Jump to content

Aviamotors Bucuresti


toni
 Share

Postare recomandată

Ca raspuns la cele scrise de “Elena 33” (care pare sa fi fost de fata atat la constatarile facute de “specialistii” din service cat mai ales la modul in care acestia stiu sa comunice sau mai corect sa ii abureasca pe cei veniti cu probleme tehnice):

  • nu sint la primul autoturism ca sa nu am habar ca uleiul se verifica atunci cind motorul este rece si masina pe o suprafata plana
  • zgomotul reclamat a fost readus in discutie si la urmatoarea vizita in service, chiar daca pentru “specialisti” 13 luni (de la prima reclamatie) nu au fost suficiente sa se identifice si sa se rezolve problema – ca ultima explicatie primita, zgomotul este normal dupa 10 000-15 000 km cand se aseaza/rodeaza piesele din cutia de viteze
  • despre vasul „intrat in coliziune” cu surubul suport motor mi se pare normal sa fie schimbat din moment ce a fost „accidentat” de colegii dvs. care nu ar fi luat nici o masura daca nu am fi insistat si nu am fi mers sa constate ei, direct, la una din masinile noi din showroom ca distanta dintre vas si surub este mai mare si nu lasa loc frecarilor in mers – recomand prezenta proprietarilor linga masini in service
  • respectul a disparut in momentul in care au constatat ca problema pentru care am venit in service ramane nerezolvata si explicatiile diferite date de la un minut la altul (abureala mentionata mai sus) nu ne multumesc - zimbetele largi, ironice si privirile aruncate cu subinteles colegilor nu mi se par exemplu de respect
  • ma bucur ca puteti sa gasiti o comparatie mai aproape de adevar, deoarece un service de strada de multe ori poate face mai mult decit unul cu nume ... ex. alarma
  • in ceea ce priveste „perceptia” zgomotelor am primit deja o explicatie naucitoare prin care fiecare individ percepe sau nu anumite zgomote, dar important este ca specialistul din service-ul respectiv sa rezolve zgmotul perceput de el, nu de client

In ceea ce priveste „paranteza” incerc sa inteleg despre ce resedinta in cimp si drumuri nemodernizate este vorba si alta explicatie nu gasesc decit ca va referiti la „drumul” pe care il folosesc mecanicii AVIA Pantelimon la testarea masinilor.

Un raspuns mult mai usor de intuit la sursa generatoare de zgomot ar fi fost probabil cel dat tot de cei din service „indiferent ce masina ati fi condus dumneavoastra, tot asa ar fi facut zgomot” (sa fie si acesta un exemplu de respect vis-a-vis de client ?)

Pun punct acestor explicatii, ramanind ca fiecare sa traga concluziile pe care le considera.

P.S. multumesc reprezentantului vanzari care a fost alaturi de noi in toata aceasta incercare de a rezolva problemele iar celor din service (Elena 33) le urez lectura placuta si poate au ceva de invatat. Atitudinea sfidatoare si acuzatiile nefondate nu sint o solutie atunci cind nu ai un raspuns.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Experienta la Avia Pantelimon - Vinerea trecuta. Am schimbat 8 suruburi/4 saibe(din acest topic) bucsele mari/bec numar spate/geometrie +manopera. 1083ron

 

Am fost acolo la 7.10,iar la 7.29 ne-am inteles ce vreau si cat ma costa si m-am ridicat de la masa consilierului de service si am iesit afara, unde ploua insa am gasit o banca sub un acoperis, pusa insa chiar la marginea sa si m-am descurcat stand deoparte(caci habar nu aveam ca pot sta inauntru, ca nu am intrebat si nu mi-a spus nimeni), la 8 si ceva au luat abia masina, apoi dupa aproape 1 ora au pus-o pe elevator si au facut verificarea initiala in care mi-au arata ce si cum si ce recomanda si ce vreau sa eu sa schimb dintre ce considerau ei ca trebuia schimbat.

Apoi masina am aflat ca a mai stat o ora in parcare la final, timp in care pe mine nu m-a anuntat nimeni ca era acolo si ca puteam sa plec, ci m-am ridicat eu la ora 13 si ceva sa intreb ce dureaza atat si am vazut-o in parcare si mi-a zis consultantul meu ca n-a stiu ca au terminat deja colegii desi cat am stat orele alea acolo au fost o gramada de alti consultanti care veneau periodic la clientii lor si le spuneau: au facut cutare, mai ai cutare, mai dureaza atat. La mine, nu a venit nimeni, daca nu ma ridicam la 13 sa intreb cred ca ma prindea dupa-amiaza bine acolo.

Nu am facuta la indemana dar:

cele 8 suruburi + cele 4 saibe + bucsele mari(care chiar erau mult mai praf decat am crezut si la cum incerc eu sa nu dau in gropi) + un bec la numarul din spate inlocuit + geometrie = 1083ron + un odorizant de masina si un formular de completat de la casierie in care nu am fost tocmai cel mai multumit client din 2 motive. A durat enorm din punctul meu de vedere + desi am stabilit ca va dura mai putin de atat de la inceput(pot accepta ca a fost o aproximare doar) si includea si schimbarea burdufurilor la amortizoarele despre care mi-au spus ca nici nu are sens sa fac geometria daca nu schimb acum si burdufurile care erau rupte/cazute), la final mi-au zis ca defapt burdufuri nu mai au dar geometria de facut tot mi-au facut-o. Poate voiam sa ma intrebe: ba, vezi ca nu avem din alea, aducem in x zile, vin-o atunci iar si facem atunci geometria. Dar nu, brusc, cand au vazut ca raman si fara burdufuri si fara geometrie, au zis ca nu mai e treaba mea sa am o parere si daca se poate sa dureze si mai mult decat se estimase initial(cu tot cu burdufurile alea), asa ca nu, nu am fost multumit.

Daca faceau tot ce au zis la inceput, daca imi cereau parerea cu privire la geometrie cand au aflat ca nu au toate piesele in stoc, daca nu asteptam atat pana sa preia masina si sa inceapa sa ii faca ceva si nu asteptam atata cand ea era deja in parcare, era ok. Nu de pret m-am plans, ci de discrepanta intre ce zice pe acel odorizant(facem totul ca sa fim extrem de multumiti) si gradul meu de multumire la final.

Nu pot spune ca voi revizita Avia Pantelimon, eu venind din drumul taberei sa ajung acolo la 7.30 si sa am parte de experienta asta atat de diferita fata de ce declara odorizantul cadou.

Da, problema pare si sper ca s-a rezolvat, dar tinand cont ca nu a fost o decantare/segmentare de motor, cred ca se putea mult mai bine, nu in banii astia, ci asa, in general.

Nu sunt un plangacios, nu m-am manifestat acolo in niciun fel, dar nici nu repet acest gen de experiente. Invat repede.

 

PS-numele consultantului nu l-am retinut desi banuiesc ca este pe ceva deviz/factura de pe acasa dar are primul birou in dreapta cum intri(dupa ce treci de cei din showroom).

Modificat de medley
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Ieri am fost cu tatal meu la Avia Pantelimon cu Skoda Octavia ALH pentru ca i se agata geometria variabila. Pe langa faptul ca s-au oferit imediat sa schimbe turbina cu totul, abia dupa ce au vazut ca nu suntem tarani sau blonde si-au revizuit diagnosticul. O bila neagra pentru ca diagnosticul masinii s-a facut "pe genunchi", "din ureche", etc..

O alta bila neagra pentru faptul ca dansii vand jante de aliaj AZW sau ceva de genul, sub deviza OEM.. Vax.. 1750 RON pentru 4 jante R16 AZW.

Astazi am rezolvat turbina la mecanicul meu, cu 50 RON, iar jante am gasit la o vulcanizare, cu 850 RON, de Golf 4, tot R16.

 

Concluzia: Doar la vreo problema pe parte electrica o sa mai puna mana pe masina. Japcari, scumpi..

Modificat de Mishutz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asta e cam peste tot , la inceput se ofera sa inlocuiasca ,daca vad ca ai habar ,o dau la intors si incep cu discount ,etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am ajuns recent la Avia Pantelimon cu o recomandare. Aveam o problema de rulare (huruit), pe care alta reprezentanta (din provincie) nu a putut sa o diagnosticheze si nici sa o rezolve desi le-am cerut expres (masina nu e in garantie) !

Baietii de la Avia au diagnosticat-o rapid si corect, era o problema uzuala, nu mi-au putut promite o programare clara fiindca venisem de urgenta, dar am lasat masina si in 24h s-a rezolvat.

Mi-au oferit piesa respectiva atat in varianta originala cat si OEM, am ales originalul si treaba a iesit bine. Scump, dar transparent. Referitor la timp, din start eu imi asum un mare consum de timp referitor la treburile de reparatii si ultima chestie pe care as face-o ar fi sa pun presiune de timp pe meseriasul care-mi repara masina. Dar asa sunt eu.

In consecinta m-am hotarat sa lucrez cu ei si pe o reparatie mai ampla etc.

 

In alta ordine de idei, fara sa doresc sa creez flame, deoarece lucrez in servicii, pot sa va spun sa sunt absolut normale frustrarile legate de programare/ timp/ termene atat din partea lor cat si a noastra - clientii. Este efectiv imposibil sa respecti o programare la minut ori sa garantezi ca nu apare nimic imprevizibil in cursul interventiei astfel incat sa termini la ora fixa. A nu se intelege ca iau apararea service-ului in toate cazurile cu probleme descrise mai sus.

 

Cu privire la preturi sau calitatea produselor, de ex. in cazul cu jantele de mai sus - pai credeti ca face Avia vreun smen sau AZW e furnizor VW ? Nici mie nu mi se par avantajoase multe preturi si de aceea voi  lua diverse chestii AM, dar asta nu inseamna ca reprezentantele fac smenuri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Flavyus, nu cred ca ai inteles ce vroiam sa zic. Original = OEM. AZW nu este OEM, nici original. E treaba lor ce preturi au si ce vand, dar faptul ca iti recomanda sa schimbi si apoi sa repare.. Trist si urat!

A fost urat ca in loc sa vada ce are masina, deja vroiau sa scoata proforma pentru o turbina noua. Acolo e buba.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate sunt eu obisnuit cum merge treaba in Romania, dar as considera urat sa incerce sa-mi vanda o turbina veche drept una noua sau eu sa platesc o turbina si ei sa-mi livreze un pepene in cutie :dry:

In rest, de la orice comerciant ma astept sa incerce sa-si maximizeze vanzarile.

In plus, personal nu ma astept de la o reprezentanta sa fie dispusa sa imobilizeze 1-2 mecanici care sa rezolve o problema tehnica 99% pe baza de investigatii si timp investit, fara piese vandute. Cand o sa am nevoie de cineva care sa stea cu rabdare jumate de zi sa bibileasca ceva la masina mea, ca sa economisesc inlocuire unei piese scumpe, mi-e clar ca nu ma voi duce la reprezentanta. Pur si simplu nu e in modelul lor de business.

Modificat de Flavyus
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Ca raspuns la cele scrise de “Elena 33” (care pare sa fi fost de fata atat la constatarile facute de “specialistii” din service cat mai ales la modul in care acestia stiu sa comunice sau mai corect sa ii abureasca pe cei veniti cu probleme tehnice):

  • nu sint la primul autoturism ca sa nu am habar ca uleiul se verifica atunci cind motorul este rece si masina pe o suprafata plana
  • zgomotul reclamat a fost readus in discutie si la urmatoarea vizita in service, chiar daca pentru “specialisti” 13 luni (de la prima reclamatie) nu au fost suficiente sa se identifice si sa se rezolve problema – ca ultima explicatie primita, zgomotul este normal dupa 10 000-15 000 km cand se aseaza/rodeaza piesele din cutia de viteze
  • despre vasul „intrat in coliziune” cu surubul suport motor mi se pare normal sa fie schimbat din moment ce a fost „accidentat” de colegii dvs. care nu ar fi luat nici o masura daca nu am fi insistat si nu am fi mers sa constate ei, direct, la una din masinile noi din showroom ca distanta dintre vas si surub este mai mare si nu lasa loc frecarilor in mers – recomand prezenta proprietarilor linga masini in service
  • respectul a disparut in momentul in care au constatat ca problema pentru care am venit in service ramane nerezolvata si explicatiile diferite date de la un minut la altul (abureala mentionata mai sus) nu ne multumesc - zimbetele largi, ironice si privirile aruncate cu subinteles colegilor nu mi se par exemplu de respect
  • ma bucur ca puteti sa gasiti o comparatie mai aproape de adevar, deoarece un service de strada de multe ori poate face mai mult decit unul cu nume ... ex. alarma
  • in ceea ce priveste „perceptia” zgomotelor am primit deja o explicatie naucitoare prin care fiecare individ percepe sau nu anumite zgomote, dar important este ca specialistul din service-ul respectiv sa rezolve zgmotul perceput de el, nu de client

In ceea ce priveste „paranteza” incerc sa inteleg despre ce resedinta in cimp si drumuri nemodernizate este vorba si alta explicatie nu gasesc decit ca va referiti la „drumul” pe care il folosesc mecanicii AVIA Pantelimon la testarea masinilor.

Un raspuns mult mai usor de intuit la sursa generatoare de zgomot ar fi fost probabil cel dat tot de cei din service „indiferent ce masina ati fi condus dumneavoastra, tot asa ar fi facut zgomot” (sa fie si acesta un exemplu de respect vis-a-vis de client ?)

Pun punct acestor explicatii, ramanind ca fiecare sa traga concluziile pe care le considera.

P.S. multumesc reprezentantului vanzari care a fost alaturi de noi in toata aceasta incercare de a rezolva problemele iar celor din service (Elena 33) le urez lectura placuta si poate au ceva de invatat. Atitudinea sfidatoare si acuzatiile nefondate nu sint o solutie atunci cind nu ai un raspuns.

Spune-mi , te rog , daca reusesti sa identifici sursa zgomotului ca fiind de pe dreapta fata (eventual pune pe cineva sa conduca si stai tu pe scaunul din dreapta)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Autoturismul:Skoda Octavia 2,MY 2008,1,9 tdi,revizii facute la Avia Pantelimon.Toate bune si frumoase,pana ce a iesit masina din garantie si au aparut "mici" probleme:

-Ecu ars-5000 Ron piesa noua

-apoi,la o luna dupa,se blocheaza un piston in mers(motor distrus).

Se duce autoturismul la constatare,unde se gaseste ca avea doar 2,8 L ulei in loc de cei 4,5 cat ar fi normal pentru un motor de 1,9.

Motor nou-aproximativ 13.000 Ron.

Drept urmare,proprietarul autoturismului "doar" a incetat colaborarea cu Avia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am fost la avia pantelimon cu eru, ce-i drept am stat langa masina, dar nu am ce sa comentez, mecanicul s-a uitat in elsa tot timpul, a folosit cheia dinamometrica inclusiv la prezoanele rotilor, iar din ce am vazut si in stanga si in dreapta era cam o regula sa verifice elsa pentru lucrarile pe care le efectuau 

 

la ce citesc stau si ma intreb daca am fost in acelasi service cu lumea de pe aicea ?!?!?  :blink:

 

lucrari au fost garla > inlocuit amortizoare, bujii, ulei motor/cutie/cuplaj, ceva bucse, brate inferioare, articulatii, ceva ghidaj la timoneria cutiei ... nu am simtit sa ia pielea de pe mine, ba in plus la final nota a fost chiar mai mica decat estimarea initiala, ceva cu vechimea masinii si un discount suplimentar ... puteau sa nu zica nimic ca si eu habar n-aveam ca pot sa prind asa ceva, iar diferenta, pe care de altfel eram pregatit sa o platesc, nu a fost deloc neglijabila, aproape 1000 ron.

 

poate e si asta dupa sufletu omului 

 

am fost si cu balena la o geometrie la ei si am fost foarte multumit de cum si-au dat oamenii interesu 

 

ca o paranteza totusi parerea mea sincera este ca e mai simplu sa incerci sa discuti cu cineva de acolo daca ai o problema, decat sa acumulezi nervi in tine si pe urma sa-ti versi naduful, fara vreun folos real pentru tine, aicea ... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu doar am expus o situatie reala,Octavia nefiind autoturismul meu personal.

Modificat de Costy_Nepotu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Autoturismul:Skoda Octavia 2,MY 2008,1,9 tdi,revizii facute la Avia Pantelimon.Toate bune si frumoase,pana ce a iesit masina din garantie si au aparut "mici" probleme:

-Ecu ars-5000 Ron piesa noua

-apoi,la o luna dupa,se blocheaza un piston in mers(motor distrus).

Se duce autoturismul la constatare,unde se gaseste ca avea doar 2,8 L ulei in loc de cei 4,5 cat ar fi normal pentru un motor de 1,9.

Motor nou-aproximativ 13.000 Ron.

Drept urmare,proprietarul autoturismului "doar" a incetat colaborarea cu Avia.

Si nu a avut nici o avertizare in bord de scadere de ulei ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu,motorul a inceput sa piarda din putere,a fost oprit si apoi dus autoturismul la constatare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salutare,

 

Am avut un mic accident cu Fabia 1 si e nevoie de munca de tinichigerie (portierele f usor infundate) si vopsitorie. Fac pe RCA de la Alliantz, ma gandeam ca sa aleg intre Brady si Avia. Nu e mare lucru la ea de facut, a fost foarte usor accidentul insa ma intereseaza sa vopseasca ok si sa fie de treaba oamenii pe acolo - am folie insonorizare la masina si cel putin portiera soferului trebuie desfacuta, vreau sa imi puna folia la loc (nu e greu, a mai fost pusa in ultimul an cand s-au stricat macaralele de la geam insa nu vreau sa isi bage picioarele).

 

Multumesc,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 weeks later...

Pentru Cargo

 

Am senzatia ca se aude din centru-dreapta bordului. A inceput sa troncane din ce in ce mai mult - cand va ceda piesa voi afla ce anume nu au vrut cei de la Avia Pantelimon sa auda.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Salut,

 

De curand am facut si eu revizia la Avia Motors Pantelimon, totul a decurs foarte bine cu o mica exceptie (unde nu pot sa-i condam neaparat), am fost prima persoana care a cerut interval flexibil si oamenii nu sunt chiar in tema cu procedura. A ramas sa se mai intereseze exact care e secretul si sa revin cu telefon.

 

In rest, nu am ce sa reprosez. Mi s-a schimbat chiar si uleiul din cutie pe garantie deoarece se auzea un zgomot usor. Avand in vedere ca vorbim de un service din Romania, ma asteptam ca in cazul in care am nevoie de operatii pe garantie sa se lase cu scandal, da' nici nu s-a pus problema.

 

Pretul a fost ceva mai mic decat la alti dealeri deoarece am beneficiat de niste promotii, putin sub 1000 de lei: ulei, toate filtrele si alte operatii standard care se mai fac la revizie.

 

Urmatoarea revizie, tot aici :)

 

Numai bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru Cargo

 

Am senzatia ca se aude din centru-dreapta bordului. A inceput sa troncane din ce in ce mai mult - cand va ceda piesa voi afla ce anume nu au vrut cei de la Avia Pantelimon sa auda.

O sa iti dau PM numarul de telefon pentru a-ti comunica de unde este problema.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu ai sunat , asa ca o sa postez de unde este problema, nu de alta dar poate mai sunt si alti posesori de Fabia cu acest simptom.Problema este de la aeroterma , trebuie dat bordul jos (din pacate la Fabia 2 , pentru a da jos aeroterma, este necesara demontarea bordului) dupa care este necesara presarea bucsii pe rotorul aerotermei (jocul mare dintre axul rotorului si bucsa este cauza zgomotului).Atentie, problema nu se rezolva cu o aeroterma noua, am incercat si aceasta varianta , aerotermele noi vin cu joc la fel de mare - este de fapt o problema constructiva.S-au rezolvat cel putin 15 masinute in perioada in care lucram pentru reprezentante in acest fel, fara ca vreuna din ele sa revina.Remediere placuta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salutare.

Mie mi s-au parut scumpi - am avut oferta pentru revizia de 3 ani / 45000km undeva la 950ron (includea si schimbat lichid de frana, restul pieselor de la ei); am rezolvat in alta parte (tot service autorizat, nu in Bucuresti, insa), cu 185 ron manopera si lichid de frana, plus 345 ron piese cumparate de mine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Am fost la ei, trebuie sa schimb un senzor G235, amabili, mi-au raspuns la toate intrebarile, poti sta si langa masina, implicati...

Preturi ok fata de altii!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

"Nu ai sunat , asa ca o sa postez de unde este problema,..."

Multumesc pentru raspuns - nu este o problema grava, care sa-mi afecteze functionarea masinii, asa ca nu voi demonta bordul; asta inseamna mult timp pierdut si posibilitatea aparitiei anumitor probleme in timpul montarii / demontarii (scartait, contacte imperfecte etc). Inca o data ma declar dezgustat de atitudinea Service Avia Pantelimon (degeaba ofera garantie daca nu rezolva problemele).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Io le-am dat mesaj pe site cu o piesa consumabila, m-au sunat in cca 45 min si mi-au dat pret bun (am verificat in piata) + programare. E adevarat ca sunt inregistrat in baza lor de date de cand am mai fost.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

@dorinparvu: Avia iti face oferta cu piese OEM insa daca masina nu mai e in garantie, tu poti solicita si oferta cu piese piese AM, ei iti pot face oferta si asa, iar preturile lor pt piesele AM chiar sunt ok. De curand am fost si eu pe acolo cu diverse piese de schimbat (rulment roata, capete planetare, bucse bascula, filtre, etc) iar oferta facuta pe piese OEM era intr-adevar horror, asa ca am cerut si pe AM, iar diferenta a fost de aproape jumatate din pretul celor OEM..Si piesele au fost ok, producatori consacrati nu vreun no name..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aveti idee daca e deschis service-ul azi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

Salutare!

Imi expun si eu experienta cu Avia Motors pe partea de mecanica, dupa ce pe la km 183 de pe A2 un catel s-a gandit sa traverseze...  :offtopic: si dupa alte 2 experiente nefericite cu PBN.

Am lasat masina la ei, mi-au schimbat bara, radiatoare si alte plastice si m-au sunat sa vin sa o iau. Am luat masina si, vara fiind, am dat drumul la aerul conditionat... cand surpriza: se auzea un zgomot ciudat.

Am revenit cu masina in service, s-au uitat pe la/langa ea si au decis sa verifice incarcarea instalatiei de A/C. Dupa ce au incarcat instalatia, zgomotul a fost eliminat.

E posibil sa predea masina fara sa faca toate verificarile? Este ca si cum imi dadeau masina fara antigel dupa ce mi-au schimbat radiatoarele. Acum sper sa nu aiba scurgeri la instalatie si sa piarda freonul (sau ce o circula prin instalatia aia)...

 

Lipsa de profesionalism si pe aici... Lucrul bine facut este pe cale de disparitie...

 

Numai bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!