Jump to content

Service (revizie) Audi In Germania - Preturi


Alex DUB
 Share

Postare recomandată

Salut, trebuie sa-i fac revizia de 60.000 la un A6 2,5 tdi din 2004, aveti idee cum sunt preturile la service in germania ? Am drum incolo si ma gandesc ca ar fi mai bine la ei. Am si o problema, porneste greu, dimineata dar si ziua. Aveti idee de la ce poate fi ? Motorina am bagat numai de la rompetrol.

Modificat de Alex DUB
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da-i un PM sau intreaba-l direct pe Baracuda. Stiu ca a fost cu un prieten acolo si a studiat preturile. Din discutia pe care am avut-o atunci cu el, am ramas cu ideea ca este ceva mai ieftin in Germania si in plus beneficiezi de calitatea consumabilelor si a manoperei "germane". Daca cheltuielile legate de drum nu sunt o problema, atunci merita. O alta varianta mai apropiata ar fi in Austria sau chiar la unguri. Am auzit ca si acolo se face treaba buna si piesele/consumabilele sunt de calitate

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut,pot sa iti zic preturi din austria.mam interesat pt. mine sapt trecuta si costa aproximativ 360 380 € pt masina mea care are motorul asemanator cu al tau,dar in asta intra doar servisu(ulei plus filtrele).daca mai sunt alte probleme ei o sa le caute orcum dar o sa te taxeze extra in functie de cat lucreaza pt rezolvarea lor si 1 ora de service costa cam la 90 €.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Toata revizia nu stiu cit costa,dar pot sa-ti spun cost acum 2 saptamini la service Audi in Nurnberg pentru manopera :

schimb ulei,filtru ulei,filtru aer,filtru polen si antigel G12 =200 eur

Iar uleiul LLIII - 5W30 este 19 eur+TVA/litru

Restul filtrelor -preturi cam ca la noi la Volksparts

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

AUDI ZENTRUM NURNBERG-MARIENBERGRevizie Audi A8 3.0tdi 2007 la 15.000 kmFiltru ulei,motorina,aer,polen,ulei 8.75l,revizie 15.000km,geometrie directie,4 jante echilibrate. 1032 Euro incl.TVA 19%.Aceeasi revizie la noi la un A8 4.2i 2004 m-a costat la Porsche Romania in jur de 2300 Ron fara geometrie si echilibrat cu tot cu TVA si manopera daca retin eu bine.Ma rog in jur de 2000 Ron in 2005.Diferenta:In Germania:protocolul de tester iti este anexat cu absolut toate erorile si resetarile facute,toate balamalele unse,etc. adica putin mai multa grija.In Romania "keine".Plus ca am gasit un loc la o revizie dupa ce am ajuns cu tel "aproape" de Dna. Dana Cortina.Daca nu faceam panarama ma programau cam intr-o luna.Cit despre mecanici din Germania(am stat putin prin service pt. ca m-am impritenit cu directorul de vinzari-altfel nu iti da voie),sint cam la fel ca la noi DAR.......la orice fel de interventie(revizie sau reparatie) citesc absolut TOT protocolul din calculator(teoria). In plus au foarte multi "ginitori" ingineri printre ei(1 la 3 bancuri de lucru adica la 6 mecanici)care verifica si da cu pixul dupa fiecare operatiune sau etapa.La urma semneaza pe foaia de service toti inclusiv directorul de service.Concluzia mea:Daca ai treaba pe acolo sau vrei sa te plimbi merita sa incerci dar ca sa faci un drum doar pt. asta nu se justifica cheltuielile.(presupun ca revizia la A6 costa ceva mai putin).Numai bine!

Am si o problema, porneste greu, dimineata dar si ziua. Aveti idee de la ce poate fi ? Motorina am bagat numai de la rompetrol.
S-ar putea sa fie pompa de motorina sau vreun injector.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!