Jump to content

Probleme Baterie


sebastian23
 Share

Postare recomandată

:Driver: Salutare la toti,am o problema azi dimineata la maisna din semnatura ,cand am coborat sa deschid masina acionand din telecomanda nu mi s-a deschis masina.

Am deschiso cu cheia dupa care am intrat in maisna am pornito la prima cheie si mia spus ''BATTERY ENERGY LIMIT'' m-am uitat pe MMI si am vazut ca era la 50 la suta m-am dus si am cumparat o batterie noua de 100 Ah varta mentionez ca aia care era pe maisna era de 110 dar era bateria care a venit din fabrica,si m-am gandit ca era gata.dupa ce am pus-o a scris la fel.Am facut cativa km si s-a mai incarcat pana la 70 la suta in cartea masini scrie ca este normal intre 60 si 80 la suta sa fie nivelul.Dar seara iarasi am iesit si mi-a spus dinou baterie descarcata. :blink: Oare trebuie sa fac km dupa ce pun baterie noua?sau trebuia sa fie de 110 Ah ?Mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai schimbat bateria dar, ai facut si adaptarea? :Driver: Ai in meniu "Battery manager encoding" ? Daca da, atunci trebuie sa introduci seria bateriei.

Daca nu, se poate face aceasta "procedura" cu ajutorul Vag-Com-ului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-ar putea sa ai un consumator care ti-a "omorat" bateria. Am avut un A8 in service zilele trecute si avea la casetofon TIM-ul activat si desi scotea cheia din contact si totul se oprea, dupa un anumit timp se activa TIM-ul si ii omora bateria.

Fa o scanare, vezi daca da ceva erori si daca persista problema, poti face o verificare a sistemului electric cu cheia scoasa din contact.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mersi de sfat a doua zi dimineata iarasi nu am putut sa o deschid dar cred ca sa facut o resetare sau ceva de genu am facut 60 de km si am vazut bateria la 90 la suta.Ieri am vazuto la 100 la suta si merge bine.Cred ca nu o recunostea bine mersi de sfat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Va salut, aceeasi problema o am si eu la un A6 2.7 TDI an 2006, doar ca eu mai pot deschide masina dar nu reusesc sa o pornesc. In meniul MMI-ului (care este setat in limba italiana) nu am gasit nimic referitor la baterie, iar manualul masinii nu ma ajuta deloc deoarece este in Olandeza. Daca stau in masina si ascult radioul dupa aproximativ 30-45 de minute apare urmatorul mesaj : "Avvivare il motore altrimenti il sistema si disinserira fra 3 minuti". Chiar daca stationez fara sa am cheia in contact dupa un anumit timp se aude un pocnet in difuzoare ca si cum ceva intra in functiune. Banuiesc ca este acel "TIM" de care se face referire mai sus. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi privind dezactivarea acestui "TIM"?

Va multumesc anticipat pentru sfaturi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!