Sign in to follow this  
Followers 0
andreiu

Skoda+piese La Schimb

3 posts in this topic

Salut.A schimbat cineva piese la service Skoda, in cadrul programului lansat de ei??Am planetara de pe stg "varza" adica are joc in ambele capete si m-am gandit sa o duc la rectificat, apoi mi-am zis ca poate nu merge rectificarea si la partea dinspre cutie(tripoda).Stie cineva care sunt tarifele,cat m-ar costa sa duc planetara mea si sa-mi dea una noua sau sa o rectifice pe asta .....????? :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu siguranta prea ieftin nu vei iesi deoarece nu iti vor da pe piesa uzata prea mult. Eu acum 2 ani si ceva a trebuit sa schimb un cap planetara pe stanga la Favorit. Am mers la dealer sa vad cat costa capul planetara. Mi-au spus ca nu se aduce decat ansamblul complet cu tot cu planetara iar pretul era 1300 ron. Pana la urma am cumparat capul planetara cu 200 ron din alta parte si am rezolvat problema si am schimbar si ambele tripode o bucata de tripoda fiind 30 ron.

Oricum poti incerca sa vezi ce reusesti.

Edited by stefan76
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am incercat eu, exact cu planetarele, insa iesea undeva la 12 mil :lol: , asa ca am optat sa le schimb eu, am achizitionat din comert cap planetare(partea de la roata) cu 1,5 mil bucata, si le-am schimbat, acelasi pret le au si capetele cu tripoda, cele dinspre cutie, daca faci un calcul iesi cu mult sub pretul skoda! si nu e foarte mult de munca!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.