Jump to content

Service-uri In Galati Pentru Vag ? Impresiile Voastre ...


iulian_1976
 Share

Postare recomandată

Deschid acest topic in ajutorul colegilor de forum galateni pentru a cunoaste piata serviceurilor si a veni cu impresii.
Hai sa nu discutam doar despre Ivas care este totusi doar un dealer si service Skoda.

Din cunostintele mele sunt Scorpion pentru Audi &VW ; Ena -pentru Seat si Ivas pentru Skoda.
Locuiesc in strainatate dar de cateva ori pe an vin in Galati si nu pierd ocazasa mai remediez la masina problemele aparute.
Nu pot sa m-a dau cu parerea decat despre doua serviceuri din Galati
Sa incep cu serviceul Ena unde am schimbat distribuita anul trecut.
Puncte slabe:
-programare facuta din timp insa cand m-am prezentat alte persoane sus puse au putut intra in service.
In final intrat la ora 9 schimbat distributia pana la ora 14 , lichid de racire platit ,,ca s-a pierdut domle,,
Intreb de un scut de plastic raspuns promt 500 e am renuntat ,mai tarziu rasfoind forumul aflu ca ar fi in jurul a 80 e .
Intreb de protectie spate amortizoare ,este vorba de o protectie de cauciuc raspuns promt 350 e ,cautat aici in Franta
doua gasit 40 e amandoua.
In final m-a incumet sa schimb si placutele fata- spate iesit din service ora 18 cam mult nu i asa?


In acest an datorita unui coleg de forum dem3ntor@ gasesc un alt service VAG , pe nume Iulizeni aflat pe centura
langa Golded&Platinum(reprez Opel)
sa va prezint ce am avut de facut si cum vi se pare pretul.
-schimbat termostat manopera 50 ron ,termostat Wahler cumparat de la Frontal 70 ron
-schimbat uleiul din cutia de viteza 30ron manopera ,ulei cumparat de la Frontal 120 ron Mobil 75-90W Sintetic
-schimbat cap de bara 20ron manop,cap de bara marca Optima cu Tuev Sued deci bavarez 70 ron tot de la Frontal.
-schimbat lichidul de racire 20 ron, lichid cumparat 50 ron G12 ,3 litri.
-ulei schimbat, filtrul de ulei si carburant 30 ron manopera , uleiul Esso 5-45W norma VAG, filtre amandoua Man luate de afara.

Baietii de la ultimul service mi se par super ok, la receptie saritori si nu acru ca inginerul de la Ena .
Nu spun ca sunt super specialisti dar daca stiti ce aveti de schimbat eu recumand acest service,fac treaba buna.

Asteptam detalii si impresii de la alte serviceuri din Galati ....nu doar Ivas. tongue.gif

Modificat de B_o_g_d_a_n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu va pot spune de service-ul Zetec.Este vorba de magazinul de piese care de ceva vreme si-au deschis si service.

eu am fost de vreo 2 ori cu vechea masina si am fost multumit

baietii stiu ce fac si preturile sunt acceptabile-o diagnoza costa 50 ron

Recomand-ca locatie este situat in gara 8,pe langa sediul RENEL,insa intrebati la magazinele de piese si va ghideaza mai bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mihai.Nechifor

eu am fost cu vechea masina(opel vectra b '96) la corzah la iesire spre metro si am fost destul de multumit-la ei am si reparat-o de doua la caroserie dupa ce fratemeu a facut un contact cu un pomisor, fara casco, total 157 mil :((. cu masina din semnatura merg la BOSH mi se par profesionisti

despre frontal service nu am auzit lucruri prea de bine si nici despre broca service iar ecotech(pe centura) mi se par cam scumpi

P.S.: peste putin timp trebuie sa-mi schimb distributia unde imi recomandati sa merg?

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

singura problema la service-ul iulizeni este ca nu se prea pricep la scanari, nu au vag-com. si nu au electrician, dar cauta :zzzzz:.

poate imi ofera vre-un discount ca le-am facut reclama :) din cate am inteles unul din mecanici a lucrat la ENA.

multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Eu am masina din noiembrie anul trecut si toate reparatiile mi le-am facut la GAIU SERVICE pe langa Space Bowling.Acest service mi l-a recomandat un prieten cu A6 care isi face orice reparatie acolo.Tipii sunt profesionisti o scanare=60 ron.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

am fost la un service de cartier, pe strada n. alexandrescu colt cu basarabiei, baietii nu prea par sa stie ce fac, schimbat bucsele pe ambele brate din fata 5 ore, s-au chinuit in timpul asta sa demonteze si sa monteze o piulita de la un cap de bara care era calata, etc. nu-i recomand. service-ul se numeste leone... nu mai stiu cum

preturi la manopera:

schimbat placute frana fata - 15 lei

schimbat bucse brate - 40 lei/brat

nu au tester

Modificat de djpedros
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai este un service Eco-tec sau ceva de genul pe soseaua de centura vis a vis de benzinaria Media trans, nu am fost personal niciodata la ei, dar am vreo 2 colegi care sunt multumiti de serviciile oferite, dar in schimb pretul este cam piperat.

NU va duceti niciodata la Broca ca se fura pe fata, o singura data am fost la ei, aveam un Astra 2001 si vroiam sa schimb uleiul, am cumparat de la ei ulei destul de scump si filtre, dupa ce am bagat masina in hala, m-au dat afara de acolo ca nu am voie, la sfarsit cand i-am cerut bidonul gol si restul de 300 ml de ulei care erau in plus mi-au spus ca mi l-au pus pe tot ca nu ramane nimic, cand am zis de bidon s-au uitat la mine ca mata in calendar si mai mult ca sigur ca mi-au bagat ulei din ala ieftin si varsat la galeata, ca dupa numai 4-5mii km motorul rontaia mai tare si era mai zgomotos, ulei era la nivel, dar ca si vascozitate era foarte apos si m-am dus si l-am schimbat iar, cu toate ca platisem ulei cu care trebuia sa fac 10-15 mii km.

Pe vremea aia aveam o mica problema la alternator, mai precis la releu si mecanicul de acolo mi-a facut o oferta cu unul sh, dar cica 100% ca unul nou, dat jos de pe o masina, asta fara sa stie seful sau patronul, ganditi-va oare de unde avea releul respectiv?

Clar Nu Broca.

Mai este un service la iesire din galati spre tecuci, chiar pana sa intri in peco Moll, mecanici bunicei, dar nu foarte buni, preturi nici mari si nici mici si puteti sa stati langa ei daca vreti in service.

Ultimul loc unde vreau sa ma duc sa fac urmatoarele reparatii este in Micro 20 la garaje un baiat mecanic foarte bun, preturi foarte bune si stiu ca il cheama Marcel, poate ati mai auzit de el. Prefer sa merg la un garaj unde stiu ca nici nu ma jupoaie si nici nu ma pune sa schimb piese care nu trebuie de dragul banilor.

Pentru diagnoza cel mai bine apelati la cate un coleg de forum ex Andrei.Toledo care se si pricepe, iar referitor la preturi este foarte convenabil, depinde ce vreti sa faceti la masina, dar o diagnoza 20 lei, activeaza diferite functii cu Vag-com, sters coduri de eroare, etc-Recomand.

Modificat de Auras
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai este un service la iesire din galati spre tecuci

Se numeste Inter NT si am auzit pareri bune despre el din mai multe surse, maine sun pentru o programare si revin cu pareri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

n-am mai fost la inter nt, am sunat pentru o programare si mi-au spus ca schimbat burduf planetara, senzor G62 si bucse la bara stabilizatoare costa 200 lei, in plus au cam strambat din nas cand au auzit ca vin cu piesele mele, ziceau ceva de garantie, in fine. am sunat la iulizeni, langa opel, am schimbat la ei elementele de mai sus, manopera a costat 100 lei (inclusiv 1L antigel). nu i-am urmarit sa vad cum lucreaza, am lasat masina si am plecat. aveam un scartait care a disparut in urma schimbarii bucselor, sper sa fi facut treaba buna. pana la proba contrarie, ii recomand

P.S. la rostar manopera era tot 200 lei

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vin cu o rugaminte daca stiti unde sa merg in Galati sa fac un test la amortizoare sa vad ce procent dau ca ma tenteaza sa cobor garda la sol a masinii si sa stiu daca sa iau initial doar arcuri sport si sa le pun pe amortizoarele mele sau sa iau direct suspensie completa. Oare cat o costa asa ceva?

@Djpedros-mi se par foarte bune preturile pentru service-ul Iulizeni, iar referitor la Inter nt vroiam sa spun ca se cam arunca la pretul pentru manopera ca au si destui clienti si isi permit, ba chiar am schimbat la ei bateria la fosta masina Passat B5.5 si dupa ce s-au chinuit 1 ora sa o dea jos(care are passat stie ca e cam ascunsa) si au demontat stergatoare si plasticul care vine pe parbriz, care evident nu l-au mai pus cum trebuie la loc, mi-au mai cerut si 40 lei pentru asa ceva si pot sa zic ca o schimbam si eu, dar nu am avut sculele necesare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

am fost la expert auto pentru lucrari de tinichigerie si vopsitorie. au lucrat bine si repede, singurul incovenient ar fi faptul ca au lasat masina cam murdara. per total ii recomand

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

feriti-va de frontal.mecanicii sunt nepriceputi si lucreaza in sila.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Alte serviceuri in Galați ?

Pareri si numere de contact?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...
Silviu Ticau

Salut colegi galateni,

Ce parere aveti de Bosh Car service? Recomandari pentru a testa un EGR daca e bun sau un mecanic care stie sa`l curete?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Nu recomand nimănui reprezentanta Ada Motors Company Galati/Braila,nici pe mecanica nici pe vopsitorie.
Azi am fost la service pentru a le aduce la cunoștința ca mi se decojeste vopseaua unde a fost vopsita de mai putin de un an si ca imi intra unghia in lac cand apăs in locurile unde a fost vopsita. Bineînțeles cand i-am spus consilierului care se ocupa de vopsitorie ce probleme am ,a inceput sa dea din umeri .Ok ,m-am dus la domnul director de service ,dumnea lui la fel ca nu stie si sa vorbim cu domnu director general ..aici e aici ..I-am spus despre ce e vorba si m-a intrebat cand am vopsit Masina in locu x i-am precizat ca in mai putin de un an ,raspunsu a venit prompt, pe cai legale nu se poate face nimic deoarce garanția care ti-o da la vopsea e doar de 6 luni. In schimb domnu director general a venit cu o alternativa si ma intrebat unde am Casco si sa ma duc jos la vopsitorie si imi zice baiatu de acolo ce sa fac mai departe (daca intelegi nenea asta mi-a sugerat sa ma duc sa-mi zgârâii eu Masina singurel si sa vin la el sa mi-o vopsească iar dar cu alta vopsea mai buna cica) Cand am auzit asa ceva imi venea sa il scuip in ochi! E idnabisibil asa ceva si sunt foarte multe alte lucruri de spus despre acest service am sa zic pe scurt. Clema capac oglinda rupt de domnu care le monta,bara spate vopsita plină de impurități ,demondat fata portiera pentru schimbarea difuzoarelor au zgâriat tot plasticu ala ca nu știau sa il demonteze, montat oglinda fara sa puna toate piesele,schimba distribuția si uita sa-mi prindă un furtun sau cum se o numi de la filtru de aer,si mai sunt dar nu imi vin in cap acum. Jalnic!!
Evitati pe cat posibil acest service!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu lucrez la o cofetarie.FIrma a achizitionat un transporter T5 model facelift si a trebuit sa il facem frigorific.L.am ridicat de la scorpion focsani,iar acestia din urma au apelat la adda motors sa.l caroseze si sa.l faca frigotific.Am mers la Galati ,l.am ridicat,lucrat frumos,am ramas placut impresionati...insa nu pentru mult timp.Dupa nici 2 saptamani si mai putin de 100 ore functionare a compresorului,s.a produs minunea:pornea compresorul pt putin timp apoi dadea o eroare pe displayul de la frig cum ca ar fi curent insuficient.

. Au fost sunati cei de acolo si ni s.a spus sa mergem cu ea la galati noi fiind din bz ca nu ar fi ceva grav.o siguranta ceva.Firma nu a fost de acord sa mergem cu masina iarasi acolo dupa nici 2 saptam de functionare si am fi vrut ca sa trim ei pe cineva daca era asa simplu(noi nu aveam voie sa schimbam siguranta ca pierdeam garantia).

.Pana la urma am mers la bucuresti la reprezentanta Zanotti.(instalatia era zanotti).

Nici eu nu recomand.Ne.a lasat un gust amar.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!

 

Ceva recomandari pentru tinichigerie/vopsitorie?

Un Golf 5 are nevoie de ceva retusuri la capota, posibil vopsire a intregului reper.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Încearcă la Ivas,numai la ADA Motors sa nu ajungi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Stie cineva un service auto in Galati unde au meseriasi pe electric? Am probleme cu masina. Un consumator imi descarca bateria si nu stiu care. Mersi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Pt o scanare la un Touran 1,6 FSI mă poate ajuta cineva ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!