Jump to content

Primul Radar Fix Laser Din Romania


GtSport
 Share

Postare recomandată

ieri la stiri ca in judetul arad au luat si ei o duba cu radar laser, cum au prin vest. deci pe langa ca e laser si de abia il prinde detectorul, mai are si mobilitate si se plimba prin tot judetul. toate datele inregistrate erau criptate astfel incat sa nu mai mearga sa negociezi cu politistul sa sterga clipul cu tine, se decripteaza la sediul politiei de firma de software.

noroc ca nu sunt din arad! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Rapier

    11

  • myllenyum

    6

  • golfaholic

    3

  • snack

    3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Un "stalp" ca asta cred ca a fost si in constanta pus dar n-a stat mai mult de 1-2 saptamani. Nu inteleg de ce sa fie greu detectabil ca tot o raza emite si aceasta la randul ei poate ricosa din semnele de circulatie, stalpi, masini etc. Daca ai un detector bun care iti ia si laserul nu vad unde ar fi problema. Eu folosesc un Beltronics RX65 si mi s-a intamplat odata sa-mi scrie pe display "Laser" dar cred ca a fost o eroare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am trecut aseara pe langa el si dus si intors iar detectorul meu beltronics rx65 la detectat :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...
Nu inteleg de ce sa fie greu detectabil ca tot o raza emite si aceasta la randul ei poate ricosa din semnele de circulatie, stalpi, masini etc. Daca ai un detector bun...

Se intimpla foarte rar sa ai norocul unei reflexii in cazul aparatelor de genul asta. Raza laser proiectata de aparat are un diametru cam de 1m la distanta de 300-400 m de locul din care porneste. Masurarea vitezei se face intr-o zona relativ ingusta, de regula cam acolo unde am zis ca raza are 1m diametru pentru ca asa e proiectat sistemul optic, reflexia trebuie sa se intoarca tot la aparatul care a emis-o. Partea cea mai proasta e ca dureaza foarte putin timp sa se faca masurarea vitezei, sub o secunda. Intervalul de timp intre momentul in care detectorul te anunta si momentul in care iti este masurata viteza e foarte scurt. Ramai insa cu gustul amar ca ai fost prins si iti poti face un calcul rapid cam cate puncte o sa incasezi...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In manuale scrie ca nu exista erori la detectia laser, cand apare laser, e clara treaba... :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Aproape de Valcea mi-a aparut LASER pe detector,nu stiu exact pe unde da eram pe langa Bujoreni pe undeva.E vreun laser fix pe acolo?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

In toate manualele de utilizare a detectoarelor radar spune ca detectia laser este de folos cand se indreapta raza psitoulului catre masini din fata pentru a fi masurate.In acest fel iti poti da seama ca e un aparat laser in zona. Daca a piuit pe tine deja te-a luat.

La fel se intmpla si in KA band cu Instant ON. Scapi doar daca il "scufiteaza " pe ala din fata ta si te avertizeaza detectorul .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!