Jump to content

Trapa Lupo-soluţii de înlocuire


miha
 Share

Postare recomandată

Tare bine imi pare ca v-am gasit si sper sa gasesc o solutie cu ajutorul vostru!Am un VW lupo din 2002 cu trapa panormaica din mateial si acum o luna o baba nebuna mi-a taiat-o in parcare. De atunci a stat la un atelier de asa-zis tuning care mi-a promis ca o repara si dupa zeci de telefoane disperate mi-au spus ca nu se poate ca nu gases materialul de peticit. Masina tocmai o luasem si inca nu am apucat sa ii fac casco, vrand sa ii mai fac imbunatatiri (abia apucasem sa ii pun alarma si inchidere si urmau capace si altele). Trapa noua costa 1300Euro fara montat si chiar nu mi-o pot permite acum. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Exista undeva in Bucuresti cineva care o poate repara? Ma gandeam ca as renunta la trapa definitiv pentru un capac fix din stiplex sau plexi sau ceva orice. VA ROG DIN SUFLET AJUTATI-MA! O iubesc tare pe masinuta, abia mi-am luat carnetul si deja am zis ca renunt la ofat si la visul de a avea masina! Multumesc mult pentru orice sfat!!!Imi cer scuze. Vad ca m-a luat valul in primul mesaj si am facut o mie de greseli in graba dar m-a luat valul. Am ajuns la disperare. Nimeni nu stie si nu poate nimic. Multumesc de intelegere!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vezi cauta si tu la dezmembrari ... si la noi in tara dar si afara ...

intra pe e-bay ca poate gasesti la preturi mai bune respectiva "carpa" ...

daca gasesti ceva ... anunta-ma si pe mine ... ca pe mine ma intereseaza sa vad daca o pot de-coperta :)

bafta multa la cautari ... nu dispera :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc de raspuns. pe e-bay nu am gasit decat una dar nu transporta in romania. la dezmembrari am dat o gramada de mailuri ca din pacate nu stiu unde sunt ateliere si daca sunt. cel putin in bucuresti e dezastru.

si daca tot ai fost dragut si mi-ai raspuns, abuzez si te intreb daca ai un mecanic bun ptr lupo. un om in care sa am incredere si care sa devina mecanicul masinii, ca iarsi e o problema imensa si am auzit numai nenorociri. stiu ca poate par disperata dar sunt incepatoare in toate.

numai bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

..in legatura cu trapa ..nu stiu ce sa zic..cineva care se ocupa cu tapiteria .. ar putea sa te ajute (cunosc eu pe cineva) ..cat despre mecanic..iti pot recomanda mecanicu` meu.. care este f bun .. si ieftin (asta daca nu iti permiti sa te duci la un service gen metrotehnica sau nu mai stiu eu ce ) .. Nu conteaza ca esti incepatoare ..toti am fost candva :angry:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am fost azi la un tapiter pe 1 mai care s-a uitat 2 minute si a spus ca nu se poate. nu stiu ce sa mai zic. as vrea poate sa renunt la trapa de tot in locul unui capac fix din orice, dar cred ca visez la prea mult ca la noi nimic nu se poate...

cat despre mecanic, ti-as fi recunoscatoare daca m-ai putea indruma. multumesc mult!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu vreau sa-mi pun trapa.. incearca sa cauti materialul din care este facut trapa..si pe urma e usor sa gasesti pe cineva sa o faca.. adevaru` e ca e foarte scumpa una nou .. cat despre mecanic.. chiar azi sau maine ma duc la el sa fac schimbu` de ulei ..si o sa vorbesc! Nu ai pentru ce sa-mi multumesti.. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am gasit un magazin in otopeni care are materiale pentru tapisat masini si cred ca pana la urma va trebui sa ajung pana acolo. problema e ca, in caz ca gasesc un material asemanator, tot nu am pe nimeni care sa o faca. deci ideal ar fi sa gasesc intai omul dispus sa o faca si apoi materialul. mi se rupe inima cand ma uit la ea asa... crezi ca cel pe care il cunosti s-ar incumeta? trebuie un pic de bunavointa dar nu pot sa cred ca chiar nu se poate dupa ce vad pe discovery la wheeler dealer-un singur om poate sa readuca o masina la viata. in fine, cred ca visez eu :)

in ce zona a bucurestiului este mecanicul tau? sper sa fie de acord sa se ocupe si de lupo :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E mai greu de gasit materialul ! Daca gasesti material ..anunta-ma..si o sa vb eu cu cineva daca se baga sa faca ..sincer si mie mi s-ar rupe inima daca as fi fost in locul tau ..si de aceea te ajut ! Cat despre mecanic ..are atelierul in zona Pantelimon! Eu am sora lui lupo ..adica arosa :P de acord te asigur ca o sa fie ..mai ramane timpul .. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu ai pentru ce ..ti-am mai spus. .am mai vorbit la telefon cu un prieten.. a zis ca ma anunta cat de curand daca poate sa te rezolve cu trapa .. ( a mai peticit si la alte masini cu aceeasi problema ) :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

pot sa te ajut ,daca vrei inf,la telefon.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pot sa te ajut ,daca vrei inf,la telefon.
Cred ca a rezolvat..
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!