Prea tare masina, cica daca vreti va cumparati masina stock si Florin o face FULL contracost :)) ! Felicitari Florin pentru masina, si tie de altfel pentru ceea ce ai facut din masina. Toate cele bune !

Link către comentariu

Multumesc !

Da, oricum mai am de lucru pe la ea......urmeaza lumini la picioare, si lumina in portbagaj.....asa, vreo 30-40 de leduri albe..... problema e lipsa timpului....

Link către comentariu

Timp,bani si sanatate Florine sa fie ca in rest le facem pe toate...asteptam sa vedem si ledurile . Ai demonstrat ca nimic nu este imposibil de facut. Sunt curios dar si in acelasi timp nu vreau sa stiu cam cat ai cheltuit pentru a pune climatronic in loc de AC. Stima !

Modificat de axel88
Link către comentariu

Multumesc mult !

Nu ai mai postat de mult, ceva poze.

Interiorul - mai am ceva de munca, ca am ceva idei noi - si sa refac torpedoul. In plus, trebuie sa comand cateva capacele de prin interior si o rama de clima neagra, 2Din. Aia de lemn e pusa pana vine cea neagra.

301020111223.jpg

301020111222.jpg

301020111221.jpg

301020111219.jpg

Azi, dupa baita -

041120111228.jpg

041120111229.jpg

041120111232.jpg

041120111226.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina Florine felicitari. Il legatura cu car kitul nu il poti pune displayul deasupra la oglinda? Nu iti incape acolo? Nu imi dau seama exact cit e de mare ecranul ala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

sub climatronic ,daca nu esti fumator si nu folosesti scrumiera si nu ai treaba cu supotrul de pahare.Cred ca vine bine in linie cu sistemul si climatronicul..

Link către comentariu

nu are loc deasupra oglinzii,la cat de mare il vad eu.

e ok acolo,doar sa nu trezeasca interesul altora.

eu am pus display de la senzorii de parcare,dar in partea dreapta.

la faruri ai muncit,adica ai pus lupe in far stock?

Modificat de Muale
Link către comentariu

Masina arata senzatie, interior si exterior. De la spate este b5.5 leit, la fel si in interior, doar fata ii tradeaza apartenenta. Se vede ca ai depus multa munca cu si mai multa pasiune. Totul pare OEM si cu bun gust. E prima oara cand vad un asemenea volan pe Passat b5/b5.5, daca avea si comenzi era genial. De ce nu iei toata masca pentru consola centrala din lemn ca sa fie complet si asortat?29ddco0.jpg

@Muale : Sunt faruri xenon OEM (rare pe b5).

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Da, arata mai bine cu masca aia....dar, deocamdata nu am gasit nimic la un pret acceptabil.

Farurile - le-am luat cu suportii rupti - le-am desfacut, schimbat carcasele spate cu unele bune, curatat, polishat, etc -Uite aici vreo 4 pagini cu ce am facut la ele http://s1033.photobucket.com/albums/a419/www_passatb5_ro/Faruri/

Multumesc pentru aprecieri !

Link către comentariu

Mey... tu esti putin nebun...

Da' mai stiu eu pe unu... :lol:

Felicitarile mele pentru rezultat. Ai muncit dar a meritat. Parca n-a mai ramas nimic din masina ce am condus-o eu acum 2 ani.

Link către comentariu

Cam asa ceva.... cand ma uit la pozele de la inceputul topicului, cu husele alea pe scaune, etc....ma i-a cu friguri.... am pus pe el cam tot ce mi-a placut din dotarile de fabrica ale unui Passat...si cateva in plus.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!