Jump to content

Vizite Neasteptate La Service


psrake
 Share

Postare recomandată

Stiu ca mai sunt si alte topic-uri legate de service, dar de alta natura. Presupun ca mai sunt si altii ca mine, asa ca propun sa spunem fiecare cand a trebuit sa faca prima vizita la service inainte de vreme, si din ce motiv..

Nu credeam ca am sa ajung asa de repede cu ea in service, dupa nici 3000km dar deja devine enervant/ingrijorator. Ieri m-am programat la PBV pentru 21 august, pentru ca am probleme cu cutia de viteze, mai ales cand bag in treapta intai. Loveste de ceva, parca as freca maneta pe un smirghel foarte zgrunturos sau pe niste bile. A ajuns obicei sa bag, sa scot, si sa bag din nou inainte de a pleca la stop. A doua oara intra bine.

Dupa cum am zis, m-au programat de-abia pe 21 la PBV, o sa incerc si la Alto si Metrotehnica, sa vad, poate merge mai repede.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Chestia asta se poate incadra la "defecte de fabricatie" sau la topicul despre cutiile de viteza sau oricum titlul topicului mi se pare total neadecvat. Parerea mea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!