Jump to content

Probleme Capota


dorin71afb
 Share

Postare recomandată

Buna , sunt nou pe acest forum si va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am o Felicia din 2002 si am o problema cu deschiderea capotei de la motor , cred ca a iesit cablul din incuietoarea de la capota ca pot trage de maner si nu da semn sa se deschida. A avut cineva o problema similara ? Multumesc anticipat pt orice solutie . :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

te bagi sub masina si bagi mana pe langa radiator pana ajungi la mecanismul de deschidere, sper sa fie ca la forman, dupa ce deschizi capota vezi tu de unde a sarit sau s-a rupt .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca a cedat cablul ( daca e modelul de sarma otelita) recomand sa il schimbi cu unul de frana de mana de la bicicleta de pe spate. (la mine a fost suficient de lung ( AUDi 80 B3) ) . Sper sa te ajute informatia :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inca nu am reusit sa deschid capota , mai incerc zilele astea sa vad ce pot face. Referitor la cablu ,e varianta cu un singur fir de otel (din cate am observat la clapeta de sub bord) . Oricum multumesc pt informatii .

Modificat de dorin71afb
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!