Jump to content

Accelerare Cu ...intreruperi!?


nutzucu
 Share

Postare recomandată

Urmeaza sa verific presiunea la ulei si pe urma am sa revin cu amanunte.Sper sa fie ok presiunea dar ma cam indoiesc.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salutare din nou...cam tarziu dar am revenit cu detalii...am masurat presiunea la ulei si presiune ar fi doar ca nu sta la un anumit punct la o turatie constanta...deci are scapari de presiune...luni o sa masor si compresia la motor (Doar luni o sa vina mecanicul cu manometru pentru asa ceva) si ne apucam sa o luam la"puricat" sa vedem din ce cauza scapa presiune si de ce nu merge nici motorul cum trebuie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am masurat compresia in doua feluri...cum scrie cartea cu aprinderea si alimentarea cu benzina deconectata si toate bujiile scoase si am avut urmatoarele rezultate:

1:10,5

2:10,8

3:10,5

4;10,3

La a doua masuratoare cu motorul pornit si pus manometrul in loc la fiecare bujie pe rand am obtinut asa:

1;6

2;5,5

3;6

4;4,8

Itrebarea mea este de ce am asa mare diferenta intre valori cand motorul este pornit...din cauza supapelor ( avand si osscilatii de presiune la ulei sa nu regleze cum ar trebui si sa piarda compresie)?Tin sa precizez ca ulei nu consuma de loc...de la un schimb la altul a consumat max 400 ml in cam 8000 km.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Este dubios ce se intampla.

Recapitulez ce patesc eu.Pe GPL masina merge impecabil.

Pe benzina...la relanti are niste oscilatii foarte mari...cateodata se si opreste.In mers asa...merge bine masina.Am deconectat sonda lambda..iar acum la relanti nu mai oscileaza asa tare...dar tot are o intrerupere asa.Am schimbat filtre,bujii,fise,capac delcou,rotor..Nu stiu ce sa ii mai fac...ce naiba poate sa aiba??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...
  • 2 months later...

Salutare, sunt proaspat posesor de golf3 din 94 1.8 benzina ,am si eu ceva probleme cu relantiul..are momente cand scade sub 400 de rotatii si oscileaza dar nu mereu..dimineatza porneste la sfert sta nemiscat acu la 900 si dupa un drum de 15 minute daca ma obresc incepe sa oscileze..dupa vreo 2 minute isi revina.in mers trage  perfect..un sfat daca puteti .Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Buna ziua, 

 Am si eu un golf 3 variant (special) din 1997 1,6L 74 Kw (101 cp) benzina, si am o problema care ma deranjeaza enorm, cum trec de 4000 rpm (nu conteaza treapta de viteza) incepe sa intrerupa , o secunda accelereaza, o secunda imi da in nas si tot asa o tine, n-am incercat sa vad pana la ce turatie dar am trecut de 5.500 rpm si facea la fel. Mentionez ca apa e la 90 grade, toate filtrele (ulei, benzina, aer) sunt schimbate, pompa benzina schimbata, ulei, antigel schimbat, senzor de apa schimbat, bujiile schimbate (NGK), capac delco sters curatat , fisele de la bujii verificate, pusa pe tester la service nu are nici-o problema, toti parametrii sunt OK. Masina a stat vreo 2 ani pe dreapta , doar pornita din 3 in 3 luni (pornea la "sfert de cheie"). Pana la 4000 rpm nu are nici-o problema. Motorul pornit am scos mufa de la debitmetru de aer, incepea sa dea rateuri, imi e foarte draga masina si nu vreau sa o las. Rog ajutor, multumesc anticipat.  

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!