Jump to content

Noul Audi A5 !


shadow
 Share

Postare recomandată

Va rog sa nu interpretati interventia mea ca rauvoitoare sau pentru a va face vreunuia scandal "de moderator"... Pur si simplu am observat o usoara "incordare" a spiritelor si vroiam ca discutia sa ramana la nivelul la care a si continuat. Va multumesc pt intelegere si cred ca sunt interesante parerile celor care au pus mana pe o astfel de masina.

In discutia pe care am avut-o la un moment dat cu Vlad_MHL, mi-a spus ca masina nu i-a lasat o impresie fantastica din punct de vedere al finisajelor si modului cum e lucrata in interior. E adevarat ca masina arata foarte bine, dar el spunea ca nu este cum spuneau cei de la Audi, undeva intre A6 si A8. In schimb a avut cuvinte de lauda asupra modului in care se misca motrul si cutia aia. Il las pe el sa dea mai multe detalii daca citeste pe aici si e dornic sa ne impartaseasca impresii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • nyk_19

    12

  • DOOM

    9

  • Rapier

    7

  • coexist

    7

Top Posters In This Topic

Posted Images

-bineinteles ca nu sint vreun mare cunoscator(cunoscator sint) si nu incerc sa-ti alterez impresia despre audi a5(cu toate ca nu vad ce impresie ti-ai putut forma daca nu ai mers cu ea)???!din poze si dupa ce o vezi pe strada e???si sincer fara nici un fel de misto si imi cer scuze daca o sa te simti jignit,din skoda octavia diamond silver cu geamuri electrice si mp3 si un a-klasse e misto rau!!!

-nu inteleg ce ai vrut sa spui in al doilea msg.cumva am intrat pe un topic de a5 si v-am povestit despre ciorba de burta cu ardei iute???cred ca ar trebui sa te mai documentezi in ceea ce priveste cuvintul "inconsecventa".faptul ca am doar putine interventii in forum este din cauza faptului ca de-abia m-am inscris si mai ales consider ca e bine sa scrii daca ai ceva de spus(nu sa ai 50 de interventii cu "da","nu","si eu" etc-nu fac referire la o anumita persoana)!

Well... ca sa-ti raspund (de fapt raspunsul ti-era dat cand te-am citat in al 2-lea mesaj)...acolo spuneai ca masina e super dar e o troaca obosita...n-are rost sa mai comentez...daca asta nu e o inconsecventa...nu stiu, poate vrei sa spui ca e o figura de stil...whatever.

Intr-adevar, am mers cu A5, in dreapta si nu am condus-o (si in Cluj s-au vandut si livrat cateva), motiv pentru care nici nu am postat sa o ridic in slavi, dar repet, impresia creata a fost foarte buna.

O semnatura e o semnatura pana la urma (nu e un topic in care sa ne comentam semnaturile), din punctul meu de vedere nu ai avut contra-argumente la observatiile mele, in afara de acela cu abilitatile tale de a conduce la 200km/h si peste (ma rog), in Ro. E bine sa scrii ce ai de spus, e bine sa spui si ca e parerea ta cum ai facut-o si sa nu te simti ranit in orgoliul propriu atunci cand altcineva isi exprima rezerva fata de cele scrise chiar si atunci cand are in semnatura altceva.

Apropo, cum vezi tu diferenta dintre un cunoscator si un mare cunoscator???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

continui polemica......dar ai citit si ai raspuns doar la ceea ce ti-a convenit.cumva ai actiuni la audi???esti cumva responsabil cu marketing-ul?te pierzi in amanunte si nu vrei sa vezi de fapt esentialul!"masina e tare dar e o troaca obosita" era daca vrei o figura de stil.ceea ce am dorit de fapt sa va impartasesc si nicidecum sa va bag pe git au fost doar niste impresii si faptul ca masina pur si simplu in opinia mea nu face banii care sint ceruti pe ea(si nu este singura!).nu este un "state of the art".

cit despre orgoliul meu personal nu cred ca poate fi afectat de o persoana pe care nu o cunosc si nici nu m-a convins intr-un mod adevarat si obiectiv de faptul ca ma insel cu privire la masina.cu privire la abilitatile mele de a conduce cu viteza nu are rost sa comentez pentru intentia mea nu este sa ma laud sau altceva de genul asta.

imi cer scuze daca te-ai simtit jignit de comparatia masinilor tale nu am avut in intentie asa ceva dar trebuia sa o spun.

cunoscator inseamna sa ai o experienta in ceea ce priveste multitudinea de modele conduse ca sa poti face o comparatie!in cazul meu pot sa spun ca o am si nu o lua ca pe o lauda(1995-cielo,dacie,1996 bmw 740 i,1997-audi a4 2.8 q ABT,ml 230,1999 mercedes c 220i atp-tour,e-klasse 320,2001 bmw 330 xi,porsche cayenne s,2004 bmw x5 3.0d,525d,2005 audi a8 4.2 q,2006 audi 3.0 tdi q,2007 audi tt 3.2 q,audi tt 2.0 tfsi,vw touareg 3.0 tdi,audi a8 3.0 tdi si nu mai tin minte.astea le-am avut personal dar am mai mers cu lamborghini gallardo,ferrari 360 modena,porsche carrera 2s,porsche boxter,cls 350,clk,cl 500, etc.etc.

deci fac foarte bine diferenta intre masini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oricum eu zic sa incheiem acest subiect ca oricum nu ajungem la un numitor comun si nici nu are rost sa ne hartuim pentru o masina!

parerea mea!

o zi buna tuturor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

imi cer scuze daca te-ai simtit jignit de comparatia masinilor tale nu am avut in intentie asa ceva dar trebuia sa o spun.

cunoscator inseamna sa ai o experienta in ceea ce priveste multitudinea de modele conduse

N-ai de ce sa te scuzi, atata doar ca erai iesit din context. A klasse e "misto rau" daca vrei tu, nu te contrazic. Nu stiu de unde ai ales varianta A-klasse dar totusi e bine folosita in loc de Cielo cum iti venise in minte ieri referindu-te la o masina sub A5.

Spui ca faci diferenta foarte bine intre masini dar raportezi A5 la masini ca CL 500, BMW serie 6, Porsche Carrera 2... Pai ce au in comun aceste masini cu A5 in afara de faptul ca au 4 locuri si doua portiere (coupe) fara rame?

E impresionanta lista cu masini pe care ai postat-o...dar nu vad legatura cu "troaca" de A5. Aici ne spunem un punct de vedere si nu ne batem in piept cu ce am avut, ce avem si ce am condus. Daca vrei sa discuti doar cu cei cu super-masini, pot doar sa-ti aduc aminte ca Becali detine un Maybach, iar Tiriac o groaza de super-masini vechi si noi. Poate ca ii gasesti pe vreun forum si poate ca ei vor fi de acord ca A5 e o troaca.

Parerea mea este ca un cunoscator nu va desconsidera o masina in segmentul ei propriu doar pentru ca i-au ajuns prin maini masini mai scumpe si din alta clasa. Pentru mine un cunoscator este un jurnalist auto ca Engelbert Manner care a condus de la Fiat Cinquecento la S600 (in anii 90) si a putut sa faca un review obiectiv indiferent de clasa masinii respective. Insa nu e nevoie sa fi jurnalist auto ca sa cantaresti corect lucrurile.

As aprecia (si nu doar eu) daca in posturile tale ai folosi majuscula la inceput de propozitie sau dupa ce ai folosit punctul. Nu de alta dar in regulament se spune ca nu se tolereaza limbajul de gen mirc, iar regulile gramaticale trebuie respectate.

In rest, si din punctul meu de vedere polemica e ca si incheiata.

Rapier, eu nu am vazut undeva sa spuna Audi ca A5 e intre A6 si A8. As vrea sa-mi dai mai multe detalii. Nu de alta dar daca vroiau sa sugereze asa ceva, masina se numea A7 si atunci concura cu BMW serie 6.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cum spuneam....citesti printre rinduri si numai ce-ti convine tie.Mi se pare mie sau esti putin frustrat?!Te-a inhibat putin lista de masini?

Cu riscul de a ma repeta tin sa precizez ca nu am enumerat acea lista de masini cu scopul de a ma lauda sau de a-mi arata "muschii"(mai ales in fata unor persoane pe care nu le cunosc) ci pentru simplul fapt ca sa arat ca sint cit de cit cunoscator.Chestia cu Becali,Maybach,Tiriac e total deplasata si asta demonstreaza ca scrii aiureli tocmai din cauza faptului ca nu reusesti sa-mi aduci vreun contraargument serios si clar referitor la ceea ce am scris despre a5.Ai fost un pasager in acea masina,cu simturile excitate de ceva nou,frumos si scump,care a fost bagat in scaun de vreo 3 acceleratii mai tari,cu capul in parbriz la frina dintre 2 stopuri si ai inceput sa aplauzi ca la circ.Sau pur si simplu habar nu ai sa fii atent la detalii de finete sau la alte "scapari" ale masinii(implicit al producatorilor),si dupa cite imi dau seama nici nu ai cum sa faci comparatie si sa fii obiectiv cu privire la aceasta masina avind in vedere "multitudinea de bestii pe care le conduci").

In alta ordine de idei nu am raportat A5-ul la alte clase de masini decit prin prisma modului cum s-a comportat masina in mers si la prima impresie pe care mi-am facut-o!

Nu desconsider masina asta ci v-am impartasit niste impresii si v-am semnalat niste chestii care deranjeaza(cel putin pe mine)!

Daca ai mai cauta si pe alte forumuri mai ales din Germania ai fi uimit sa descoperi pareri contra si probleme ale proprietarilor(!!!) de A5/S5!

proprietar de s5 dupa 9000 km

-ventilator interior clima zgomotos-schimbat,la fel face si din cind in cind se intrerupe total

-zgomote foarte mari in timpul rularii pe autobahn la 180-200-inlocuit chedere usi,la fel face

-panouri usi fata+placa spate subwoofer vibreaza foarte tare chiar si in relanti,fara muzica pornita-problema nerezolvata

-advanced key-nu mai functioneaza

-geamurile fata nu se mai inchid etans

-zgomote tren rulare fata-schimbata caseta directie-la fel face

-completat aprox 4l. ulei

proprietar a5 3.0 tdi 1800km

-zgomote mari la rulare 170-190

-porbagaj neetans-patrunde apa la spalatorie

-amplificator B&O ars

-mmi-ul nu mai functioneaza

-pompa motorina defecta

-led-uri tagfahrlicht arse pe partea stinga

Generalitati:

-zgomote la rulare usi+chedere fata

-plastic inferior calitativ la centrala mmi si la schimbator de CD-uri

-coloana volan-zgomote

-tapiterie piele roasa pe margini la nr. scazut de km

etc,etc

Deci nu sint singurul "timpit"!!!

In rest masina este foarte frumoasa,"merge super si face toti banii"!!!

O zi buna tuturor!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stiu ca la 3.0 tdi au probleme cu tampoanele la motor, s-au schimbat si la o masina in romania

cu toate astea mie imi place masina, dar audi nu are traditia sa faca un coupe veritabil, poate pe viitor vor rectifica aceste minusuri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Diesel, m-am exprimat eu prost sau ai inteles gresit. Era vorba doar de calitatea interiorului nu de clasa masinii. Au spus ca la interior, calitatea materialelor si a finisajelor este intre A6 si A8. Intreaba-l pe Vlad_MHL mai multe detalii, eu asa imi amintesc ca a spus cand l-am intrebat de impresiile asupra masinii dupa ce a avut-o in drive test.

Incercati va rog sa ramaneti la subiect si fara atacuri mai mult sau mai putin voalate (sa nu incepeti acum ca la gradinita cu "el a inceput..." Ce naiba, suntem oameni in toata firea).

:icon_cool: nyk_19, pentru detalii legate de masina lui Shtrumf2K ii poti da PM sau vizita aria "Masina mea" in care o are descrisa AICI. Acest topic are alt subiect. Am sters postul tau pentru ca era off-topic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Diesel, m-am exprimat eu prost sau ai inteles gresit. Era vorba doar de calitatea interiorului nu de clasa masinii. Au spus ca la interior, calitatea materialelor si a finisajelor este intre A6 si A8. Intreaba-l pe Vlad_MHL mai multe detalii, eu asa imi amintesc ca a spus cand l-am intrebat de impresiile asupra masinii dupa ce a avut-o in drive test.

Incercati va rog sa ramaneti la subiect si fara atacuri mai mult sau mai putin voalate (sa nu incepeti acum ca la gradinita cu "el a inceput..." Ce naiba, suntem oameni in toata firea).

:lol: nyk_19, pentru detalii legate de masina lui Shtrumf2K ii poti da PM sau vizita aria "Masina mea" in care o are descrisa AICI. Acest topic are alt subiect. Am sters postul tau pentru ca era off-topic.

[/quote

Nici o problema Rapier,nu mi-am dat seama!Cit despre calitatea materialelor in A5-mie mi s-au parut mult mai atent lucrate A6 si A8-ul.Si daca avem in vedere ca A8-ul face parte din clasa lux(pina acum nu i-am gasit defecte dar mai caut...am sa deschid un topic) sa stii ca A6 e de departe cea mai buna masina de la Audi-putin cam rigida dar foarte inchegata!

O zi buna!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

incep prin a-i ura lui nyk_19 bun venit pe forum!

audi nu are traditia sa faca un coupe veritabil

totusi, au avut ceva coupe-uri, si oricum, puteau apela la know-how-ul grupului vag (unde avem citeva exemple reusite); ceea ce cred ca au si facut, insa asta e! o platforma noua aduce cu sine anumite boli ale copilariei.

ce parere aveti ansa de http://www.youtube.com/watch?v=aHj0zbhjLZI ? trist, as zice, avind in vedere iminenta confruntare cu m3.

pe de alta parte, in numarul din septembrie al revistei ams, a5 3.0 tdi quattro a iesit mai bine decit bmw 330 xd (ce m-am mai bucurat!!!! :screwy: ). doar la pretul de achizitie era cam sifonat - cu vreo 4.500 mai scump (model nou... obrazul subtire.... )

Modificat de Durpaneus
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cum spuneam....citesti printre rinduri si numai ce-ti convine tie.Mi se pare mie sau esti putin frustrat?!Te-a inhibat putin lista de masini?

Cu riscul de a ma repeta tin sa precizez ca nu am enumerat acea lista de masini cu scopul de a ma lauda sau de a-mi arata "muschii"(mai ales in fata unor persoane pe care nu le cunosc) ci pentru simplul fapt ca sa arat ca sint cit de cit cunoscator.Chestia cu Becali,Maybach,Tiriac e total deplasata si asta demonstreaza ca scrii aiureli tocmai din cauza faptului ca nu reusesti sa-mi aduci vreun contraargument serios si clar referitor la ceea ce am scris despre a5.Ai fost un pasager in acea masina,cu simturile excitate de ceva nou,frumos si scump,care a fost bagat in scaun de vreo 3 acceleratii mai tari,cu capul in parbriz la frina dintre 2 stopuri si ai inceput sa aplauzi ca la circ.Sau pur si simplu habar nu ai sa fii atent la detalii de finete sau la alte "scapari" ale masinii(implicit al producatorilor),si dupa cite imi dau seama nici nu ai cum sa faci comparatie si sa fii obiectiv cu privire la aceasta masina avind in vedere "multitudinea de bestii pe care le conduci").

Deci nu sint singurul "timpit"!!!

OKAY. Pentru ca moderatorul ariei nu ia act de atacurile la persoana pe care mi le-ai adus (desi sunt mai mult decat evidente si deloc voalate ), trebuie sa-ti raspund totusi:

- probabil ca nu e nimeni frustrat in afara de tine (din primul post ai inceput sa te lauzi cu 20 de masini si alte chestii off-topic)...asta se numeste bagare in seama si pana nu demult se sanctiona ca atare, mai devreme sau mai tarziu.

-chestia cu Becali nu era deplasata, mi-a venit in minte vazand modul gramatical pe care il foloseai ( mod care trebuia sesizat de moderatorul ariei de la primul post).Insa,probabil, acesta vazandu-ti semnatura s-a simtit ''inhibat'' cum spuneai ca as putea fi eu de semnatura ta si de dosarul de volane atasat.

-dincolo de fabulatiile vis-a-vis de persoana mea, consider ca desi nu esti singurul cum spuneai mai sus, cu siguranta esti unicul cu complexe de superioritate. Mai exista persoane cu masini scumpe pe acest forum, dar totusi nu bagatori in seama si nu persoane care sa se lege de semnatura cuiva desi sunt membri in toata regula si nu 'doar inscrisi'. (vezi AndreiRS4)

Nu scriam acest post daca moderatorii ariei nu iti tolerau atacurile jignitoare (publice) la adresa mea. Tot flame-ul acesta a pornit de la faptul ca am postat niste observatii argumentate vis-a-vis de parerile subiective din primul tau post. Apoi tot ce a urmat au fost niste incercari jalnice din partea ta de a re-formula exprimari presarate cu atacuri si jigniri.

Daca vrei sa continui in acest mod, te invit sa-mi scrii pe PM si in rest sa fii on-topic. Puteai sa dai un link la forumul unde ai gasit cei 2 posesori cu probleme la A5.Pentru credibilitate. Mai ales ca, vezi tu, in teste A5 3.0TDI q a iesit mai bine decat BMW 330xd coupe. Mai ales la motorizare de care te plangeai tu la inceput.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In rest, si din punctul meu de vedere polemica e ca si incheiata.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Domnule moderator si profesor de limba romana DIESEL,imi cer mii de scuze daca v-ati simtit jignit(nu trebuie sa va cereti si Dvs. scuze!!!) de polemica avuta pe tema lui A5.Dar se poate vedea din mesajele de pe forum ca nu am adus nici un fel de injurii la adresa Dvs.Doar mi-am exprimat o parere peronala pe care mi-a facut-o aceasta masina cu care am mers.In schimb Dvs.,ca un adevarat si fin cunoscator de automobile m-ati luat la misto chair din primul mesaj pe care l-ati postat:

Citez:

-"nu cunosc pe nimeni care sa conduca cu 230km/h si care sa faca auditii muzicale"(de fapt ideea era ca masina este foarte zgomotoasa in interior la viteze mari!!!).

-"bineinteles ca nici un coupe adevarat nu are rama la geamuri si zgomote la rulare doar pe Marte sa nu existe"(foarte adevarat dar ideea era ca nu toate coupe-urile care nu au rama la geamuri sint la fel de zgomotoase,bmw seria 3 E46,clk 350,cls 320 cdi,cl 500,carrera 2S).Si aici ca o observatie-daca intr-adevar erati un cunoscator trebuia sa ma contraziceti cu un argument serios de genul "Nu este adevarat,eu am mers cu cutare tip de coupe(macar 2 tipuri) si la fel face!!!

-"masina nu e pentru drumuri mai putin plate"(ideea era ca suspensia este destul de zgomotoasa pe denivelari scurte,nu GROPI,si cu atit mai mult nu este posibil ca o masina noua de acest calibru la 1000 de km parcursi sa aiba zgomote in habitaclu de genul:zgomote in sau la coloana volanului,torpedou care sa scirtie,placa spate care sa vibreze.Aveti dreptate cu privire la starea drumurilor noastre dar aceste probleme ar trebui sa apara(parerea mea) dupa cel putin 10000km la o masina de acest calibru.Si in acest caz trebuia sa ma contraziceti cu un argument serios de genul "Nu este adevarat,eu am mers cu aia sau cu aia sau cu.... si la fel face!

-"faptul ca ai avut 20 de masini nu te transforma in cunoscator"(spre deosebire de Dvs. ma consider foarte cunoscator sau daca doriti pot face niste aprecieri cit de cit obiective asupra unei masini.Va rog sa nu intelegeti prin cunoscator faptul ca ma ocup cu testatul de masini,am aparatura profesionala de masura sau lucrez la vreo revista de profil.Tocmai din acest motiv am precizat masinile pe care le-am avut sau cu care am mers,nicidecum de a ma "lauda" pe forum ce "tare sint eu"!!!

Cit despre comparatia cu Becali ramin la ideea ca este total deplasata.Nu cred ca acest forum este dedicat depistarii greselilor de gramatica si/sau ortografie(de altfel nu vad ce greseli ati mai depistat in afara de fapul ca nu am inceput cu litera mare dupa punct si ca nu scriu cu i din a).In momentul cind scrii la repezeala mai si gresesti.

Ca o concluzie generala vreau sa subliniez faptul ca in calitatea Dvs. de moderator pe care nu o contest in nici un fel,cred ca trebuia sa tratati cele expuse de mine intr-un mod mai transant si obiectiv,cu argumente serioase si palpabile,cu exemple certe si nu in modul in care ati facut-o!Aproape 90% din ceea ce ati scris pe acest topic nu are nici o legatura cu ceea ce am semnalat eu despre aceasta masina.

Puteti sa scrieti ce doriti de acum incolo,eu oricum nu o sa va mai raspund si astept cu interes sa conduceti aceasta masina mai mult de 2 semafoare si 10 km si

sa expuneti parerea Dvs. despre ea.De asemenea astept si alte impresii din partea celor care au mers cu aceasta masina!

P.S. pentru credibilitate: adresa este www.motor-talk.de

O zi buna si ne mai auzim!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dar se poate vedea din mesajele de pe forum ca nu am adus nici un fel de injurii la adresa Dvs.
Dupa cum spuneam....citesti printre rinduri si numai ce-ti convine tie.Mi se pare mie sau esti putin frustrat?!Te-a inhibat putin lista de masini?

nu zic ca A5/S5 e masina perfecta sau nu, dar te rog sa te abtii de a mai posta pe "tonul" asta. aici toti ne respectam si disuctam. nu ne jignim. ori iti schimbi tonul, ori cer sa se ia masuri impotriva ta. te rog lasa atitudinea asta de "atotstiutor". ai sa fii surpins ce oameni stau pe acest forum. lista ta de masini nu (ma) inhiba si nici semnatura.

sfat prietenesc: ai si intrat si ai facut valuri. nu e chiar indicat. :) esti nou venit si incearca sa cunosti oamenii pana sa vb asa cu ei.

o zi buna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc DurpaneusIntr-adevar platforma este noua,MLP(modular long platform),pe care se bazeaza A5,noul A4 si viitoarele A6,A7 si A8.Problema e ca nenorocitii astia de producatori nu se mai preocupa deloc de fiabilitate si in ultimul timp de finisaje.Toata lumea se grabeste sa scoata ceva nou,toti sint in competitie,care mai de care sa-si arate muschii.Deja face-lift-urile sint la mare moda,azi cumperi masina noua,peste 2 luni deja e modelul vechi si tot asa...Nimeni nu zice nimic de becurile aprinse pe bord,de motoarele stricate,de computerele defecte,de softuri naspa,de probleme aparute si chiar ca la unele dintre ele nici ei nu au habar,de intrarile in service in garantie etc.Am fost in uzina la Audi la Ingolstadt si ce credeti....toate frumoase,puse la punct,disciplina dar......la controlul final(e vorba despre o linie de productie de A3) din 50 de masini scoase 7 sau 8 sau reintors in fabrica(de fapt nici nu plecasera!!!).3 nu porneau,la una nu se mai stingeau farurile.La celelalte nu am mai stat sa vad ca ne impingea ghidul de la spate.Au scos baietii laptop-urile,mecanici peste mecanici.Destul de hazliu...8 masini din 50(nici nu cred ca erau 50,poate vreo 30-35,nu am stat sa le numar cu exactitate).Bineinteles ca nu numai la Audi se intimpla asa ceva!Am sa iau in cosiderare sfatul tau si nu o sa se mai repete,dar cred ca respectul trebuie sa fie reciproc si un nou venit nu trebuie luat la misto nici chiar de catre un moderator!!!Multumesc!Scuze,am incurcat reply-ul.Pentru BogdanWRC.Am sa iau in considerare sfatul tau si nu o sa se mai repete,dar cred ca un nou venit nu trebuie luat la misto nici chiar de catre un moderator!!!Respectul trebuie sa fie reciproc!Multumesc!O zi buna!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cum spuneam....citesti printre rinduri si numai ce-ti convine tie.Mi se pare mie sau esti putin frustrat?!Te-a inhibat putin lista de masini?

Warning. Si jenanta treaba cu "te-a inhibat lista de masini". Jenanta! Mai ales pe net, unde o insiruire de 30 de cuvinte nu face 2 bani.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

interesant este si faptul ca plansa de bord este foarte asemanatoare cu a6 si q7.

oare posesorilor de modele situate mai sus in gama le convine asemanarea izbitoare cu un model de jumatate din pretul platit de ei? ca doar de-aia scot ditai punga de bani: pentru exclusivitate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

oare posesorilor de modele situate mai sus in gama le convine asemanarea izbitoare cu un model de jumatate din pretul platit de ei? ca doar de-aia scot ditai punga de bani: pentru exclusivitate.

Aceeasi problema ca Jetta vs Golf R32 :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...oare posesorilor de modele situate mai sus in gama le convine asemanarea izbitoare cu un model de jumatate din pretul platit de ei? ...

Stai linistit ca nici A5 nu-i chiar ieftin...nu zic de S5. Poate ajunge si el pe la 50 mii EUR sau peste (l-am vazut pe mobile.de SH la 55 de mii, banuiesc ca nou e mai mult). Ce ziceti? Se cam apropie de un A6...poate chiar si de un Q7 mai slabut dotat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aceeasi problema ca Jetta vs Golf R32 :icon_cheesygrin:

macar golf si jetta sint, mai mult sau mai putin, aceeasi masina; iar r32 e tot un golf (unul pe extasy si steroizi, dar tot golf ramine)

Stai linistit ca nici A5 nu-i chiar ieftin...nu zic de S5. Poate ajunge si el pe la 50 mii EUR sau peste (l-am vazut pe mobile.de SH la 55 de mii, banuiesc ca nou e mai mult). Ce ziceti? Se cam apropie de un A6...poate chiar si de un Q7 mai slabut dotat

presupun totusi ca vor aparea si versiuni mai ieftine, cu motorizari mai mici. in fond, consider a5 ca fiind varianta coupe a lui a4.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

macar golf si jetta sint, mai mult sau mai putin, aceeasi masina; iar r32 e tot un golf (unul pe extasy si steroizi, dar tot golf ramine)

La cat costa un R32, nu poti spune ca e chiar un Golf... dai o gramada de bani tocmai pt acea exclusivitate... care se duce dracu cand iti dai seama ca bolidul tau seamana cu orice Jetta 1.6. Banuiesc ca se scot mai multi bani din masinile ieftine care se vand in cantitati industriale decat din masinile scumpe care se vand in numere f mici... asa ca au preferat sa atraga mai multi clienti de "jetta" care sa zica "ce tare, arata ca R32". Cam acelasi lucru cred ca e si cu A4/A5 fata de A6/Q7.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cat de curand o sa fac si eu un review la a5 ca si-a luat un prieten foarte bun de vreo 2 saptamani dar inca n-am apucat s-o conduc ca a stat numai prin service (a rupt tamponul de la motor de 2 ori + un mic accident)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate ar fi mai interesant sa se discute aici totusi lucruri legate de cele doua modele de la Audi decat sa se dezbata tot felul de nemultumuri si frustrari care dupa parerea mea se pot discuta si in afara topicului acesta iar legat de performatele si minusurile acestor masini ar fi interesant sa posteze cei care detin asa ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Esti invitat sa deschizi discutiile in acest sens.Am vazut pareri exprimate in urma unui drive-test cu A5 3.0 TDi, iar eu unul sunt curios ce simte un posesor de S5.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

DOOM o sa dau toate detaliile legate de S5 de saptamana viitoare dupa ce o sa fie inmatriculata si o sa pot merge cu ea dar pana atunci pot spune ca am mers si eu cu A5 3.0 TDi si singurul lucru pe care as putea sa il critic la acea masina este sistemul de franare care nu este extraordinar din punctul meu de vedere dar in rest est o masina foarte reusita si cea mai mare problema dupa parerea mea este pretul care pentru o versiune cu ceva mai multe dotari ajunge undeva la 65-69.000 DDP.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Ai inscris S5-ul?Cum merge?Ma refer la intreaga masina nu la motor!Cine stie, dupa cit vad ca laudati toti A5/S5-ul inclin sa cred ca m-am inselat(putin probabil dar e o posibilitate)!Apropo ZGB:Cum s-a rupt tamponul la motor de 2 ori???????????

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!