Jump to content

Probleme instalatie spalare faruri


Dany06
 Share

Postare recomandată

12 hours ago, Stoia said:

Mersi pentru informații ??

Oare se poate verifica dacă e dus releu? Că pe tester nu-mi da nici o eroare, iar pompa și siguranța 36 le-am verificat. 

ai verificat cu vcds-ul, nu sunt dezactivate?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu am verificat, pentru că am tester Delphi și cu ăsta nu știu dacă se poate. O să merg la cineva care are VCDS. 

Mersi ??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Buna seara. O mica intrebare. De fapt rugaminte. 

Posed un Golf 5 din 2008 coupe model Young. Am montat relativ recent sistemul de spalatoare OEM ..ulterior si bara aftermaket GTI like. Toate bune si frumoase. 

Mentionez ca nu am efectuat /montat si traseul electric aferent..sigurante si relee si etc..pompa secundara fiind montata pe vas pe traseul existent. 

Pana mai acum o luna a mers perfect..In prima faza nu a mai functionat spalatorul de pe stanga..acesta fiind schimbat anul trecut (iesea afara insa nu mai intra).

In urma unu drum mai lung acum cca o saptamana..am observat ca si cea de pe dreapta..nu mai iesea deloc afara.

Am urmat pasii indicati in service..si mai anume..schimbat 2 pompe..din care ultima noua..schimbat motorasul complet pe cod de pe vas..schimbat T-urile, verificat furtunele. 

Aceasta faca treaba" adica iese din bara..insa fara sa arunce absolut nici gram de lichid. Mentionez ca restul ..si anume pe parbirz..cel de pe farul din stanga si cel de pe luneta functioneaza normal. Nu exista scurgeri..nu picura" nimic pe nicaieri. Lichidul este luat de unde tre` si tind sa cred ca asa cum a functionat pana acu`..nu cred ca tocmai acum..a ales sa inghete si sa mi faca surprize de genul. Oricum..si dupa inca vre o 3 ore de mers..cu motorul cald..degeaba. Pompa a fost testata..exista presiune ..implicit fiind scoasa din cutie slabe sanse ca diuzele sa fie infundate. 

Sa ma apuc si eu sa caut relee pe sub bord si alte sigurante etc? N am verificat ce ii drept..pt ca am dedus ca neexistand traseu separat tras in blocul de sigurante si conexiunea" fiind efectuata pe ..traseul existent al sistemului de la vasul de lichid..in teorie de era arsa nu mai functiona nimic zic..

Prin urmare..de aveti vre un sfat..as fi foarte recunoscator. 

Mentionez ca nu am bagat VCDS ul inca..sa vad de posed niscai erori..insa urmeaza cel mai probabil dupa sarbatori sa ii fac iarasi o testare..in caz ca nu exista vre o alta alternativa zic. 

De asemenea citind cele postate in thread urile precedente..am montat un bloc de lumini cu functie auto made in China..care pana la momentul dat..si chiar de cca 2 ani a functionat si functioneaza fara probleme. Adica..inainte..si chiar si acum`..cel de pe stanga scoate lichid..si fara lumini pornite..

Cat despre interventii pe partea electrica nu se pune vorba eu fiind al doilea propietar..si pe masina lucrandu se doar intr un anumit service..gen nu inca 100 care si au bagat nasu` cum se face pe la noi. 

As aprecia orice sfat..Multumesc pt intelegere si atentia accordata. Numai de bine. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...
Razvan Matei

Salutare! 

Am o mica problema si v-as multi daca m-ati ajuta.

La un golf 5, deodata observ ca nu mai stropeste stropitorul de far de pe partea dreapta(raportat la pozitia de stat la volan). Cel din stanga funcioneaza perfect.

 

Mentionez ca am observat ca acea duza se ridica,insa nu stropeste si ca nu am nicio eroare in vcds.

 

Fiecare parte are propria pompa si aceasta este de fapt roblema? Se poate sa fie doar duza infundata? Se poate rezolva problema si fara sa dau toata bara jos? 

 

Va multumesc!

 

 

Modificat de Razvan Matei
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

Este infundata acea duza. Nu are pompa separat, este una singura care trimite lichidul spre ambele spalatoare, acesta funcționează. De aceea  nu ai eroare pe vcds. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Razvan Matei
14 hours ago, F l o r i n said:

Este infundata acea duza. Nu are pompa separat, este una singura care trimite lichidul spre ambele spalatoare, acesta funcționează. De aceea  nu ai eroare pe vcds. 

 

Am scos mai devreme duza, am si suflat in ea, nu este infundata.

Am si dat din nou sa se spele farurile fara duza ca sa vad daca vine ceva apa si tot nu a venit. FF dubios ca iese din bara, insa nu da apa doar pe partea respectiva. 

Am si verificat sa nu fie scurgeri si dupa 5-6 spalari nu a curs nimic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!