Jump to content

Probleme servodirectie


Caius TM
 Share

Postare recomandată

Buna seara,

De vreo 2-3 luni am observat o problema la servodirectie, in stanga merge sa invart volanul usor, in dreapta pare blocat, dupa ce insist putin, se deblocheaza, dar cu efort din partea mea. Dupa ce reusesc sa invart si in dreapta, merge totul normal. Este din caseta de directie? Poate fi alta piesa?

Nu pare sa fie pierderi de lichid servo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Buna, am un passat din 97, 1.9TDI si de câteva zile se scurge uleiul servo prin partea dreapta a casetei si pe burduf in jos. Intrebarea e... Pot sa schimb eu ceva semering sau trebuie sa schimb caseta? 

Am si o skoda octavia 1 tot din 97 si 1.9 TDI... Oare nu potrivesc piesele de la skoda la vw? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Alta caseta. Eu am schimbat kit garnituri 170lei și a ținut 6luni. Era ruginit și axul mare plus uzura în carcasa la tachet.

550lei mai târziu nu exista probleme, caseta sh.

Nu se potrivește nimic în legătură cu caseta. Alta poziționare, alta suspensie etc.

Modificat de davidut5
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salut! Am patinat cu masina in gol ca am ramas suspendat si am forjat-o ca sa incerc sa ies, de atunci a inceput sa imi dea afara lichid pe la pompa de servodirectie, unde e axul dar pe partea cu fulia, am pus alta pompa sh, a mers bine doua zile, dupa rămâneam fara servodirectie, trebuia sa am peste 2500 turatii ca sa imi meargă normal, am dat-o iar jos si uleiul era puțin altfel, mai inchis, spre negru, murdar, m-am pus si am montat-o la loc , am scos furtunul care duce spre caseta, am pus motorina in vas cu motorul pornit, ca sa curețe pompa, a mers ca noua masina 2 zile si dupa trag acum la volan de am facut febra musculara, indiferent de cate turatii ii dau, degeaba. Help

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...
Szekely Jozsef

Buna ziua. Am schimbat caseta de directie si pompa de servo nou am cumparat si dupa un timp a inceput sa mearga foarte greu la rece, cu dou maini trebuie sa virez, cand se incalzeste merge mai usor. La passat b5.5 2003 2.5 TDI 180CP ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!