Jump to content

Calitate slaba la A8


nyk_19
 Share

Postare recomandată

A8 3.0 tdi Quattro 4E 2.826 km 1 luna vechime.Foarte frumoasa masina,fite,lux dar..........de cind a plouat acum 5-6 zile scirtiie ingrozitor pe fata(pernele sau caseta de directie),mai ales la frina cind se duce greutatea pe fata(nu la discuri ma refer) sau la viraj.

Alt A8 identic 17.000 km din 06.2007 merge tata cu el(om linistit) la fel face.Deci nu scirtie......piriie!!!!

Si acum va intreb domnilor posesori de Audi sau fani inraiti...........am incercat toate modelele de Audi(incepind de la A4 model 1998 si 2003,A6 2005,A8 2004 si 2007,TT 2007)......................credeti ca este posibil ca aceste "tigai" de zeci de mii de Euro sa se comporte in halul asta???????????

Am inteles..............A4 cerere mare masina ieftina nu au timp de probe,TT facut in Ungaria....asta e,Q7 facut in Cehia iarasi de inteles cerere mare timp de probe putin..................dar un A8 de 100.000 Euro care se fabrica intr-o cadenta de citeva mii(probabil putine zeci de mii) pe an,masina scumpa putine cereri,nava amiral al lui Audi................

VORSPRUNG DURCH TECHNIK......................= *****

Retineti ca masinile nu sint haituite,nu merg pe drumuri proaste,nu au fost lovite etc...........

Super dezamagit.Asta e ultimul Audi pe care il mai iau.Nu spun ca ceilalti or fi mai breji dar parca astia-s prea de tot(am avut un Mercedes C 220 i din 96 pina-n 2000....180.000 km...............rupta in gura pe rosu tot timpul,gropi,bataie de joc,drifturi,burn-out,liniute.......i-am schimbat 2 arcuri pe fata si un surub la cardan)

Din toate Audi pe care le-am avut numai un singur A6 3.0 tdi 2006 nu a avut nici o problema iar celalalt la fel dar din 2005 doar o problema la soft-ul de baterie si la parktronic.Inclin sa cred ca sint cam cele mai bune produse de la Audi!?

S-auzim de bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • nyk_19

    17

  • Rapier

    5

  • d-rive

    4

  • Diesel

    3

nick_19, te rog sa citesti Regulamentul si sa il respecti. Nu sunt acceptate pe acest forum topic-uri cu titlu ce nu spune mai nimic si nici limbaj ca cel pe care l-ai folosit. Desi inteleg supararea ta, te rog sa folosesti un limbaj adecvat si civilizat. Poati posta problemele ce le-ai avut cu masina, nu este nevoie sa adaugi si cuvinte/fraze de genul celor folosite. Am editat titlul si postul. Topic closed

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La cererea initiatorului, topicul a fost redeschis. Sunt curios sa vad si eu raspunsurile celor revoltati de faptul ca a fost inchis abuziv...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nyk 19, asteptam pozele cu ornamentele desprinse si tot ceea ce se poate pune pe forum ca sprijin in afirmatiile facute de tine, apoi, discutam si vedem ce e de facut :scratch:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu zic sa nu-mi mai luati apararea sa nu cumva sa o dati in altele belele si sa va atrageti antipatii de la moderatori.Asta e,daca ei considera ca am gresit.........sanatate,e site-ul lor si fac ce vor cu el si cu cei din el.E munca lor si asta e situatia,cui nu-i place nu mai scrie,foarte corect.Poate ca si exprimarea mea a fost putin deplasata dar hai sa nu exageram.Fiecare dintre noi mai scapa un cuvint neortodox ca doar sintem barbati nu sintem fete mari sau invatatoare de 60 de ani!!!Mai ales ca nu am facut referire si nu am jignit pe nimeni.Sau toti moderatorii au terminat scoala de arte,cinta la vioara si sint oripilati cind aud un cuvint mai putin frumos.

Asa cum am promis am facut pozele acelea.Judecati si voi...............

Va doresc o seara buna la toti!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt curios sa vad si eu raspunsurile celor revoltati de faptul ca a fost inchis abuziv...

uite ca raspunsesem ceva mai devreme; insa postul s-a sters; as fi apreciat macar un pm.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A fost inchis si mutat.Intra pe topicurile de A8 si da pe "multumiri moderatorului Rapier".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:lol: Durpaneus, nu am "sters" eu postul tau, acum am vazut ca a fost "sters". Daca citeai CU ATENTIE vedeai ca motivul inchiderii topicului nu a fost cel pentru care am dat warn. Repet, topicul a stat deschis 3 ZILE, timp in care NIMENI nu a spus nimic, iar topicul in sine era doar o critica la adresa modelului A8 si a marcii in general. Aici este o arie TEHNICA nu aria de "Social" si "off-topic", iar posturile ar trebui sa contina intrebari cu privire la rezolvarea unor probleme sau sa se ceara si sa se ofere sfaturi.

Este O SINGURA INTREBARE in postul initial si aceea este: "credeti ca este posibil ca aceste "tigai" de zeci de mii de Euro sa se comporte in halul asta???????????" Asta imi pare o intrebare retorica, la care nu cred ca cineva asteapta cu adevarat un raspuns. Nu am inteles motivul pentru care un astfel de topic trebuie sa stea intr-o arie tehnica (si nu sunt singurul care nu a inteles asta) si de asta l-am inchis.

Poate s-a uitat faptul ca acest forum se doreste un forum tehnic si nu unul de plangeri si lamentari. Daca cineva este nemultumit de un model sau o marca anume, este liber sa se planga daca prin aceasta vrea sa obtina si niste informatii sau ajutor pentru a schimba aceasta stare de fapt. Lucru pe care eu nu l-am sesizat.

Asta sper sa fie ultimul post IN ACEST topic in care se discuta actiunile mele. Are cineva de obiectat, este liber sa o faca in aria rezervata acestui gen de lucruri sau pe PM. Urmatoarele posturi off-topic vor fi sterse iar recidiva va fi sanctionata.

LE: nyk_19, ma cunosc personal cu Durpaneus si nu exista riscul de a ma supara pe el pentru o remarca facuta. Cum nu sunt suparat nici pe tine sau pe altii. Asta nu inseamna ca de acum voi "vana" pe cineva pentru a ma razbuna (nu am de ce), este contrar principiilor mele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bun, am vazut cu ornamentul ala desprins, e naspa.

Apoi, cu pielea de pe scaun, te deranjeaza ca a facut cutele alea?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Normal!!!Masina are 2 luni si 3000 Km.Cum crezi ca va arata la 100.000km!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Tine cont ca o sterg,o dau cu crema,mai am puti si o.........pup! :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai la 3000km si 2007 an fabricatie, masina are toate garantiile din lume. Nu ai scris nici un cuvant despre vizita la service si posibilitatile de remediere oferite.

Ai fost la dealer?

La case mai mici (si mult mai ieftine -Skoda) s-au oxidat elementele cromate de pe schimbatorul de viteze si s-au inlocuit pe garantie. E un exemplu doar.

Daca sunt deficiente calitative ale produsului nu vad de ce ti-ar refuza cei de la Audi rezolvarea problemelor.

Legat de acele cute..le vad pe suportul lateral al scaunului. In mod de folosire normala nu sunt motive sa se produca. Unde iti speli masina de obicei? Cine ti-o aspira? Am vazut baieti la spalatorie care stateau cu sezutul pe acel suport lateral (cu picioarele afara din masina, portiera deschisa) si facand in timpul asta diferite operatii de curatare si aspirare...Normal ca intr-o astfel de utilizare necorespunzatoare chiar si 10 minute/ sedinta, se pot lasa urme de uzura care intr-un stil de exploatare normala ar aparea mult mai tarziu. Chestia asta au observat-o prieteni de-ai mei cu BMW-uri E60 si de atunci isi aspira si intretin singuri interiorul chit ca operatia asta ii costa si 2 ore din timpul lor si mai si transpira tot, cu capul in jos bagat in masina.

E doar o ipoteza, nu spun ca asa s-a intamplat in cazul tau, dar cutele alea intr-o exploatare normala nu prea aveau cum se produce, pentru ca zona de uzura a scaunului- sezutul pare intact.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred ca asta e motivul.Stau personal linga el(si e unul singur de vreo 2 ani,nu prea ma schimb la spalatorii diferite),si l-am invatat exact cum imi place mie.Chestia cu statul pe marginea scaunului nu o mai accept de ani de zile.

Si nici nu cred ca daca ma duc la dealer mi-l schimba!Hai sa fim seriosi!

In rest da-o naibii de masina,asta e,un fier,doar nu mi-a bagat nimeni mina in buzunar cind am luat-o.Nu mai critic nimic ca sa nu mai deranjez pe nimeni si sa nu mai fac valuri.

O seara buna!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La scaun s-ar putea sa zica ca glumesti, ca asa e normal, dar ornamentul ar trebui sa ti-l schimbe fara probleme.Asa cum ai zis si tu e totusi o masina scumpa si e cam neplacut sa atarne diverse chestii pe-acolo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cum stii politica unei dealer din Romania nu este apropierea fata de client si pentru ei nu conteaza daca cumperi un A4 sau un A8.Ti-au vindut masina si gata....drum bun si cale batuta.La cite comenzi au li se rupe daca te superi tu sau nu!Si din experientele avute cu reclamatii directe la producator tot acelasi raspuns de fiecare data:"please contact your local dealer/country sales department in order to solve this problem.Thank you for your interest regarding our products!"Indiferent daca se cheama Audi,BMW,sau Porsche!

Asa ca.......asta-i viata,injuri printre dinti si mergi mai departe!

O zi buna!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu zic sa nu-mi mai luati apararea sa nu cumva sa o dati in altele belele si sa va atrageti antipatii de la moderatori.Asta e,daca ei considera ca am gresit.........sanatate,e site-ul lor si fac ce vor cu el si cu cei din el.E munca lor si asta e situatia,cui nu-i place nu mai scrie,foarte corect.Poate ca si exprimarea mea a fost putin deplasata dar hai sa nu exageram.Fiecare dintre noi mai scapa un cuvint neortodox ca doar sintem barbati nu sintem fete mari sau invatatoare de 60 de ani!!!Mai ales ca nu am facut referire si nu am jignit pe nimeni.Sau toti moderatorii au terminat scoala de arte,cinta la vioara si sint oripilati cind aud un cuvint mai putin frumos.

eu zic sa ne mentinem la probleme de A8 si sa nu incepem un flame. noi vrem sa postam ca useri, nu sa postam ca moderatori. deci te rog sa te abtii de a mai vedea moderatorul in locul userului. :)

daca mai ai critici, le poti expune, pt ca sa nu faca si alti aceleasi greseli. dar te rog sa le expui asa cum trebuie si asa cum este permis in regulament. pentru asta ai fost avertizat, nu pt ca te-ai luat de audi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Conflictul a fost inchis asa ca orice comentariu e de prisos!!!Ai ajuns tirziu.......

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mi se pare normal ca omul sa fie nemultumit de niste detalii la nava amiral de la Audi. Totusi 100,000 euro pentru o masina este o suma mare (probabil 90% dintre romani nu castiga intr-o viata atatia bani) iar cand dai atatia bani astepti calitate pana la cel mai mic detaliu.

Pana la urma o sa te duci la dealer-ul local sau nu ? Eventual incearca la Porsche Buc.

Off-topic: Masina ai cumparat-o din Ro ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A8 3.0 tdi Quattro 4E 2.826 km 1 luna vechime.Foarte frumoasa masina,fite,lux dar..........de cind a plouat acum 5-6 zile scirtiie ingrozitor pe fata(pernele sau caseta de directie),mai ales la frina cind se duce greutatea pe fata(nu la discuri ma refer) sau la viraj.

Alt A8 identic 17.000 km din 06.2007 merge tata cu el(om linistit) la fel face.Deci nu scirtie......piriie!!!!

Si cu scartaiturile, paraiturile ai fost sa le rezolvi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu,nu am fost pentru ca e o problema totusi de finete nu e ceva tangibil,de cite ori am avut cite o problema mai delicata din punct de vedere tehnic si am fost la service toti se uita la mina de parca le-as spune ca nu inteleg de ce porneste masina si merge atit de bine.Dimineata cind am plecat la firma nu mai facea,acum am avut putina treaba prin oras,iar face la fel,nu stiu ce sa zic,dimineata monitorul din bord a iesit dupa 3 minute,m-a luat capu' rau!O fi inghetat :offtopic: !Am sa ma duc si pe la service sa vad cu toate ca nu prea am sperante.

Asa ca sa ne mai destindem :P

Am avut un BMW 330xi.La 30.000 de km tremura volanul de faceam febra musculara daca conduceam 100 km!La orice viteza!M-am dus la service,masina in garantie.Urmeaza partea frumoasa :) !Ce-i cu masina?Si incepem!In decurs de 2 luni la masina s-a schimbat:cutie de transfer 4x4,jante fata si cauciucuri,caseta de directie,coloana volan,grup fata,amortizoare,discuri,brate,etc.Au facut-o varzaaaa,mai aveau un pic si-i schimbau si volanul :P !!!Dupa 2 luni le-am zis intr-o doara la misto sa-i schimbe si planetarele ca sa fie ca "din fabrica". Ce credeti ca era?Capul de la planetara,partea interioara,aia care intra in grup,nu mai avea aproape nici un dinte sau naiba ii zice.Crapase putin burduful(nu inteleg cum naiba nu l-au vazut) si nu mai avea nici un gram de vaselina!!!!!

Asa ca o paranteza(de-aia imi este si asa sila si ma enervez cind apare vreo problema subtila),mai bine ii cade o roata sau ii zboara capota,ca la "fineturi" slabe sperante de rezolvare!!!

Oricum am sa incerc!

Va salut pe toti!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te salutam si noi, tine-te de cei de la service sa-ti rezolve problemele. O sa fii multumit de masina ai sa vezi. Toate masinile au diverse probleme, mai mari, mai mici, in functie de soarta :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Corect,dar daca si la Audi ajungi sa spui........."Da Doamne sa o nimeresc buna........" inseamna ca e vai mama noastra(cel putin a mea)!

Va tin la curent!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1.Sunt de acord cu tine sa tii la calitate,ai dreptate in tot ceea ce spui.

2.Cred ca esti si putin ghinionist,atitea masini care costa barci de bani si toate cu necazuri..apropos..mai fa-ti cite-o cruce din cind in cind :))

3.Dar de fapt esti si foarte norocos,ai noroc al dracului la lovele,ti-ai cumparat ce masina ai vrut..poti compara mere cu pere,iti da mina..este o vorba..altii moare si d'astea n-are :)

4.Recunosc ca-mi place stilul tau,deschis si ok..da-i inainte!

5.Remarc si eu,ca si altii dealtfel,ca pe aici ne invirtim si printre sfinti,buni crestini cu suflet mare..tipi pascali care sar in sus de numa'numa atunci cind "hulesti" cu atita aplomb numind troace si hirburi masini de sute de mii de iepuroi care te-au dezamagit pe buna dreptate.

Recunosc ca ma incearca pizma cind vad atita sensibilitate in jurul meu..

6.Ca idee,ma mai invirt si pe alte forumuri..sa-ti povestesc de M3-uri cu belele cit casa..sa aduc vorba de S-uri mari cit Queen Elisabeth pe care s-a asternut praful prin service?

Si toate jucariile astea costa barci de bani,la fel ca in cazul tau!!

Sigur,pe tine nu te incalzeste asta,tu vrei doar sa mearga ale tale snur..si ai dreptate.

7.Concluzia?

Simpla!

Societate de consum,s-au dus vremurile cind o Cobra ingropa trei-patru propietari..dupa care le facea si parastase!!

Amin.

Bafta la toti!

Luigi Vicol

Modificat de l.u.v
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut nik_19,

Citesc topicul acesta si tot ce e legat de el de cand au inceput probleme cu colegul meu moderator, Rapier. M-am abtinut sa postez, insa vad ca lucrurile o iau pe aratura din ce in ce mai rau si trebuie sa intervin.

In primul rand, mi se pare cam "ciudat" ca ai avut probleme cu ambele A8-uri si, de asemenea, cu 330xi-ul. Aceeasi problema la cele doua A8-uri? A8, un model despre care nu am auzit sa aiba probleme la sistemul de franare sau suspensie? Esti sigur ca exploatarea masinii a fost corecta? Anvelopele ce presiune au? Cat despre ornamente, aici iti dau dreptate. Si lui tata, la A6, i s-a desprins un ornament de pe usa. S-a remediat imediat, fara probleme, in garantie. Insa cutele....imi pare rau sa iti zic, dar nu poti sa acuzi o calitate proasta a pielii sau a pernelor scaunului. Ceea ce ti s-a intamplat acolo nu este o problema de fabricatie. Un alt lucru pe care trebuie sa il iei in calcul este faptul ca pielea aceeasi nu trebuie sa aiba un aspect placut, ci sa ofere confort. Daca a facut cute nu inseamna ca nu e buna, poate chiar asa e tipul ei, mai "incretit".

Pana la urma, de ce nu mergi la garantie pentru problema scartaitului?

Nu poti cataloga masinilie dupa unele defecete de fabricatie. Se intampla si la case mari si d-asta exista garantia.

Ca fapt divers, eu si familia mea suntem la polul opus tie. Adica, in-afara problemei ornamentului de la A6 (la 25.000 km), cele 4 masini pe care le avem sunt impecabile (A3 8.000km, A3 SB 20.000km, S3 13.000km, A6 34.000km).

Iar faptul ca pentru unele masini este cerere mare si fabrica nu are timp de testare, este o mare aberatie. Toate masinile sunt tratate la fel, indiferent de model sau motorizare.

Citez din primul tau post: ".....rupta in gura pe rosu tot timpul,gropi,bataie de joc,drifturi,burn-out,liniute..." Daca ai facut asa si cu A8-ul, atunci ai explicatia problemelor tale.

Te rog sa ai grija ce informatie raspandesti pe forum, pentru ca exista persoane care chiar tin cont de ea. Mersi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!