Jump to content

Cobra 9500 Bulk


ctl
 Share

Postare recomandată

Salut

Am de gand sa achizitionez un detector de radar Cobra 9500 BULK, si vreau sa cer parerea celor de pe forum despre acest produs sau in general despre cum sunt Cobra, daca sunteti multumiti de ele, probleme intalnite...

Aparatul pare destul de bun, raport pret/calitate (Detalii)

Ms anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut si bine ai venit pe forum. Nu cred ce scrie acolo. Mai mult, nu stiu ca produse de larg consum sa fie ambalate bulk in afara cazului in care:

1. sunt produse returnate de cumparatori

2. sunt remanufacturate (refurbished).

In ambele cazuri as zice sa cauti altundeva. In plus, dupa parerea mea (partial informata) cobra sucks... cred ca decat ceva in care sa nu pun baza, mai bine fara.

Am un RX65Pro de vreo 4 luni, si nu am intalnit prea multe radare (vreo 10 max). Cele usor de depistat te fac sa te bucuri ca ai dat banii, dar sunt putine tare. Au invatat si ei cum sta treaba, asa ca un detector ieftin mai mult strica decat ajuta.

Nu vreau sa spun ca musai trebuie sa iti iei un Beltronics - sincer nu am testat altceva (am avut un 775 si RX65-ul asta)... inteleg ca si Whistlerele seria PRO sunt cel putin OK. In mod sigur un V1 sau un Escort nu ar fi o alegere proasta, dar cu siguranta mai sunt si altele cel putin OK.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nici eu nu m-as baga. bulk se vindeau placile audio sau video unde nu primeai drivere sau jocuri ce veneau in versiunea full. detectoare de radar mai putin.

Detectoarele sunt noi, cu sigiliile originale intacte, nefolosite si nereparate. Sunt ambalate in cutii albe, cu accesoriile originale incluse. Pretul este sensibil mai mic, deoarece cheltuielile de transport sunt mult diminuate.

CUm scad cheltuielile alea ca eu nu inteleg. costa mai mult transportul daca sunt in ambalaj original? Se poate, doar daca sunt trecute altfel prin vama. Iar o firma care face asa ceva nu imi inspira incredere. La carrefour sunt niste cobra in promotie ( nu stiu modelul, poti caua catalogul pe net) si un belltronics la 5 mil. mai sigur asa ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc de sfaturi baieti, m-am lamurit cu bulk si la calculator cu un dvd. :)

Am dat deja comanda de un Cobra XRS 9340. Sper sa-si faca treaba.

PS. unde gasesc stickere vwForum ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tare grabit mai esti!

daca ai facut comanda pe net e iti recmand sa o anulezi si sa comanzi un bel ieftin sau whistler sau black spiderzz sunt incomparabil mai bne si de incredere decat orice cobra!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...
Bogdan@bitelectronic
nici eu nu m-as baga. bulk se vindeau placile audio sau video unde nu primeai drivere sau jocuri ce veneau in versiunea full. detectoare de radar mai putin.

CUm scad cheltuielile alea ca eu nu inteleg. costa mai mult transportul daca sunt in ambalaj original? Se poate, doar daca sunt trecute altfel prin vama. Iar o firma care face asa ceva nu imi inspira incredere. La carrefour sunt niste cobra in promotie ( nu stiu modelul, poti caua catalogul pe net) si un belltronics la 5 mil. mai sigur asa :vwrullz:

Buna, scuze ca intervin in discutie dar vreau sa fac niste precizari:

1. Detectoarele sunt in exact conditiile descrise. Noi suntem in primul rand magazin fizic si nu ne permitem sa ne jucam. Accesorii originale complete, manual de utilizare in Egleza si romana inclus.

2. Se vand foarte bine, avem aproape toata gama de Cobre in varianta bulk cu diferente semnificative de pret.

3. cheltuielile scad datorita trasnportului aerian care tarifeaza la Kg volumetric, iar in volumul dislocuit de 2 detectoare Cobra in ambalaj original intra app 8 detectoare bulk.

4. Trecerea prin vama se face exact la fel ca si la aparatele in ambalaj intact.

5. Nu recomandam achizitionarea detectoarelor bulk decat daca le cumparati pentru cadouri, in rest sunt ok..Garantie cu 1 luna in plus fata de cele in ambalaj original.....

La multi ani

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sau sunt trecute prin vama ca returnari da garantii pentru a evita taxele vamale?

Citeam de acest truc pe un site care te indruma cum sa faci cumparaturi pe ebay.com, iar la marfa care vine de peste ocean, e bine sa te invoiesti cu vanzatorul sa scrie ca este garantie returnata catre baneficiar, astfel nu se mai platesc taxe vamale.

Cred ca real asta conteaza predominant la calcularea pretului final.

Trecand peste aspectul finaciar, Beltronics face legea.

Gasiti Beltronics 940 la pretul aproximativ de 450 lei pe net.

LA MULTI ANI!!!

Modificat de tibidavid
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!