Jump to content

Audi S3 8l - Probleme


adibos3
 Share

Postare recomandată

Ok, mersi de raspuns, deci afisarea martorului in bord ar trebui sa aiba un DTC in spate.

O sa incerc un scan cu OdbEleven, e singurul pe care'l am la indemana deocamdata, daca nu, voi apela la cineva cu un VCDS original

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
codrut mitulescu

salut baieti !

 am o problema cu audi-ul a3 8l 1.6 cod avu din 2002 pe care tocmai l-am cumparat . are  251000km si , ca sa n-o lungesc, scoate fum sau abur  prin joja de ulei si prin busonul de adaugare ulei. o sa incerc sa urc un videoclip direct aici sau daca nu merge , pe youtube si atasez link-ul. mecanicul la care am fost mi-a zis direct ca segmentii sunt dusi . nici eu nici el nu stim de cat timp face motorul asa si mi-a zis ca imi iese mai ieftin sa schimbe motorul decat sa-l segmenteze(fiindca nu stie cat de afectati sunt cilindrii, chiulasa, alt kit de distributie etc.)a scos un furtun din epurator dar nu s-a intamplat nimic. a pus vag comm-ul si i-au iesit vreo 10 erori dar n-a mai facut si un test de compresie. nu zic ca-i prost omul sau vrea sa ma pacalesca dar n-ar putea fi si din alta cauza,  una care sa aiva o solutie mai putin costisitoare? in alte ordine de idei motorul se aude binisor si merge rotund, relantiul sta pe la 500 si ceva (cam mic cred) si trebuie accelerata  un pic ca sa pornesca. rugamintea mea e deci sa-mi spuneti daca ati fost in situatia asta si ce ati facut. mersi frumos!

p.s. in videoclipul mai lung , daca apas pe busonul de umplere cu ulei etanseaza cumva si nu mai iese asa de mult fum/abur

p.p.s.       in cel scurt, nu stiu daca se poate vedea dar scapa din compresie pe langa bujie. n-am incercat sa o strang. nu stiu daca ar fi disparut fumul/aburul care iese din motor.

p.p.p.s. in realitate zgomotul e mai redus , doar ca am filmat mult prea de aproape , cred. 

 

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

e praf motorul ala... n ai ce i mai face

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

codrut mitulescu

ok, mersi . cu ce alt cod de motor pot inlocui motorul asta, in caz ca nu gasesc fix avu?  ma gandesc ca imi trebuie unul cu aceasi putere, conectori, senzori ca sa nu schimb si cabajul motorului nu?

Modificat de codrut mitulescu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai departe, nu ma pricep sa te ndrum.

Sunt cativa colegi pe aici mai avizati in sensul asta.... te pot ajuta ei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

codrut mitulescu

si presupunand ca iese bine  pe fiecare cilindru, atunci de la ce ar putea fi? sau daca scapa compresie doar pe la unul? merita desfacut motorul ? se poate segmenta doar un piston sau e mai degraba indicat sa se segmenteze toti? sunt asa de paralel cu mecanica ca am asa de multe intrebari . promit sa nu pun mai mult de 3-4 per post ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu are cum sa iasa bine,se segmenteaza tot motorul si se pun simeringuri supape noi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!