Jump to content

Cumparare Masina Din Spania


xfg8
 Share

Postare recomandată

In august voi vizita niste rudenii din Spania, zona Barcelona, si cum am vazut in piata de masini si masini aduse din Spania m-am gandit sa caut si eu un Seat pe acolo. Ma gandesc ca ar fi mai ieftine din moment ce se produc in Spania.

A cumparat cineva vreo masina din Spania? Care sunt procedurile de urmat ca sa treci masina pe numele tau si sa obtii numere de export?

Am incercat sa deschid un topic nou in Discutii Generale pe aceasta tema, dar mi-a zis ca nu am permisiune sa fac acest lucru. Rog un moderator sa mute topicul acolo, daca nu este bine aici.

Merci.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Avand in vedere ca deja ai postat in topicul Cumparare Masina din Germania, nu vad de ce ai mai deschis un topic aici. Te rog sa citesti regulamentul si sa incerci sa-l respecti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!