Jump to content

Sincronizare Cheie


ciobi68
 Share

Postare recomandată

un Passat Variant 1,9 TDI,2001..la una din cheile briceag nu functioneaza telecomanda de deschidere a usilor .si nici la cea principala nu e activata deschiderea portbagajului...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu ma poate ajuta nimeni cu o idee de a rezolva problema mea?sau macar o indrumare catre......??? :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da baterie e buna si ledul se aprinde intermitent ....dar nu raspunde masina ,cheia functioneaza bine,pot porni masina cu ea ...am si cheia de service ....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Primul lucru trebuie sa verifici cu VAG COM-ul in modulul 46-Central Convenience, measuring block grupul 013 daca se modifica valorile din campuri (OK, Not OK, not measured value) cand apesi butoanele de pe remote. Daca casutele 1,2 si 3 nu afiseaza "OK" atunci:

- in cazul cand afiseaza "not OK" cheia trebuie adaptata

- in cazul in care afiseaza "not measured value" atunci bateria remote-ului nu este "in parametrii" sau emitatorul remote-ului este defect.

Pentru adaptarea remot-urilor www.ross-tech/remote adaptation ofera procedura completa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am incercat sa intru in grupul 013 si nu am asa ceva,nici ok,sau Not OK,am urmat si indicatiile din pagina de la Vag-Com am modificat in New Value"dar butonul "test" nu a devenit activ???asa ca nu am putut modifica numarul de telecomenzi ,initzial a fost doar "1" si am incercat sa modific la "2"si nimic???nu am butonul "test"activ...de ce?am incercat si cea de a doua metoda descrisa pe saitul Vag-com-lui si nici aceea nu a dat rezultate..mai exista si alta cale sau trebuie sa apeleze la reprezentantza?

Precizez ca din motive necunoscute telecomanda in cauza a actzionat usile la o alta masina aflata in parcare linga masina in cauza (deci exclus nefunctzionarea telecomenzii,sau slabirea bateriiei din ea!!)Dar motorul se poate porni cu ea .....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate nu ai vesiunea inregsitrata a VAG-COM-ului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Precizez ca din motive necunoscute telecomanda in cauza a actzionat usile la o alta masina aflata in parcare linga masina in cauza

Sau poate ai gresit masina si era cealalta a ta :lol: :lol: :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu am gresit masina ,dar sa activat telecomanda la masina cealalta..nu e o gluma e chiar pe bune ,....problema e ca nu pot sa cschimb nimic nici cu 303 nici cu 311..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cealalta masina ce era tot VW? (ar fi culmea sa fie ca la Dacii ca sa deschizi cu o cheie mai multe masini).

Nu stiu daca Vag-Com poate sa scrie in domenii asa sensibile ca imobilaizerul (de exemplu nici nr de km ai masinii nu-i poti modifica cu el) si sa se poata adapta chei cu el.

In astfel de situatii ar fi totusi mai bine sa treci pe la reprezentanta (nu ca le fac eu publicitate, Doamne fereste), dar e mai bine decat sa ramai inafara masinii si sa nu o mai poti deschide.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cealalta masina e identica ,aia are 2 telecomenzi si ambele merg, dar acum accidental sa activat si cea de a treia ,iar la masina cu pricina are o telecomanda(o cheie cu telecomanda) functionala ,iar cheia care nu merge telecomanda cu ea poate porni motorul si deschide mecanic usile !!

adaptare am inteles ca se poate face cu Vag-com-ul.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Masina a stat vreo 3 saptamani nepornita.am deschis o din telecomanda dar la urmatoarea plecare telecomanda nu mai dadea nici un semnal.am schimbat bateria dar degeaba.stie cineva care este problema.multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

- inchide si deschide manual ( cu cheia in yala ) portiera soferului

- pune contact si apasa pe butoanele telecomenzii

- cu o cheie pune contact iar cu cealanta , in yala de la sofer , in timp ce rasucesti cheia spre inchis ti apasat butonul de inchis de pe telecomanda aprox. 10 sec. pe urma rasucesti spre deschis si tot asa ti apasat butonul de deschis de pe telecomanda aprox. 10 sec.

- daca nu merge cu nici unul din proceduri atunci ramane vag com - ul

cam astea ar fi modurile de programare a telecomenzii

banuiesc ca te referi la telecomanda originala a masinii , nu ceva aftermarket !

Modificat de gokey
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

deschid acest topic pentru ca am nevoie de un sfat:

in seara asta am oprit la un peco, ma dau jos, dau sa apas pe cheia briceag, masina nimic. apas de 2-3 opri, apropiindu-ma de masina, tot nimic.

dupa 6-7 apasari masina se inchide.

dar dupa asta nici vorba sa se mai deschida, sa clipeasca la apasarea butonului de inchidere, sau sa pot deschide portbagajul din telecomanda.

ingrijorat, deschid usa "manual", pornesc/opresc motorul.

dupa asta , totul normal.

cheia bate de la o distanta satisfacatoare.

nu am atasat recent nici un breloc sau altceva la cheie.

am la ea, de muuulta vreme, un bricegus si o cartela de acces.

ce s-a intamplat?ce a fost asta?

ce ar trebui sa fac?

va multumesc anticipat pentru rabdarea de a citi si de a imi raspunde!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai putea incerca sa schimbi bateria. Parerea mea ca e pe terminate. Sau sant oxidate contactele de la ea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cand apasai butoanele , ledul de pe cheie sa aprindea ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate fi bateria asa cum a spus doctorul sau mai poate fi o problema cu citirea cheii de catre masina. Eu am avut aceasta a doua problema si s-a manifestat la ambele chei. Adica la inceput nu imi mergea sa deschid cu cheia pe care o aveam... Bun, zic eu, s-a dus bateria... Iau cheia cealalta, facea la fel. Am reusit intr-un final sa rezolv dupa ce am oprit/pornit motorul si am apasat pe butoanele de pe cheie (la intamplare zic eu). Doar pornitul motorului nu a schimbat nimic. Nu stiu exact care "combinatie" de actiuni de-ale mele au dus la rezolvare pt ca din pacate incercam haotic orice si nu mai stiu exact. Tin minte ca am mai scris intr-un topic despre asta imediat dupa intamplare si atunci, avand lucrurile mai proaspete in minte am scris si ce am facut...acum nu mai tin minte.

Later Edit: Uite ca am stat si am cautat si am gasit topicul despre care vorbeam. Il gasesti AICI Gasesti acolo si pasii aia de i-am facut eu ca sa mearga.

Modificat de Rapier
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cand am fost la F3 in Bucuresti, prima zi am parcat masina cu rotile din fata pe un trotuar, coboram noi din masina, si cand apas pe butoane sa o inchid, nimic! Am pornit motorul, l-am oprit, m-am dus la 1 mm de masina, insa masina nu raspundea la telecomanda. - "O fi duse bateriile", mi-am zis, am inchis masina manual, si am plecat. La intoarcere, aceeasi poveste. Niciun raspuns din partea masinii. Mergem acasa (in buc), parchez in fata blocului, si minune! masina raspundea la telecomanda, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. De atunci au trecut cateva luni, si nu a mai facut niciodata probleme, chiar zilele trecute am fost la TM si am uitat geamul deschis, si am reusit sa inchid geamul din telecomanda de la etajul 4, fara nicio ezitare din partea masinii sau a telecomenzii.

Singura explicatie logica care mi-a venit in minte a fost faptul ca masina era parcata cu fata pe un trotuar, deci era cam inclinata, dar nu imi vine sa cred ca inclinatia masinii poate sa aiba influeanta asupra asupra inchiderii centralizate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sharanele ..... ba are ... si inca mare influenta ..... curentul se strange in punctul de potential minim ... adica in toba de esapament. Asa ca ai ramas fara curent in partea din fata a masinii. D'aia nu ti-a mers .... inchiderea.

Sa revenim la lucruri serioase. Ce alarma ai?

Cumva mareata K9? Ca asta are o chestie fantastic de proasta la telecomanda. Are cateva lipituri care nu rezista de loc - soclul bateriei pe placa cu circuite a telecomenzii. La a mea cel putin ... la 3-4 luni tre sa iau la lipit telecomenzile. Ca ambele imi fac la fel. E o idee.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu m-am gandit in prima faza la baterie.poate incerc sa o schimb zilele astea,cred ca scrie undeva pe forum unde gasesc.dar: cheia bate inca de la o distanta foarte buna, si de asta m-am gandit ca nu e bateria.da, ledurile de la cheie se aprindeau in timp ce masina nu reactiona, a fost primul lucru sa las privirea in jos si sa ma uit contrariat spre cheie.masina are alarma din fabrica, nu cred ca alarma a avut vreo legatura cu toata distractia.spre deosebire de sharanel eu lasasem masina cu botul putin la vale, dar ea nu a stat parcata sau ceva de genu.m-am dat jos imediat, si tot atunci au aparut, si ulterior disparut problemele.rapier, nu eu am zis de baterie, ci cosmin.oricum momentan nu am decat o SINGURA cheie, si de asta ma agitam pe aici, ca daca se mai intampla odata sau nu mai vrea sa porneasca nu stiu de unde sa o apuc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

incearca o resincronizare a cheii !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da-mi si mie linkul te rog;

am nevoie de ambele chei?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pui contact cu cheia buna ,inchizi toate usile , cheia cu telecomanda care nu functioneaza o bagi in yala de la usa soferului , rasucesti spre deschis si in acelas timp ti apasat butonul aferent deschideri de pe telecomanda si tii asa timp de aprox. 10 sec . apoi rasucesti spre inchis si tot asa ti apasat butonul de inchis de pe telecomanda timp de aprox. 10 sec. ( poti sa incerci si invers , spre inchis apoi spre deschis )

deschizi , inchizi ... manual apoi incerci si de pe telecomanda

sau pui contact cu cheia " rea " si ti apasat unul din butoanele telecomenzii aprox. 10 sec.

Modificat de gokey
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

deci merge si cu o singura cheie?

ca doar pe aia o am momentan!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!