Jump to content

Hurruit La Motor


ciuboy
 Share

Postare recomandată

Am avut aceeasi problema atunci cnad schimba hururuia , sau facea un croncanit nu stiu cum sa explic asta la un lupo 1.2 TDI cutie automata si acuam de curant de 1 luna ma schimbat uleiu de la pompa hidraulica de la cutie si nu se mai aude absolut nimic totu merge boboc . Cand ati schimabt ultima oara ulei de la cutie ?? L-ati schimabt vreo data ??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am schimbat uleiul in cutie la 124000 km, acu vreau sa vad in ianuarie daca e sa schimb lichidul la pompa hidraulica :o Va doresc drumuri bune si multa sanatate in Noul An! :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

eu am schimbat cureaua de distributie si de atunci parca o aud cum se invarte, urat de tot.si plus ca mai aud si un huruit pe spate cand pun frana, iar dupa 10-15 min dupa ce se incalzeste nu se mai aude stie cineva sa imi zica de ce ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si la mine se auzea fier pe fier, am desfacut tambure sa vad daca sunt ferodourile, dar erau impecabile, aproape noi, am dat cu smirghel si acum nu se mai aude, probabil avea o piatra ceva..cine stie..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Huruitul se pare ca este de la rulmentul de presiune.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Am o problema cu un zgomot ciudat la motor. Am dat jos bara fata si am remarcat ca se aude din zona pompei de servodirectie si a alternatorului. Dar nu am ideee care dintre ele. Suna ca un vajait la inceput. Acum huruie si vajaie si suiera. De parca ar fi nisip in loc de vaselina la role si ar freca fier pe fier. Eu as suspecta mai degraba fulia de la alternator.

Aveti pareri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

salut pe toata lumea. am si eu un lupo cu motor 1.4 tip aud, cu 97000km si postez acest mesaj ca sa nu faca si altcineva greseala mea. si motorul meu are rontaitul acela de diesel de care se plang aproape toti posesorii lui.toate bune si frumoase, pana acum doua saptamani cand m-am hotarat sa aflu si sa remediez cauza rontaitului de diesel am mers la un mecanic care mi-a zis ca trebuie schimbati culbutorii si distributia. am cumparat culbutorii cei mai buni( febi bilstein-35 lei bucata) si kitul de distributie, fara pompa de apa si hai pe treaba...dupa inlocuirea pieselor, marea pornire...surpriza, dar rontaitul de diesel nici macar nu s-a atenuat, darmite sa dispara.vreau sa va spun macanicul a masurat arborele cu came si nu prezenta uzura, a masurat presiunea uleiului in rampa si a fost ok. cauza rontaitului de diesel se pare ca vine de la pistoane care dupa cum mi-a explicat mecanicul au fusta scurta si in timp capata joc pe cilindru.dar tot mecanicul mi-a mai zis ca mai pot merge mult si bine asa.in afara faptului ca am schimbat distributia , un lucru bun, am cheltuit 750 lei cu manopera cu tot cam degeaba.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

A mea face galagie in frana de motor, la fel ca persoanele care au postat mai sus... Am vb cu un mecanic si mi-a zis ca problema ar fi ultimul rulment de pe trenul fix din cutie. M-a sfatuit sa schimb cutia cu una sh dar nu am nicio certitudine ca aia o sa fie mai buna. O sa merg cu ea pana pica, sper sa ma mai tina ceva...

Salut

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!