Jump to content

Calitate slaba la A8


nyk_19
 Share

Postare recomandată

pielea aceeasi nu trebuie sa aiba un aspect placut, ci sa ofere confort. Daca a facut cute nu inseamna ca nu e buna, poate chiar asa e tipul ei, mai "incretit".
sa fim seriosi...
Citez din primul tau post: ".....rupta in gura pe rosu tot timpul,gropi,bataie de joc,drifturi,burn-out,liniute..." Daca ai facut asa si cu A8-ul, atunci ai explicatia problemelor tale.

"Retineti ca masinile nu sint haituite,nu merg pe drumuri proaste,nu au fost lovite etc..........."

tot din primul lui post...

Modificat de Durpaneus
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • nyk_19

    17

  • Rapier

    5

  • d-rive

    4

  • Vlad MHL

    3

Retineti ca masinile nu sint haituite,nu merg pe drumuri proaste,nu au fost lovite etc...........

Super dezamagit.Asta e ultimul Audi pe care il mai iau.Nu spun ca ceilalti or fi mai breji dar parca astia-s prea de tot(am avut un Mercedes C 220 i din 96 pina-n 2000....180.000 km...............rupta in gura pe rosu tot timpul,gropi,bataie de joc,drifturi,burn-out,liniute.......i-am schimbat 2 arcuri pe fata si un surub la cardan)

Acum am vazut aceasta afirmatie, cand mi-a semnalat durpaneus. In cazul asta, ce sa mai credem?

@durpaneus Sunt foarte serios!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bineinteles Vlad ca si aspectul conteaza nu numai confortul.E piele Valcona care costa 2700 Euro.Vorbim de o masina care are 3.500 km si a fost luata nou-nouta.Daca avea 70.000 nu comentam nimic,nu sint exagerat!Nu este o problema de fabricatie,e o problema de calitate a pielii.Spre exemplu daca o sa ai posibilitatea sa te uiti la Q7 sa vezi cum se stringe pielea de pe sezut,te sperii!Zici ca masina are 200.000 km.Caracteristicile pielii Valcona de la Audi este exact opusul "incretitului" adica foarte neted si fin fata de pielea Milano,Natur etc.Poate ca asta e si problem,e prea subtire,nu stiu,zic si eu,dar la 3.000km,hai sa fim seriosi!!!

In ceea ce priveste exploatarea,nu se compara cum intretin A8-ul si cit mi-am batut joc de Mercedes.Atunci eram la facultate,erau alte vremuri.Acum sa nu-ti inchipui ca fac drifturi sau liniute cu A8 3.0 diesel!Ar fi jenant si de prost gust.Tin la masina ca la ochii din cap nu pentru ca nu-mi permit sa-mi iau alta dar am dat pe ea bani munciti!

Nu merg la service pt. acele zgomote(scirtiituri) pentru ca de vreo 2 -3 zile nu mai face,si nu vreau sa zica aia ca-s timpit.Cind o sa mai apara problema o sa ma duc.

Nu am inteles chestia cu "nu mai raspindii pe forum informatii gresite"!?Nu am relatat decit ce mi s-a intimplat!!!!!!!Si nu e cazul sa iei atitudine pt. ca dupa cum vezi lucrurile s-au linistit si nu o iau "pe nici o aratura"!!!

Intr-adevar Luigi ai mare dreptate cu societatea de consum.Masinile produse azi nu mai au aceeasi calitate si fiabilitate ca cele produse astazi.Si cred ca principala cauza este si faptul ca perioada de viata a unui model s-a scurtat,face-lifturi,etc.

In ceea ce priveste testarea masinilor nu este o aberatie!!!Citeam mai de mult de autospies.com un dialog oficial si confidential surprins de un hacker sau cum le zice la astia tari in calculatoare,intre o echipa de testare a modelului X5 caroserie E53 si o echipa de tehnicieni de la BMW Werk in legatura cu suspensia fata.Se stie ca E53-urile au avut probleme cu caseta de directie(am avut si eu unul si am schimbat-o de 2 ori in 25.000 km).Caseta se "slabea"(nu stiu ce inseamna asta) si facea niste zgomote nu tocmai placute.Au schimbat de-a lungul timpului producatorul,fara nici un rezultat.In dialog cei de pe masina relatau ca parerea lor este ca masina sau motorul sau tot ansamblul fata era prea greu si acest lucru forta foarte mult caseta(inclusiv anvelopele extra-late).Cei de la fabrica spuneau ca au identificat problema,dar ca le este imposibil sa refaca proiectul pentru ca ar fi costat prea multi bani si intirzia lansarea modelului.Intr-un cuvint da-i bataie inainte ca ne descurcam noi pe urma!Asta asa :P ca fapt divers.Dupa parerea mea masinile in ziua de azi nu mai sint testate un timp indelungat ci mai fugar.Daca nu-i cad rotile e "bine" :)

In acest sens amintiti-va(cine a vazut filmul sau cine a auzit)cum testau cei de la Volkswagen broscutele!!!Aveau dispozitive care inchideau/deschideau usile,capota etc. in continuu zile,saptamini intregi,lasau sa mearga masina pe banda sute de mii de km,etc. si le mareau fiabilitatea mereu.Nu cred ca in ziua de azi mai face cineva asa ceva!

O zi buna la toti!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...
Dupa parerea mea masinile in ziua de azi nu mai sint testate un timp indelungat ci mai fugar.Daca nu-i cad rotile e "bine" :)

In acest sens amintiti-va(cine a vazut filmul sau cine a auzit)cum testau cei de la Volkswagen broscutele!!!Aveau dispozitive care inchideau/deschideau usile,capota etc. in continuu zile,saptamini intregi,lasau sa mearga masina pe banda sute de mii de km,etc. si le mareau fiabilitatea mereu.Nu cred ca in ziua de azi mai face cineva asa ceva!

Te inseli amarnic. Si la cel mai prost producator... recte, Dacia, se facea si se face asa ceva. Te asigur de asta. Daca nu participam ani de zile personal la treaba asta ma abtineam :wub:

Masinile moderne se defecteaza destul de des pentru ca in unele cazuri sunt de zeci de ori mai complexe ca si sisteme decat ceea ce era inainte. Iar Romania este nu este un teren de testare ci un poligon de testare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Au fost discutii pe tema si te sustin - la capitolul general si tehnic. Personal consider ca produsele VAG au calitate din ce in ce mai slaba; remarca nu se limiteaza la VAG. Cam toti producatorii au aceleasi tendinte. De ce sa faci o masina care sa tina 20 de ani - cand in vest primul cumparator vinde masina in 90% din cazuri in primi 2-3 ani?

Pe de alta parte chiar daca as avea o astfel de masina (care sa ma tina teoretic 20 de ani fara nicio problema) nu as sta atat cu ea.

Pur si simplu ma plictisesc de ea. Discutia nu se refera la o masina de epoca.

Nu stiu daca sa le numesc troace sau masini de consum... Poate asa a fost in cazul meu particular.

Masini la care sa nu apara probleme 100.000 - 200.000 km nu prea mai gasesti (poate cateva japoneze). Mersul la reprezentanta de multe ori e pierdere de vreme. Scandalul la fabrica la fel. Garantia de multe ori se da doar daca se rupe o piesa in doua sau nu mai functioneaza. Chestiunile de nuanta se trateaza diferentiat. (daca urlii de sa te cunoasca tot showroomul se rezolva - daca nu -nu).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am ascuns posturile care nu aveau legatura cu subiectul. Sper sa nu incepeti acum cu PM-uri sa intrebati de ce.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Foarte corect MOTANE!!!Banii jos,ia viteza si daca se strica sa fii sanatos.O lipim sau o sudam!!!! :icon_thumright:Nu te contrazic d-drive.O fi asa da nu prea se vede!Intr-adevar au multa electronica pe ele dar asta nu e nici o scuza.La ce bani se baga in cercetare si dezvoltare ar putea sa trateze si capitolul fiabilitate mai serios!Parerea mea!Va salut pe toti!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cind a inceput topicul aveai A8.

Cu toate ca nu-tu mai place Audi ,vad acum din semnatura ca deja ai S6 modelul de 5.2 l V10 ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

L-am dat!M-a imbirligat motorul!Fuge rau de tot si se aude dumnezeieste!Am mai avut un A6 si nu am avut probleme cu el.Sper ca nici cu asta.... :pale:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Felicitari...da vezi ca pentru ala...e alta arie :pale: . Ok. ce facem cu topicul asta? Nu mai ai masina, au disparut problemele. Il inchidem?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Corect!Procedeaza cum consideri mai bine!oricum pt. masina asta ar trebui facuta o pagina separata! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

rapier, lasa-l deschis. poate au si altii prob de acest fel.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Hai sa va spun si eu o problema. Am avut audi A8 din 1996, 2.8 quattro, cutia cu 4 viteze automata, nu am avut nici o problema cu ea si am condus-o 100 de mii de Km. In afara de faptul ca consuma ulei cam mult...asta e, era uzat. Dupa, am avut un A8 din 1997 3.7 benzina stare perfecta, luata de mine de la un batran din Germania. Am mers 50 de mii de Km cu ea dupa care s-a dus cutia. Precizez ca am schimbat uleiul la 60 de mii de Km la Audi in Germania. Asta a fost singura problema pe care am avut-o cu el... aaa si vascocupla, in rest masina tapana ca un tanc. Acum mi-am luat si eu A8 nou 3.7, la fel din 2003, e modelul nou. Am 180 de mii de Km cu el si s-a spart un racord de la teava de esapament. La mine scartaie daca o spal dar dispare sunetul si se aude numai daca o las din suspensii in jos. In rest masina este lux, sta pe drum, nu consuma ulei si are multe in plus fata de celelate pe care le-am avut. A8 e A8 si gata.

Pe langa corecturile cu rosu am mai sters si alte caractere ce faceau intelegerea textului dificila. Am citit de trei ori textul si am pierdut 15 min sa il corectez, pentru ca tu nu citesti Regulamentul si nu ai invatat (sau nu vrei) sa scrii romaneste. Pe acest forum nu este acceptata o astfel de exprimare. Te rog pe viitor sa scrii corect. Degeaba ai A8 daca nu ai si un stil pe masura. La urmatoarea abatere ai warn. Deocamdata considera asta ca un Avertisment Verbal.

In plus, te rog sa nu mai dai "quote" la mesajul anterior. Foloseste butoanele "AddReply" sau "FastReply"

Modificat de Rapier
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fost posesor de A8, mi-e un pic cam greu sa cred ce am citit. Sunt un mare fan al grupului Audi, a tot ce produce si comercializeaza. Nu pentru ca e o obsesie, ci pentru ca din toate masinile detinute pana in prezent, am fost placut impresionat de Audi. Mentionez ca am avut 13 masini in total din care 4 Audi. (Audi 100, A4, A6, A8) Toate cele de mai sus au fost luate second hand - deci un punct in minus, deoarece te astepti sa fie alergate, trosnite, etc. Contrar asteptarilor au fost niste masini impecabile, si nu datorita proprietarului anterior, ci datorita faptului ca le-au construit cu cap. Sunt sigur ca fiecare e perfectionist si pretentios in felul lui, insa si eu ma pot alatura celui care a pornit topicul dpdv al carcaterului obsesiv ca toate sa fie perfecte. Si cu toate astea, singurele lucruri cumparate pentru masini au fost consumabilele si lucruri care au adus imbunatatiri. Eu sincer nu stiu cum arata pe dedesubt un audi pentru ca nu am fost nevoit sa-l urc pe rampa. Pur si simplu le-am ingrijit si le-am folosit.

Acum cred ca pot aparea probleme din neatentie, graba la asamblarea masinii, dar ornamentul acela nu cred ca e rezultatul unei proaste constructii. Am avut piele in multe masini, si chiar in A8 insa la 130mii km cat avea masina cand am vandut-o nu am observat pielea crapata - iar scaunele aveau o piele de foarte buna calitate si un pret ridicat -inclusiv masaj in ele, etc. Sa stii ca e foarte important si cum folosesti masina - ma refer la cum stai pe scaun, cum te freci de el, cat de voluminos esti, etc. Referitor la scartaieturi iarasi mi se pare ciudat - posed momentan un Golf 4 si nu am aceasta problema - vorbim de o clasa mult inferioara A8-ului....

Oricum, apreciez ca esti un fan Audi inrait si ca esti foarte deschis. Imi pare rau ca ti-ai creat o parere proasta despre ei si ca ai avut ghinon cu A8-ul. Bafta si sa ai parte de masini mai bune!

@RAPIER deja credeam ca e o moda noua cand am vazut atatea litere rosii...god unii chiar nu stie romeste, ca sa zic as

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De curiozitate,ai avut modelul pina in 2002 sau dupa adica 4E?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Atunci vb. de alta masina.Eu am avut un 4.2i din 2004 si un 3.0 tdi din 2007.La ala din 2004 am schimbat la 25.000 km compresor suspensie,rulmenti fata si o pompa de benzina.Destul de tragic................. :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Imi pare nespus de rau de ce aud nyk_19. Ai mei au avut in posesie 3 audi 80, 4 audi A4, si 2 audi A6, plus momentan un Audi A8 3.0 benzina de la serviciu. 4 dintre ele au fost noi, restul de ocazie. Poate a fost chestie de soarta dar...nu am avut nici o problema cu niciuna. Ca anecdota, cand am luat ultimul A4 nou, era cel din 2005 si era prima masina livrata pe Belgia. Acel motor la relanti tremura, iar fiind primele modele, credeam ca e vreo problema, cei de la service credeau lafel. S-au apucat sa schimbe tot la motor: chiulasa, etc etc, ca pana la urma sa ne spuna ca si la celelalte masini e lafel. Deci, in afara faptului ca nu am avut probleme cu niciuna dintre ele, am avut parte si de un service de calitate. Ce ai putea face e sa te duci cu ea la service intr-o tara gen Austria, Germania, Belgia, unde te vor rezolva imediat fiindca e pe garantie si sunt convins ca nu vor comenta. La acel scaun cred ca in Ro n-or sa te bage in seama (cica e politica companiei sa schimbe cat mai putin pe garantie...) dar in Vest sigur vor schimba scaunul. Actualmente, A8-ul de la serviciu e pur si simplu alergata non stop, motorul merge impecabil, la cutie are o mica problema fiindca a fost prea mult dat in ea, insa masina are 2 ani jumate. Sincer imi pare rau ca ai vut probleme, sper sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine, si ca vei ramane la marca celor 4 cercuri :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

....am locuit o perioada in Munchen nu pot decat sa-ti dau dreptate in mare parte nyk_19....

...am muncit alaturi de germani ,ei spun ca nu se mai produce ca acum 5-6 ani ,din acest motiv japonezele sunt intrate puternic pe piata germana .

...daca nu poti rezolva in Romania ceva in legatura cu Audi eu iti recomand cu incredere,o locatie langa Ingolstadt

este in Munchen,o zi jumate de condus nu e chiar o corvoada. am stat intr-un service in Romania de la 8 la 17 o zi aproape .

Daca chiar nu dai de capat in Romania si pare imposibil acolo este posibil si ve-ti fi primiti asa cum foarte putine serviceuri si reprezentante o fac.

MAHAG

Frankfurter Ring Frankfurter Ring 251

80807 M

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca citeai atent, vedeai ca masina s-a vandut...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si ce daca? Nu mai exista alti posesori, care se pot trezi in aceasta situatie? Si eu am fost tentat de cateva ori sa ma duc pana in Austria pentru niste probleme... La o asa masina ar fi chiar indicat.

Modificat de di0
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

OT:doresc o parere, cu un seat pot merge acolo oare?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

....ti-am trimis un mesaj Andrei VVB

... bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Cu toate ca raspund foarte tarziu pe topicul asta si nu stiu daca mai citeste cineva. Eu am un A8 din 2005. Il am de aproape 4 ani. Masina are 80.000km, am cumparat-o cand avea 1800-2000km. Masina am mers cu ea prin toata tara, pe drumuri urate, la munte, la mare, peste tot. Nu am avut nici o problema. La interior absolut nici o problema. Nu scartaie nimic, suspensia functioneaza perfect, nu se aude nimic, motorul merge bine si acum. O singura problema am avut, mi-a crapat parbrizul acum 2 ani intr-o iarna cand au fost -30grade. In rest nimic. Deci nu cred ca Audi a inceput sa scoata "troace". Unii membi pot confirma starea in care se alfa A8-ul meu.

O seara buna

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!