Jump to content

GOLF 3 se opreste in mers..


NARCIU
 Share

Postare recomandată

la al meu i-am dat de capat dupa vreo 4 ani, s-a intamplat sa fiu la un magazin de piese auto si vorbeam cu vanzatorul de problema cu opritul, si intra un client care din intamplare era electrician auto. si ii explic si imi zice sa schimb senzorul hall. e senzorul ala cu 3 mufe de pe delcou. nou e vreo 400ron bosch. dar am gasit altul de pe un delcou dezmembrari. de atunci am mers un an fara probleme. ce ii drept acum s-a ars garnitura de chiulasa :D. Asa ca dezmembrez 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...
On 12/15/2008 at 8:32 PM, NARCIU said:

Puteti sa ajutati un prieten la care i sa tot opreste golfuletul in mers,a colindat o gramada de electricieni si nimic tot aceeasi treaba.

Golf 3 ,1,6i,motor tip ABU sa incepem schimbat:bobina,delcou cu tot cu senzor,buji,pompa benzina,releu si filtru benzina.

Sintome oprire,absolut nimic se opreste pur si simplu si porneste dupa 2,3 minute de dat la automat,motorul merge foarte bine fara fluctuati relanti si in mers la fel.

Tester 0 erori.

Orice parere ar fi binevenita.

am avut aceiasi problema,,se pare ca ar fi motorasul pas cu pas,si m am invatat,,o pornesc,,turez motorul un pic si..circul fara probleme.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salutare. Am si eu aceiasi problema cu golf  3 1.8 benzină 1994. Se opreste din mers si trebuie sa astept după sa se răcească sa m ai pornească. Ași vrea sa stiu care este releul 30 dacă îmi poate spune cineva. Am citit si am incercat c am tot de pe aici.. mi a rămas sa schimb relele 30 si 167 dar nu stiu care este 30.. multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

la al meu a fost senzorul Hall de pe delcou, pateam la fel. dupa schimbare delcou nu au mai fost probleme. la fel schimbasem si eu bobina, fise, pompa, filtru. al meu fluctua si la relanti, mai ales la cald.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Salut. Am si eu nevoie  de ajutor. Golf 3 din 95 1.4 benzina abd. De ceva timp se oprea im mers apoi nu mai pornea  decat dupa 20 de incercari ca apoii  5 metri sa se opreasca iar.am tractato la mecanic si a zis ca pompa de benzina nu mai are putere sa impinga benzina in carburator. A facut un test in care  mia  aratat cum pornea  pompa si el tinea degetul pe conducta  si spunea ca trebuie sa aibe  presiune mai mare ca sa tisneasca benzina pe langa. Nui bai .... schimbam pompa. Am luat pompa noua am schimbat ..... cand sa ii ii pun contact.. .. nu porneste pompa. Il punem pe direct din siguranta pompa merge. Releul de combustibil....il schimbam si pe ala.... nimic .... nu vrea sa ajunga curent  la pompa neam. Ideea este ca pe firele de la indicatorul de benzina este curent.  Verificat cabluri, sigurante , relee. Nu vrea sa porneasca neam. Acum va rog sa ma ajutati !!!!

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Am si eu problema aceasta,se opreste in mers dupa ce se incalzeste motorul, moare imediat,cade turatia la 0.

Am inlocuit bobina de inductie,bujiile si tot asa face.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

N-ai spus dacă reporneşte şi cum reporneşte după ce s-a oprit. Dacă nu porneşte imediat verifică ce am scris mai jos.

După ce s-a oprit ai scânteie la bujii? Dacă ai scânteie se umezesc bujiile? Asta trebuie stabilit prima dată: dacă benzineşte şi scânteieşte:)).

Eventual verifică dacă porneşte cu mufa de la senzorul de temperatură al lichidului de răcire scoasă.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!