Jump to content

Mare Problema Va Rog Ajutor Cu Un Contact Polo


Stefan.DFS
 Share

Postare recomandată

Am cumparat un VW Polo 2006 import Germania si am o problema majora "Rasucirea cheii in contact" ;)

adica trebuie da depun multa forta ca sa rasucesc cheia si trebuie sa misc de volan chiar daca nu este

blocat (cand este blocat e mult mai rau)si sa misc de cheie usor in contact in toate directiile sa apas bine pe ea ca sa porneasca ca si cum nu ar fi cheia ei merge foarte greu.

(asta e teapa ce mi-am luat ca un fraier ca m-am suit in masina gata pornita si nu am dat io de chieie s-o pornesc si cand am plecat dupa ce am facut actele ciudat a mers "ca unsa")

Tin sa cred ca masina candva a fost incercata de hoti si ia fost fortat contactul de pornire ca prea "balangane" cheia in contact sau este o problema de conflict al softului cheii cu al masinii masinii (daca se poate spune asa, nu prea ma pricep) :D .....

Intrebarea e ce se poate face ?????

Sa schimb contactul ????

Sa verific codurile la cheie ????

Sa bag vaselina in contact si poate merge mai bine "asta daca nu afecteaza cu ceva"???

Cineva mi-a zis ca se rezolva cu putin lichid de frana sau antigripant pt incuietori !!! Este posibil??

Va rog cine ma poate ajuta multumesc anticipat.

Modificat de Stefan_dvv
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sal; un contact uns sau neuns trebuie sa functioneze fara sa il fortezi. daca se forteaza, in special de hoti, se stica niste lamele in el.asa devine imposibil sa il mai rotesti sa pornesti masina. te duci la reprezentanta si comanzi un contact nou, si iti recodeaza calculatorul dupa noua cheie. cred ca e o distractie costisitoare...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Si la mine mai sunt cazuri in care mai trebuie sa misc putin de volan ca sa reusesc sa invat cheia in prima pozitie. Ce pot sa iti spun este ca in cazul meu, odata ajunsa cheia in prima pozitie, merge sa o invart ca sa porneasca motorul fara nici un fel de probleme.

Problema la tine apare tot timpul, sau cateodata merge?

Si am mai invatat un lucru: sa misc volanul putin sa zicem inspre dreapta, sa il tin cu o mana (adica sa nu ii dau drumul) si in momentul acela sa invart cheia. De fiecare data merge.

A mea face asa din prima zi (am luat masina de noua). Si am mai vazut o multime de masini care faceau la fel, aveau tendinta de a nu te lasa sa invarti cheia.

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

M-am cam alarmat degeaba probema s-a rezolvat partial cu cateva picaturi de ulei (folosit la masinile de cusut)

Acum merge mult mai usor si are o pozitie "a cheii" in care se rasuceste perfect, trebuie sa misc de cheie foarte putin inspre mine cand pornesc.

Dar totusi o mica diferenta tot ramane, eu mai am un VW Golf 4 la care merge mult, mult mai bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pmarian, cred ca la ce te referi tu e blocarea normala a volanului. Si la mine e la fel, daca blocanul e blocat, cheia nu trece de prima pozitie, pana nu aduci volanul in sensul invers celui in care l-ai blocat (doar un pic). La Stefan_dvv sigur nu asa ar trebui sa faca, dar cred ca stiu si hotii (cei un pic mai rasariti) ca nu porneste decat cu cheia originala.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca ai posibilitatea, mergi la un service sa-ti verifice contactul electric(se afla sub contactul mecanic si costa aprox. 100 ron). Este posibil ca acela sa nu mai faca bine contact. De obicei nu prea cedeaza niciodata contactul mecanic(acela in care bagi cheia).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@nashpa: nu se poate comanda doar cu un contact nou ci tot setul de chei deoarece ai butuce asemanatoare si in usi si portbagaj si alea vin cu tot cu alt set de chei si atunci faci recodarea. In schimb se mai poate schimba contactul dar pastra butucul ca varianta alternativa si atunci iesi mai ieftin singura chestie este ca tre sa gasesti tot de la un polo.

Modificat de netsonic
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 years later...
stelicatrandafir

salut va rog sa ma ajutati unde pot gasi incuietori exterioare vw polo 98 benzina 5 usi.cu toate incuietorile am plobleme si vreau sa le schimb noi sau mina a doua

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

noi - o sa fie f. scumpe..... recomand SH - cauta pe net, dezmembrari.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!