Jump to content

Consiliere achizitie


Marku
 Share

Postare recomandată

On 08/26/2013 at 4:04 PM, 75NOR said:

Asta inseamna ca la mers doar pe autostrada, pe Cuise control la 120km/h manuala va consuma mai putin decat DSG datorita turatiei mai mici la aceeasi viteza...
 

Asta se stie si o repet in mai toate posturile mele despre consum. E singurul meu regret la DSG.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare din nou. Am găsit o mașină care sa mi placa e în Austria,am sunat mi a răspuns un austriac care mi a zis ca nu vorbește decât germana și românește ,făcându-mi mai apoi legătură cu soția care era de origine română(ca și detaliu mi a zis ca e de 25 ani acolo căsătorită cu austriacul etc ) . Una peste alta va arat și vouă mașina în poze e 15500 cu tva mie mi a plăcut cam cel mai mult din toate ,fabricata în 11.2014 2.0 140 cp cutie dsg scaune de piele și încălzite fata spate și are 119.000km , aici mi  se ridica mie semnele de întrebare dacă sunt sau nu reali pt ca dacă ma iau după spusele ei mașină e importata din Franța fiind pe leasing acolo , acolo știu ca se duce mașină înapoi ori dacă ai făcut 3 ani cu ea ori dacă atingi nr de km . Am încercat pe inspector auto sa verific istoric și nu mi arata a fi disponibil nici istoric nici km , la reprezentanta nu cunosc pe nimeni sa ma ajute ,voi cum ma sfătuiți sa fac . Asta e seria ei de șasiu Tmbae73t5f9028045 

p_6773031_51474951343 (1).jpg

p_6773031_151474951344.jpg

p_6773031_11474951343.jpg

p_6773031_121474951344.jpg

p_6773031_21474951343 (1).jpg

p_6773031_71474951344.jpg

p_6773031_31474951343.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de aratat arata foarte bine, e printre ultimele Superb 2 fabricate.

E bine dotata, vad jante 18'' Trinity, Interior piele - arata foarte bine, ai vreo poza in care sa se vada marginea stanga a sezutului scaunului sofer? - Navi, Senzori parcare fata spate, Bluetooth, tempomat. 

Canton ? Trapa ? 

E la zi cu intretinerea in cartea service? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am atașat raportul autoDNA în care se arata ca în 06.2016 avea 1190000 la fel având și în prezent pe bord ,oare în restul de 5 luni cat a mai durat pana a o cumpăra actualul dealer sa nu mai fi învârtit deloc roata ??? Româncă ce susține ca e soția austriacului a zis ca are carte service la zi dar știu ca ușor se poate fabrica o carte service dacă vrei.  În esență ma gândesc și ca în cele 5 luni nu avea cum sa meargă 1 milion de km .o sa ii cer poze la partea stânga la scaunul șoferului, dacă mai aveți alte idei le ascult cu interes. 

Raportul_autoDNA_TMBAE73T5F9028045.pdf

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dar poza la partea stanga a scaunului sofer ce iti spune?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina arata ok, scaunul ala ridica ceva semne de intrebare. Cat despre raportul AUTODNA, aia sunt niste infractori inca neprinsi. Informatiile pt care platesti sunt niste chestii generice. Primesti doar optionalele masinii, nicidecum intrari service etc. Eu am avut ceva contre cu ei. Ideea este sa nu te iei dupa ei...Pana nu ajungi la masina sa o vezi sa te lamuresti....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Scuze colegi am uitat sa postez și poza cu scaunul șofer,eu zic ca arata ok . Eu km reali as vrea sa ii aflu.  Credeți ca dacă ma duc la reprezentanta fără sa cunosc pe cineva as putea sa aflu istoricul . Ce ma sfătuiți în afara de asta sa mai caut ?

p_6773031_101474951344.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asta este problema la piele. Cand te asezi si buretele se comprima, atinge fix in cadrul de plastic. Nu mi se pare o uzura excesiva. Tine mult si de greutatea soferului si de pozitia la volan. Eu spre exemplu tind sa stau inclinat spre dreapta la volan...Cu seria poti incerca la reprezentanta skoda, intr-un timp se platea o taxa de pana in 100 lei pt verificare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@liviu mezdrea: arata bine scaunul ala, sa stii ca ar fi pe acolo km. Chiar daca proprietarul e un ins subtirel, de la intrat si iesit din masina se uzeaza - adica se cuteaza pielea aia de deasupra suportului de plastic de pe laterala scaunului. 

Ca si idee, tot cam asa arata si la scaunul meu, in conditiile in care masina mea are 80k km, iar eu am 1.87 cu 82 kg, adica sunt un ins subtirel :) 

Mai ramane problema cu masinile de franta, care au zgarieturi pe toate partile si pe toate jantele - nu vreau sa generalizez, dar asta e ceea ce am vazut cand am fost acolo - .

Din pozele puse de tine, nu prea se vad zgarieturi, dar sunt cam indepartat facute.

La banii aia, eu zic ca merita "riscul". Ai un risc de 1.000km cat ai aprox pana la Viena ca sa vezi masina. Dar...e promitatoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina arata foarte bine, scaunul ala nu are nimic, asa este la scaunele profilate in genul asta, ma gadesc si la mine cum se va mentine in timp de vreme ce la urcare si mai ales coborare esti cumva incomodat de acel profil si mereu "dai" peste el.

 

Modificat de CristiALF
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Arata foarte bine masina si bine dotata. Din noiembrie 2014 pana in iunie 2016, in 19 luni erau facuti 119.000km (un rulaj demn de diesel de aproximativ 80.000km / an). Din pacate in raportul autoDNA nu mai apar alte inregistrari in afara de cea din 15.06.2016 (atunci apare si un pret de 17300 euro nu stiu daca e valoare de piata sau pret de achizitie din Franta). Nu se stie unde s-au facut reviziile (inclusiv service DSG la 60k) daca s-au facut, dar chiar daca s-ar respecta rulajul ar fi maxim 40.000km in plus ceea ce nu e mult pentru diesel. Si din poze nu se vede nici macar uzura de 119.000 km. Totusi poate masina nu a mai fost atat de umblata ca in Franta. Cred ca merita vazuta si verificata in reprezentanta si daca totul e ok, cred ca 15.000 euro e un pret bun.

Modificat de rempha
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Raportul ala ii o vrajeala...si nici macar ieftin nu ii!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da, da, are dreptate @rempha

As risca un drum pana in Vienna si o verificare completa in reprezentanta.

Si apoi o revizie completa si OBLIGATORIU schimbat ulei DSG.

Pont: verifica la fata locului starea discurilor si a placutelor.

La km aia, rulati extraurban (altfel nu are cum sa ii faca, decat daca a fost taxi) ar trebui sa aiba discurile si placutele originale, cu care a venit din fabrica. Ar fi o confirmare buna.

In orice caz, masina e foarte tentanta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dragi colegi ..în dimineața asta mi s a dat restart la tot ce credeam eu despre mașină asta ...va atașez un raport oficial skoda ...mi s a spus sa iau în calcul schimb distribuție 2500 lei plus revizie dsg 1400 lei iar el crede ca ar avea cel mult 180k km. Citiți și voi raportul și va aștept cu păreri sincere...

 

Va salut 

image001.png

Reparaturhistorie_TMBAE73T5F9028045.PDF

Este o fotografie și un doc pdf

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Wow, in primul an a facut 82k km, adica 341km/zi. Adica un fel de Bucuresti-Brasov zilnic :) 

Si apoi in 4 luni inca 40k rulaj...

Din ce se vede acolo poti presupune ca a avut uleiul la cutie schimbat la 120k. La 60k, nexam.

Am vazut o indicatie de masina de taxi ? Personal, eu nu m-as baga la masina asta, desi a mers mult si a fost "calda" tot timpul, daca rulajul ala e facut cu ambuteiaje specifice marilor orase, inseamna ca si ambreiajele au suferit. Plus ca nu stii nimic despre cum a fost ingrijita, daca a fost "cal de bataie", sa scoata bani, poti fi sigur ca a mers cu uleiul din motor naiba stie cat. La DSG poti fi 99% sigur ca abia la 120k i s-a schimbat.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In 15.02.2016 avea 123.892 km. Cum are acum 119.000 km?:scratch:

Stai departe de orice import "latin" catre D, A. 

Modificat de dadu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe mine ma uimește cum au adus unii fie ei romani sau occidentali, escrocheria și înșelăciunea la rang de arta și totul absolut legal fără sa aibă niciun fel de consecințe juridice.  Din ce am citit au fost schimbate discuri frână spate fata (din ce știu astea se schimba la 200k) a prezentat probleme la citirea cheii pana ce a fost comandata o cheie noua plus ca făcea figuri la deschiderea geamurilor de la distanta,pe langa faptul ca uneori nu pornea nerecunoscand cheia ...eu prima revizie la ulei si fiktredin raport o vad abia la 100k ma gândesc cum Doamne iartă ma a fost hătrănită în asa hal mașina asta fără sa se observe dpdv estetic nicio urma ? Totodată am observat un aspect în februarie are același kilometraj ca și în iunie când iar a fost dusa la Reprezentanta ceea ce naște 2 variante ori a stat degeaba ca nu a merg cheia ori a fost alergați în astea 4 luni și înainte de intrare în service au modificat bordul .... oricum sunt prea multe necunoscute și totul ma face sa bat in retragere..as fi riscat chiar de știam ca a fost taxi și dacă ar fi avut 180k după cum mi a zis băiatul de la skoda ai dar când apar atâtea și atâtea dedesubturi ma gândesc ca banii ii muncesc nu ii fac la imprimanta....

 

Va salut 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acesta este unul din motivele pentru care prefer masina noua, chiar daca e mai putin dotata iar SH nu o sa mai iau decat de la cunoscuti. Cineva din familie a cautat 6 luni un Passat CC si a vazut peste 15 masini din care 12 aveau ceva ascuns (km inapoi, revizii lipsa, carti de service contrafacute, accidente majore nedeclarate, probleme tehnice nedeclarate etc), pana a gasit ceva verificabil si pe placul lui ca motorizare/dotari.

Oricum nu trebuie sa te dai batut, sunt convins ca exista un Superb 2 si pentru tine.

Modificat de rempha
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E clar, deci masina a fost taxi. In aceste conditii eu cred ca masina are undeva spre 300k Km. Stiu de masini taxi din Franta aduse care in 1.5 ani faceau 500k Km si erau aduse la vrac la noi  - dar mergeau bine, nu aveau probleme majore..

La 15.000 nu as lua asa ceva sub nici o forma. Poate la ceva gen 8-9k in acest caz..chiar si asa..tricky

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

2 hours ago, liviu mezdrea said:

Pe mine ma uimește cum au adus unii fie ei romani sau occidentali, escrocheria și înșelăciunea la rang de arta și totul absolut legal fără sa aibă niciun fel de consecințe juridice....[ ]..as fi riscat chiar de știam ca a fost taxi și dacă ar fi avut 180k după cum mi a zis băiatul de la skoda ai dar când apar atâtea și atâtea dedesubturi ma gândesc ca banii ii muncesc nu ii fac la imprimanta....

 

Va salut 

Pune si tu un link cu masina, numele autohaus-ului. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

http://www.auto-vorraber.at asta e site ul autohaus ului ..trebuie cautata skoda superb pt ca e singura ... e destul de convingător anunțul...era cat pe ce sa ma trag la mămăligă ca un crap ???... căutările continua,mi am făcut un hobby din asta ???

Modificat de ForceTurbo
Quote la postul anterior. Atentie, se sanctioneaza!
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cumperi masina certificata din reteaua second hand oficiala. Parca welt auto se numeste. 

Altfel e riscant. Ca dovada... Oricum autohausul asta e dubios rau. Nu inspira incredere.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si la welt te poti pacali dar riscul e mult mai mic, plus ca ai garantie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On ‎2‎/‎17‎/‎2017 at 5:05 PM, liviu mezdrea said:

Pe mine ma uimește cum au adus unii fie ei romani sau occidentali, escrocheria și înșelăciunea la rang de arta și totul absolut legal fără sa aibă niciun fel de consecințe juridice.  Din ce am citit au fost schimbate discuri frână spate fata (din ce știu astea se schimba la 200k) a prezentat probleme la citirea cheii pana ce a fost comandata o cheie noua plus ca făcea figuri la deschiderea geamurilor de la distanta,pe langa faptul ca uneori nu pornea nerecunoscand cheia ...eu prima revizie la ulei si fiktredin raport o vad abia la 100k ma gândesc cum Doamne iartă ma a fost hătrănită în asa hal mașina asta fără sa se observe dpdv estetic nicio urma ? Totodată am observat un aspect în februarie are același kilometraj ca și în iunie când iar a fost dusa la Reprezentanta ceea ce naște 2 variante ori a stat degeaba ca nu a merg cheia ori a fost alergați în astea 4 luni și înainte de intrare în service au modificat bordul .... oricum sunt prea multe necunoscute și totul ma face sa bat in retragere..as fi riscat chiar de știam ca a fost taxi și dacă ar fi avut 180k după cum mi a zis băiatul de la skoda ai dar când apar atâtea și atâtea dedesubturi ma gândesc ca banii ii muncesc nu ii fac la imprimanta....

 

Va salut 

 

Salut !

La cat timp  si energie ai pierdut cu investigatiile sa te convingi daca merita sau nu ( a propos , felicitari pentru perseverenta ... si mai ales pentru faptul ai reusit sa intri in posesia unor informatii ce te-au ajutat sa nu-ti iei o mare tzeapa)  eu nu as lasa lucrurile asa... , adica nu m-as opri aici, nu as lasa pe acesti escroci sa scape atat de usor.

La cate informatii detii deja , as incerca, sa-i dau pe acesti talhari pe mana politiei , eventual o plangere catre Interpol, poate ar fi binevenita, sa caute putin in trecutul lor,  poate le trece cheful sa mai incerce astfel de tertipuri sa pacaleasca oamenii cinstiti care muncesc banii... .

Modificat de Marele Alb
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!