Jump to content

Se poate face plangere la Skoda-Cehia, impotriva unui service Skoda din Romania


dAliG
 Share

Postare recomandată

Sunt curios daca se pot face plangeri (si daca au vreun efect) impotriva service-urilor Skoda autorizate din Romania, la Skoda-Cehia, ca urmare a reparatiilor incompetente la caroserie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pana la cehi, ai OPC-ul local. Nu ar fi mai util organismul intern?

Ai avut o foaie de receptie, ai semnat-o?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa reparatie nu am semnat nimic de primire, am semnat doar la predarea masinii. - Parbriz schimbat+indreptat 2 "indoituri" = cost total 3.100 lei

- calitatea lucrarii nu era vizibila din cauza prafului de pe masina

- dupa spalare am mers inapoi la service am facut o plangere verbala si am fost reprogramat

- luni merg la reprogramare

- ca sa nu mai zic de mizeria care se afla in masina: bordul plin de cioburi, chimbatorul si usile pline de chit, chit lasat pe pragul usilor in interior.

- conform OPC prima data te intelegi amiabil, daca nu se poate rezolva asa se poate face plangere

- in functie de calitatea re-reparatiei am sa depun o plangere la OPC

- si in acelasi timp un mail trimis la Skoda Cehia.(banuiesc ca ei dau licentele Distribuitorilor si Service Skoda in Romania).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E aiurea sa iti dea o masina din service fara sa fie spalata macar la exterior si curatata cat de cat la interior, adica sa nu fie jeg care a fost produs de ei in timpul reparatiei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da' spune-ne si noua la ce service ai fost, sa-l recomandam si noi la dusmani :icon_thumright:

Pe de alta parte, nu toate service-urile Skoda din Romania sunt asa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sefii de la service si-au cerut scuze si au zis ca a fost o intamplare nefericita. :( asa ca inca nu dau cu namol, astept re-reparatia.

Am sa pun cateva poze cu reparatia de la pragul usa dreapta, unde o sa observati incarcarea exagerata cu chit in locuri care nu aveau absolut nimic. Au disparut in totalitate liniile din aripa prag. Reparatia de la aceasta parte a caroseriei nu cred ca lua (indreptare, chituit, vopsea) mai mult de 2 ore. :P Sau poate exagerez putin...

post-13637-1224354167_thumb.jpg

Modificat de dAliG
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si poze cu cele 2 usi de pe partea stanga....la care reparatia nu trebuia sa fie mai mult de o zi :(

Dupa re-reparatie am sa dau fetele interioare ale usilor sa vad daca a fost cat de cat tabla sau a fost doar chituire :P

post-13637-1224355113_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din experienta pe care am avut-o eu la Volvo, firma mama te trimite elegant inapoi in tara, spunindu-ti ca exista o reprezentanta care trebuie sa se ocupe de toate problemele masinii tale.Si eu am avut probleme grave(ceream o alta masina noua, pentru ca XC70 nou de 10 000km pornea foarte greu, abia la a 3-a cheie si problema trena de citeva luni), poate doar sa faci o sesizare sa stie si ei ce fac baietii pe la noi, doar daca e cazul.

Modificat de VVV
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

@ dAliG

Am citit cum ai patit, la dealerul la care ai fost...dupa pozele Uplodate destul de "incepator" au lucrat bajetii.

Atat as dori sa-ti ca daca e vb de vopsit, atunci NU poate dura 1 zi. Si solutia care ai numit tu "chit" e Fuller ( ceva de genu e reparatia: reparatie caroserie daca e cazul, tinichigerie -> chit-in functie de cum se poate face drept -> slefuit cu hartii abrazive mai fine -> fuller -> pregatit pt vopsit -> degresant etc...->vopsea -> lac. ) care in conditii normale ( temp vopsitorie/hala ) se usuca 6-8 ore ( fuller ), doar dupa aceea se poate slefui si vopsi :)

in ultima poza atasata se vede asa numit " coaja de portocale " care iese cu polish, dar dute la profesionisti de data asta.

Plangere eventual pot sa faci la OPC, si la importator ( Porsche Romania ) dar nu la fabrica, cei de la fabrica o sa-ti zica ca ai la dispozitie dealer si si Importator.

Modificat de Pandras29
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Multe se intampla si sevor mai intampla la noi in asa numitele Reprezenta.Ei uite ca de acum sunt si eu in postura de a incepe un razboi cu reprezenta vw chiar daca e ceva cam greu si imposibil pentru romani voi incerca.Cine ma poate ajuta cu adresa de mail a directorului de la PoRO?Pe siteul lor care e o mare abureala cu nr de unitati vandute...la contact doar o adresa si un tel la care secretarecred ca e plecata definitiv in vacanta.Va raman datori daca ma ajutati.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

la ce service ai fost pentru reparatie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Dragi colegi aveti curajul si faceti plangere direct la Skoda nu la OPC sau ceva la noi. Cangrena e prea mare in Romania sa se miste ceva. Traiesc insa cu speranta ca daca plangerile noastre direct la Skoda Cz se inmultesc, respectivii vor lua masuri ca este vorba de prestigiul si banii lor.

Experiente personale negative Service Skoda Romania: Porsche / Barbu Vacarescu si Brady / Militari. Nici pozitiv nici negativ Avia / Pantelimon.

Experiente personale pozitive Service Skoda: in afara Romaniei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Nu va duceti la ELCAR GID Buzau, sunt cei mai neprofesionisti si tepari din Romania. Nu lucreaza bine, murdaresc, schimba partial piesele trecute in devizul facut de firma de asigurari in caz de accident., si multe multe..... Toata lumea este foarte nemultumita din zona lor. Evitatii TOTAL, mai bine mai faceti cativa km in plus si mergeti la altii. Sunt praf, varza nu mai stiu cum sa le zic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

cine ar putea sa ma ajute cu un mail sau nr de telefon direct de la fabricant din cehia ?

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te vor directiona la importatorul din Romania, orice problema ai avea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Suni degeaba in Cehia...nu o sa vina nimeni sa iti constate tie defectul. Exact cum ziceau colegii cel mai in masura sa te ajute este OPC-ul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Buna ziua eu am cumparat o skoda kodiaq de la aviamotors , care mi.a fost predata cu navigatia defecta . Acest defect a fost mascat, printr o predare in graba de catre consilier care se grabea sa ajunga in alta parte si am.fost predat unui domn de la logistica pe care il cunosteam si care mi a dat actele si cheile. Cand eram in drum.spre casa am vrut sa pornesc navigatia dar imi spunea ca nu este disponibila. L am sunat a2a zi pe consilier sa imi comunic problema si mi a spus ca ma programeaza in service sa cerceteze problema. Vorbind cu un.prieten mi.am dat seama ca consilierul de vanzari nu mi a dat cardul de navigatie al masini . Cand I am atras atentia mi a spus ca trebuie comandat si dureaza 14 zile , o mare minciuna.Cand am.insistat sa imi dea cardul sau sa verificam navigatia am urcat cu el sus in birou si stupoare avea cel putin 6-8 carduri de navigatie sigilate in carcase ca de dvd. Cand am introdus cardul in unitatea media din torpedou navigatia nu recunostea pozitia actuala si a trebuit sa fiu programat la service. Am fost in service de 4 ori de la ora 11/17.00 , prima data sa repare navigatia care s a stricat in cateva ore , a 2a oara sa repare navigatia si si au zgariat torpedoul, a 3 a oara sa schimbe torbedoul si mi au stricat prin mufare gresita camera de marsarier , a4a oara sa repare camera de marsarier , pe care nu reusesc sa o repare deoare asteapta raspuns de la fabrica. Am fost sunat de la calitate,de la sef service etc ca se rezolva la telefon si cand ajungi acolo vor sa te convinga ca totul e normal . Sunt client de 12 ani avia motors dar s a schimbat in rau fiind flux constat de personal iar sefii de service isi acopera angajati ca doar este cu circuit inchis . Daca stai pe acolo 2 zile si nu iti vine sa crezi ce vezi si ce fac anajati. Acum.astept pozitia oficiala aviamotors , deoarece din cele 4 reparati in service doar 2 au fost trecute in baza de date , noroc ca am.avut inspiratia sa fac poze si filmari in timp ce lucrau la masina sa am.dovada ca am avut 4 intrari in.service. Astept raspunsul lor in decurs de 30 de zile pentru a ma adresa anpc si pentru a merge si in.instanta. am.trimis email si.la infoline@skoda-auto.cz . Mi au raspuns foarte repede cerandu mi sa le trimit poze , documente etc pentru a mi sustine afirmatiile . Dupa ce le am trimis au ramas mirati de situati si mi au comunicat ca sunt clienti din Romania care reclama servicile aviamotors si vor incerca pe cat posibil sa ma ajute. In concluzie trimite email la infoline@skoda-auto.cz daca aveti nemultumire de reprezentante skoda. Cu stima si respect un pățit

IMG_20171122_131344.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Este ceva timp de cand ai postat cum ai rezolvat problema pana la urma ? La mine a fost ceva asemanator la navigatie si au schimbat antena . Si eu am fost de 4 ori la service pana au gasit problema . 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!