Jump to content

Benzina Pentru Tsi-uri Si Fsi-uri


Humbert
 Share

Postare recomandată

A mea este si remapata.  Si tsi este tot cu injectie directa ca fsi-ul.  

 

Si cand era cu softul original cu omv 100 tragea mult mai bine.   Eu tiind sa cred ca la noi asta de 100 sau de 99 e pe la 95, si aia de 95 e mult mai putin... ca, cu 95  de multe ori mergea prost masina. Cu 99+ este ok. Si acum, si inainte de remapare. 

Modificat de Mumus.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Revin iar cu detalii dupa un plin consumat.

 

Am avut un plin de petrom 99, masina nu merge cum imi place, zgomotoasa, parca nu trage ok, zici ca e benzina de 95, cu omv 100  merge mult mai ok.

Am parcurs 645 km cu 46 litri, rezulta un consum mixt de 7.2 la suta.

Am avut in acesti 645 km si vreo 120 externi. Si a fost si mai cald afara.  Cu omv parca a consumat 8.2 doar intern. Pe friguri Consider ca consumul e tot pe acolo, dar trage mai prost.

Acum am facut un plin de luk 98 ecto sport parca.   Sa vedem ce e si cu asta :))

 

 

Modificat de Mumus.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut tuturor,

Postez aici un link: http://www.geott.fr/ssp/ (l-am postat si la "INFO manuale O3"). La capitolul SSP Seat, se gaseste SSP 161 despre noile motoare EA211 si EA888. La capitolul SSP VW, se gaseste SSP 511 despre motoarele EA211. In ambele se specifica ca benzina pentru motoarele 1.2 si 1.4 TSI este 95 RON, fara alte comentarii. Este in limba franceza dar cred ca se poate intelege( daca nu, folositi Google translate). Lectura placuta celor interesati.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie sa fii batut in cap sa nu te uiti pe capacul de la busonul de benzina si sa nu stii ce benzina trebuie. Se mai citeste si un manual de utilizare a vehiculului, face minuni!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu benzina de la lukoil, pe care am injurat-o de multe ori, masina trage mult mult mai bine, e drept am schimbat peco-ul.

Acum: ori la petrom in loc de 99 era de 95, ori avea apa, ori nu stiu, dar cu omv masina tragea fain, cu petrom ziceai ca am vreo 100 cai, iar cu lukoil acum pot spune ca trage cu toti caii. Si masina este mai silentioasa, data viitoare tot luk bag, ca vad ca este cel mai ok, si mult sub pretul omv-ului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Am terminat plinul cu lukoi 98, multumit, consum cu o medie de 7.8,  in jur de 42 litri au intrat, si am facut 545 km,  destul de maricel... dar masina trage frumos.  Am vrut sa pun azi un plin de mol evo, dar cand am vazut 5.6 lei litrul, m-am razgandit, pun luna viitoare :L)))))))))  Acum am facut un plin de mol 95... sa vedem ce iese, masina pare momentan puturoasa..dau un verdict cand se consuma...E drept ca azi am pornit si Ac prima oara pe acest an, si la depasiri trebuia sa retrograzez, ca ziceai ca au scapat  jumate din cai de sub capota :)))))))))

Modificat de Mumus.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!